Da li biste letjeli u svemir?

Možda kad bih znao da će sve biti maksimalno bezbedno i sa nula šanse da se desi nešto nepredviđeno. Ali fora je što verovatno ne bih prošao sve one testove za put u svemir. Pa meni se zavrti u glavi kad se tri puta okrenem na vrtešci ili na kancelarijskoj stolici; da uđem u ono čudo u kome se vrte astronauti, povratio bih sve što sam pojeo poslednjih mesec dana plus neki unutrašnji organ. :mrgreen: Ali da je ideja primamljiva, jeste.

Da vam se pruzi prilika? 🙂
Za temu me inspirisase ove neke "zenske" sto su se na to odvazile.
Meni je to uzas i ne bih ni u ludilu.🙂
Zamisljam samo sta ako se ta letjelica pokvari,a sve je sklono kvaru,i ti ostanes tamo da visis u bestezinskom stanju u bespucima nepoznatih prostranstava.😂
I tako odes negdje beskonacno i postanes satelit neke planete ili upadnes u "crnu rupu".😂
Dakle,da li biste imali hrabrosti za jedan svemirski let?
Могао бих,под условом да не идем сам и да са мном иде неко поуздан.

Zvucacu sukudo, ali sve bih dao za to, makar se ne vratio, ako se ne vratim bar bi voleo da ostanem u svemiru da lebdim tako svemirom milion godina (telo je zasticeno odelom od vakuma u svemiru, kiseonik se potrosi, tako da tehnicki dok se odelo ne raspadne, covek biti svez) . Mada skoro svi koji su bili u svemiru su se i vratili. Posebno u moderno doba niko vise ne gine, ginuli su pre 50+godina.

To bestezinsko stanje, da lebtis i budes slobodan ko ptica, onda da posetis npr drugu planetu, Mecec nebitno, da vidis zemlju iz svemira, decacki san.

Back