salko dinamitas
Iskusan
- Poruka
- 6.317
Da li imate neke neostvarene zelje ili listu sta bi jos zeljeli da uradite.Moze biti bilo sta.
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ne smijem, ali bi volio.Bungy jumping isto ne smijemSkok padobranom.
Hoces li skakati padobranom ?Skok padobranom.
Ne mogu. Rado bih.Hoces li skakati padobranom ?
Nemas padobran ?Ne mogu. Rado bih.
Neman padobranNemas padobran ?
isto, i da naucim ronjenje na velike dubine, i naravno ono sto se nikad nece ostvariti da odem u svemir, lebdenje tamo i to, to bih bas voleo.Skok padobranom.
Sto se narkotika tice, nisam u Holandijiisto, i da naucim ronjenje na velike dubine, i naravno ono sto se nikad nece ostvariti da odem u svemir, lebdenje tamo i to, to bih bas voleo.
Ima sigurno jos dosta stvari, ne znam ne pada mi sad nista na pamet.
Sto se narkotika tice, ti si u Holandiji ti mozes o tome otvoreno xD
Salku kazemSto se narkotika tice, nisam u Holandiji![]()
nisam ni ja pecurke, al misljenja su podeljenja od onih sto jesu, neki nikad vise, strasno, drugi top prica.Pecurke me interesuju i jos neke druge,travu i kokain sam probao.
Mozes imati problema sa njima zato samo na prizemlju koristiti( volim sto sam ovako pametan nema ti paraSalku kazem
nisam ni ja pecurke, al misljenja su podeljenja od onih sto jesu, neki nikad vise, strasno, drugi top prica.
pa to, toga se ja i plasim, mada meni jedan lik pricao, kako je video lik coveka u drvetu i seo i pricao sa drvetomMozes imati problema sa njima zato samo na prizemlju koristiti( volim sto sam ovako pametan nema tih para) ,u Amsterdamu se desava da turisti iz hotela skacu kroz prozor kad ih koriste.
Mozda si ih i isprobao ali si ZABORAVIO...
Skroz ok, praktikujem kad god mogu.pa to, toga se ja i plasim, mada meni jedan lik pricao, kako je video lik coveka u drvetu i seo i pricao sa drvetomnikom nista, ispricali se , al znam i za ta samoubistva, ludacke halucinacije i slicno
To je dobro kad pricas, moj drugo se ufurao da seta sumom i krenu suma,drvece da prolazi pokraj njega ludom brzinom, ispametio se.pa to, toga se ja i plasim, mada meni jedan lik pricao, kako je video lik coveka u drvetu i seo i pricao sa drvetomnikom nista, ispricali se , al znam i za ta samoubistva, ludacke halucinacije i slicno
drva su bolji ljudi od ljudi, razumem teSkroz ok, praktikujem kad god mogu.
A grilis li drvece ?Skroz ok, praktikujem kad god mogu.
Redovno.A grilis li drvece
Ja volim ponekad da kamen drzim u ruci ,da setam bos, drvece ne grlim.Redovno.
Volim da hodam bosaJa volim ponekad da kamen drzim u ruci ,da setam bos, drvece ne grlim.
ajme, mads mogu takvi tripovi i od drugih stvari da se deseTo je dobro kad pricas, moj drugo se ufurao da seta sumom i krenu suma,drvece da prolazi pokraj njega ludom brzinom, ispametio se.
po ?Volim da hodam bosa![]()