Da li biste letjeli u svemir?

Da vam se pruzi prilika? 🙂
Za temu me inspirisase ove neke "zenske" sto su se na to odvazile.
Meni je to uzas i ne bih ni u ludilu.🙂
Zamisljam samo sta ako se ta letjelica pokvari,a sve je sklono kvaru,i ti ostanes tamo da visis u bestezinskom stanju u bespucima nepoznatih prostranstava.😂
I tako odes negdje beskonacno i postanes satelit neke planete ili upadnes u "crnu rupu".😂
Dakle,da li biste imali hrabrosti za jedan svemirski let?
To nije glavni problem jer je rizik vrlo mali. Glavni je problem što tim ubiješ svoje zdravlje, kosti postaju krhke i lomljive, dolazi do poremećaja srčanog ritma i ubrzanog starenja tela. Jeste videli onu astronautkinju Sunitu koja se vratila na Zemlju nakon 9 meseci boravka u Svemiru? Otišla kao žena, vratila se ko baba.

To nije glavni problem jer je rizik vrlo mali. Glavni je problem što tim ubiješ svoje zdravlje, kosti postaju krhke i lomljive, dolazi do poremećaja srčanog ritma i ubrzanog starenja tela. Jeste videli onu astronautkinju Sunitu koja se vratila na Zemlju nakon 9 meseci boravka u Svemiru? Otišla kao žena, vratila se ko baba.
To stoji.Ali meni bi bio gori onaj osjecaj beskonacne praznine i udaljenosti od svega sto poznajemo.
Dovoljno da se jedan "sraf" pokvari i ti si odsjecen od svega.Od svega poznatog i postojeceg.

Da vam se pruzi prilika? 🙂
Za temu me inspirisase ove neke "zenske" sto su se na to odvazile.
Meni je to uzas i ne bih ni u ludilu.🙂
Zamisljam samo sta ako se ta letjelica pokvari,a sve je sklono kvaru,i ti ostanes tamo da visis u bestezinskom stanju u bespucima nepoznatih prostranstava.😂
I tako odes negdje beskonacno i postanes satelit neke planete ili upadnes u "crnu rupu".😂
Dakle,da li biste imali hrabrosti za jedan svemirski let?
Da, naravno, bez razmišljanja.

Mislim da se ne bih usudila, realno, ali bih u srcu.
Zašto?
8D934A1F-D397-45B2-A19F-FA9FB5C218B7.webp

Back