Volite li Srbiju?

Volite li Srbiju?

• Da

glasova: 22 68,8%
  • Ne

glasova: 4 12,5%
  • Možda

glasova: 3 9,4%
  • Ne znam

glasova: 3 9,4%

• Ukupno glasova
    32
Autosomalna DNK analiza, istorijat i kretanje porodice kroz vekove (ni blizu Osmanlija hehe), njihov i moj izgled. Baš sve.
Tebe muče neki neprijatni kompleksi, u zemlji Srbiji nije moguće naći bilo koju grupu koja bi bila u bilo kakvom srodstvu sa Turcima, pa makar se ti postavio na glavu. DNK nalazi te hebu, ali samo tako: ne moš’ naći Turaka pa da imaš krila.

Ajde reci, šta je u pitanju?

Tebe muče neki neprijatni kompleksi,
Kompleksi od koga, čega? Samo držim do svog etniciteta, krvi i gena. Samim time ne mogu da se identifikujem s onima koji to nisu, a to je većina vas koji ste inkorporisani u politički koncept zvani srpska nacija.
u zemlji Srbiji nije moguće naći bilo koju grupu koja bi bila u bilo kakvom srodstvu sa Turcima, pa makar se ti postavio na glavu. DNK nalazi te hebu, ali samo tako: ne moš’ naći Turaka pa da imaš krila.
Kakve grupe i DNK? Turci su mutts, ne postoji ništa što bi moglo biti okarakterisano kao turski gen, grupa ili marker.
Srodstvo je očito svakome ko ima oči.

500 godina pod turcima je ušlo u genetiku, srbi navikli da ih svi guze.
500 godina je 500 godina, ali nije samo to. Mnogi gypposi, vlasi, cincari, dinaroidi i ostali balkanski mongreli danas se nazivaju Srbima. Nas Slovena ima 10 do 20% max.

Ko misli da je to netačno očito nikad nije video kako izgledaju Česi, Poljaci, Rusi i ostale slovenske nacije.

Isto je i u hrvatskoj stim što su većina italijani, mađari, švabe i srbi. Ugl okolne zemlje. Ne znam dal ima još negde sem u švici tolika mešavina.
Hrvati kao nacija su isto mystery meat, i oni imaju turkoida i srodnih balkanskih mongrela. Oni tamo u Dalmaciji izgledaju kao da su deportovani direkt iz Izmira.

Kakve grupe i DNK? Turci su mutts, ne postoji ništa što bi moglo biti okarakterisano kao turski gen, grupa ili marker.
Srodstvo je očito svakome ko ima oči.
Ma dabome. Još kad bi ti i iz daleka znao kako izgledaju Turci.

Da li si u životu sreo ljude iz centralne ili istočne Turske ili npr iz centralne Azije? U Srbiji ima čega god hoćeš, ali zajedničkih predaka po kojoj god hoćeš liniji sa populacijama iz Turske nema, pa da nzm šta. Lični kompleksi, na kub.

Inače ovo je tipično komunjarsko pitanje.
Imam ja komšije , vredni ljudi , valjo im kp , posle sps , pa nije sps nego jul , pa dss jer ne valja ds , pa radikali, pa opet sps , pa sad sns .
I ko je protiv njihovog mišljenja on je protiv države .
A penzija mu 120 hiljada .
Tako je i u hr , i cg , isto , komunjare u drugim nazovi nacionalnim strankama .

Ma dabome. Još kad bi ti i iz daleka znao kako izgledaju Turci.

Da li si u životu sreo ljude iz centralne ili istočne Turske ili npr iz centralne Azije? U Srbiji ima čega god hoćeš, ali zajedničkih predaka po kojoj god hoćeš liniji sa populacijama iz Turske nema, pa da nzm šta. Lični kompleksi, na kub.
1000027926.jpg

Zameni zastave srpskim i imaš vas političke Srbe.

Back