Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 81.269
Očigledno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Očigledno.
Vidim da imas neke komplekse... sad vidim da su interiorizovani.Autosomalna DNK analiza, istorijat i kretanje porodice kroz vekove (ni blizu Osmanlija hehe), njihov i moj izgled. Baš sve.
Sure gyppo.Vidim da imas neke komplekse... sad vidim da su interiorizovani.
Tebe muče neki neprijatni kompleksi, u zemlji Srbiji nije moguće naći bilo koju grupu koja bi bila u bilo kakvom srodstvu sa Turcima, pa makar se ti postavio na glavu. DNK nalazi te hebu, ali samo tako: ne moš’ naći Turaka pa da imaš krila.Autosomalna DNK analiza, istorijat i kretanje porodice kroz vekove (ni blizu Osmanlija hehe), njihov i moj izgled. Baš sve.
Niko te ne tera, tu je kolega @Oda Nobunaga pa diskutujte do mile volje.Ah so... znaci nasu Srbiju.
Ne volim zemlju. Zemlja je za kukuruz.
Prokekcija je zaebana stvar.Sure gyppo.
Više bih voleo da se zove slaninica i da živimo normalnoDa li volim parče zemlje koje nazivamo srbija hmm...volim planet zemlju celu a parče zemlje je nebitno
Kompleksi od koga, čega? Samo držim do svog etniciteta, krvi i gena. Samim time ne mogu da se identifikujem s onima koji to nisu, a to je većina vas koji ste inkorporisani u politički koncept zvani srpska nacija.Tebe muče neki neprijatni kompleksi,
Kakve grupe i DNK? Turci su mutts, ne postoji ništa što bi moglo biti okarakterisano kao turski gen, grupa ili marker.u zemlji Srbiji nije moguće naći bilo koju grupu koja bi bila u bilo kakvom srodstvu sa Turcima, pa makar se ti postavio na glavu. DNK nalazi te hebu, ali samo tako: ne moš’ naći Turaka pa da imaš krila.
500 godina je 500 godina, ali nije samo to. Mnogi gypposi, vlasi, cincari, dinaroidi i ostali balkanski mongreli danas se nazivaju Srbima. Nas Slovena ima 10 do 20% max.500 godina pod turcima je ušlo u genetiku, srbi navikli da ih svi guze.
A ti si cistokrvni Sloven?500 godina je 500 godina, ali nije samo to. Mnogi gypposi, vlasi, cincari, dinaroidi i ostali balkanski mongreli danas se nazivaju Srbima. Nas Slovena ima 10 do 20% max.
Ko misli da je to netačno očito nikad nije video kako izgledaju Česi, Poljaci, Rusi i ostale slovenske nacije.
Ja jesam, visok imam zelene oči i plavu kosu a građen kao apolon. Oko mene svi niski garavi nikakvi.A ti si cistokrvni Sloven?
Moji preci su se pred Turcima odselili u Prešov, istočni region današnje Slovačke, a kasnije konačno u Srpsko Vojvodstvo.A ti si cistokrvni Sloven?
Hrvati kao nacija su isto mystery meat, i oni imaju turkoida i srodnih balkanskih mongrela. Oni tamo u Dalmaciji izgledaju kao da su deportovani direkt iz Izmira.Isto je i u hrvatskoj stim što su većina italijani, mađari, švabe i srbi. Ugl okolne zemlje. Ne znam dal ima još negde sem u švici tolika mešavina.
Zbog tebeOčigledno.
Ma dabome. Još kad bi ti i iz daleka znao kako izgledaju Turci.Kakve grupe i DNK? Turci su mutts, ne postoji ništa što bi moglo biti okarakterisano kao turski gen, grupa ili marker.
Srodstvo je očito svakome ko ima oči.
Izgledaju? Jel tebi dobro?Hrvati kao nacija su isto mystery meat, i oni imaju turkoida i srodnih balkanskih mongrela. Oni tamo u Dalmaciji izgledaju kao da su deportovani direkt iz Izmira.
Ma dabome. Još kad bi ti i iz daleka znao kako izgledaju Turci.
Da li si u životu sreo ljude iz centralne ili istočne Turske ili npr iz centralne Azije? U Srbiji ima čega god hoćeš, ali zajedničkih predaka po kojoj god hoćeš liniji sa populacijama iz Turske nema, pa da nzm šta. Lični kompleksi, na kub.
Sta znaci Srbija? Kako to moze da se voli Srbija? U kom smislu?
Kao drzavu?
Ako je kao drzavu, ne. Previse je korumpirana, patrokratska, nepotisticka.. to samo bolestan um moze da voli.