Cestitam, Bec na nivou, al kako odobrena 01/07 a tek danas dobili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da javimo da smo danas dobili vizu. odobrena je 01.07.2015. Svima koji cekaju zelimo srecu i da sto prije dobiju vizu!![]()
POZ htela bih nesto da pitam ako neko moze i zna da mi da savet kako sto neki znaju ja sam prosle godine odbijena od partner vize u 11 mesecu sad idemo preko tribunala eto vec cekamo 8 meseci advokat nam je reko da je dobro da dodje suprug za srbiju i on je doso ali sad opet nam kaze da bi bilo dobro da dodje suprug sa decom ali to je preskupo da bi on sa njima doso ocemo da apliciramo za turisticku vizu da idem ja tamo ali suprug misli da je bolje da apliciramo u becu ovog puta da nas advokat sve to uradi iz australie pa me zanima dali postoji mogucnost da budem odbivena od vize mislim na turisticku i dali treba lekarski za tu vizu i za koliko se dobija ta viza i dali i na toj vizi treba da se da intervju hvala
- - - - - - - - - -
cestitam od srca
htela bih da pitam ko je predao online za turisticku vizu dali i tad postoji mogucnost da bude intervju
mozda sam dosadna ali ja moram da pitam dok cekamo tribunal hocemo da apliciramo za tursticku vizu e sad moj suprug ne radi jer nema ko decu da cuva a advokat mu je reko da mora da ima 5 hiljada dolara na racunu kao dokaz da ima za 3 meseca da me izdrzava medjutim culi smo pricu da je potrebno 15 hiljada dolara da ima muz na racunu jer ako ja jedan da zakasnim ne ilazim iz aus onda gavrament uzima taj novac molim vas vi koji ste predali za tu vizu obijasnite mi kako stoje stvari i dali su i vama vasim muzevima zenama koji su u aus to trazili hvala da imaju toliki novac na racunu ako vam nije tesko obijasnite mi molim vas