Sukob Evropljana i migranata. Španija...

Pitanje moras uputiti evropskoj administraciji, koju niko nikada nije birao i onima koji su ih postavili
Niiko ih nece moci poslati na Rusiju kako si se izrazio, dosli su u Evropu sa drugom namerom koja je u suprotnosti sa nasim interesima, sa namerom koju ne kriju.
To što su oni mislili da su došli je jedno, a zašto su ih zaista doveli je drugo.

Migranti nemaju ni politicku, ni vojnu, niti bilo koju drugu silu. Ne mislis li da je tesko provoditi zulum u takvoj poziciji?
Ne pravi se blesav !
Pogledaj na netu kako siluju bele žene hrišćanke i kako se ponašaju , kao neandertalci !
Zašto žmuriš nad tim
Ja branim Palestinski narod , alo ovo što rade ovi janičari iz Pakistana , Avganistana je dno civilizacije . Pa njima je normalno da siluju sve što nosi suknju
Ake eu ne krene u masovne deportacije poješće ih
London i UK su pali , ubrzo će i Pariz

Ne pravi se blesav !
Pogledaj na netu kako siluju bele žene hrišćanke i kako se ponašaju , kao neandertalci !
Zašto žmuriš nad tim
Ja branim Palestinski narod , alo ovo što rade ovi janičari iz Pakistana , Avganistana je dno civilizacije . Pa njima je normalno da siluju sve što nosi suknju
Ake eu ne krene u masovne deportacije poješće ih
London i UK su pali , ubrzo će i Pariz
Ko zmuri, takve odmah da se objesi na glavnom trgu u Madridu ili gdje vec sto se mene tice. Takvi nemaju vezu ni sa dzamijom ni sa islamom, te stoga se treba provoditi sila nad zlikovcima bez obzira na ime i porijeklo, a ne nad dzamijom i zajednicom muslimana. Ili si mozda misljenja da ako neki deklarativni pravoslavac pocini neko zlodjelo u Americi, da je ok da se zapali pravoslavni hram u Cikagu kao odmazda za zlodjelo tog deklarativnog pravoslavca, iako i ti i ja znamo da zlodjelo nema nikakvo uporiste u pravoslavlju? Ne razumijem logiku, izuzev ako nije cisto rasisticka.

Patriots Clash With Far Left Outside Migrant Hotel!​

ESSEX - an illegal migrant housed in a UK migrant hotel has been arrested and charged with 3 assaults.As a result local patriots demonstrated outside the Bell Hotel calling for it's closure - counter-protestors considered to be far-left also attended the property where a brief clash took place.

Levica briljira... :D

To što su oni mislili da su došli je jedno, a zašto su ih zaista doveli je drugo.
Doveli su ih sa jasnom namerom islamizacije Evrope prekomernim "razmnozavanjem" nesmem koristiti adekvatniji izraz, izazivanja medunacionalnih i verskih sukoba, podrzani su prvenstveno sa strane zalivskih zemalja i katara pored nezaobilaznih jevreja koji su ga i osmislili, islam dele na verski, politicki, propagandni itd. kupili su spomenutu administraciju ne zaleci pare koje ionako nisu zaradili, izvoz sirovina koje im je drugi pronaso, preradio i eksploatise ne racunam u realnu zaradu posto su i oni svesni njihovog veka trajanja koji se procenjuje na jos 50-tak godina, Evropa im je idealna destinacija za novo prebivaliste.
Kalegri je bio mesanac AU aristokrate iz Madarsko Austrijskog braka koji je sluzbovao u Japanu kao ambasador i Japanke, necu da ulazim u poreklo njegovih pobuda koje su navodno osmislile plan, ako je tacano da on postoji neko mora stajati iza njega i njegove realizacije, ili je on samo fikcija za pojedine osobe sklone takvim manipulacijama.

Nasa obaveza i potreba je da im se suprostavimo.

Баш ме брига за западну Европу мени је битна Србија! Не бих волео да најебу ове ок словенске земљице попут Чешке, Словачке, па и Словеније и Пољске...
Srbija ne moze ostati izolovano ostrvo, varate se ako mislite da bi islamizacija Evrope zaobisla Srbiju.

Doveli su ih sa jasnom namerom islamizacije Evrope prekomernim "razmnozavanjem" nesmem koristiti adekvatniji izraz, izazivanja medunacionalnih i verskih sukoba, podrzani su prvenstveno sa strane zalivskih zemalja i katara pored nezaobilaznih jevreja koji su ga i osmislili, islam dele na verski, politicki, propagandni itd. kupili su spomenutu administraciju ne zaleci pare koje ionako nisu zaradili, izvoz sirovina koje im je drugi pronaso, preradio i eksploatise ne racunam u realnu zaradu posto su i oni svesni njihovog veka trajanja koji se procenjuje na jos 50-tak godina, Evropa im je idealna destinacija za novo prebivaliste.
Kalegri je bio mesanac AU aristokrate iz Madarsko Austrijskog braka koji je sluzbovao u Japanu kao ambasador i Japanke, necu da ulazim u poreklo njegovih pobuda koje su navodno osmislile plan, ako je tacano da on postoji neko mora stajati iza njega i njegove realizacije, ili je on samo fikcija za pojedine osobe sklone takvim manipulacijama.

Nasa obaveza i potreba je da im se suprostavimo.
Kad onda puštate Mladića i Karadžića?

Kad onda puštate Mladića i Karadžića?
Ko smo to mi?
Odgovoricu ti na provokaciju uvek sam osudivao izdaju.
Uniformu sam zaduzio odmah nakon odsluzenja vojske JNA kao redovni student, razduzio kada su rasformirali JA uz sve obaveze
Znam sta je cast postenje i vojnicka zakletva. lagodan zivot sam zamenio vojnickim cizmama.
Pogresno si me okarakterisao verovatno su povod moji upisi kojima iznosim istinu ne obaziruci se i ne stedeci nikoga.

Ko smo to mi?
Odgovoricu ti na provokaciju uvek sam osudivao izdaju.
Uniformu sam zaduzio odmah nakon odsluzenja vojske JNA kao redovni student, razduzio kada su rasformirali JA uz sve obaveze
Znam sta je cast postenje i vojnicka zakletva. lagodan zivot sam zamenio vojnickim cizmama.
Pogresno si me okarakterisao verovatno su povod moji upisi kojima iznosim istinu ne obaziruci se i ne stedeci nikoga.
Vi iz EU bloka.

Muka me spopadne kad čujem da migranti srpskog porekla a usput rečeno značajan deo takvih otpada na pobegulje od mobilizacije govore protiv njihovih kolega po statusu tojeste drugih migranata.
Oni su najogorčeniji protivnici imigracije u zapadne zemlje.Dakle neko ko je i sam imigrant ogorčeno se protivi imigraciji i zalaže za progon drugih imigranata.
Licimurstvo kakvo se retko sreće.

Muka me spopadne kad čujem da migranti srpskog porekla a usput rečeno značajan deo takvih otpada na pobegulje od mobilizacije govore protiv njihovih kolega po statusu tojeste drugih migranata.
Oni su najogorčeniji protivnici imigracije u zapadne zemlje.Dakle neko ko je i sam imigrant ogorčeno se protivi imigraciji i zalaže za progon drugih imigranata.
Licimurstvo kakvo se retko sreće.
Ti nisi normalan kad porediš islamske migrante sa Srbima. Vama libtardima je totalno razoren mozak

Back