destiny86
Zainteresovan član
- Poruka
- 154
Mi smo samo izvod iz banke dali, s tim da je moj suprug bio zaposlen za stalno. Ta viza se svakako zove family sponsored, što znači da mora imati sredstva da te izdržava dok si kod njega.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da to je u redu ali nama je advokat reko da i ako ne radi moj suprug zbog dece da je dovoljno da ima na racunu 5000 hiljada da je to dovoljno za 3 meseca i da mogu njegovi roditelji ili familija da potpisu da ce i oni da mu pomognu dok sam tamo i samo da pitam dali je taj novac neka garancija za gavrament ako se ja ne vratim tog dana pa da oni uzmu taj novac zbog mog zakasnjena tako smo culi zato vas pitam ipak ste vi prosli sa tom vizom
Da li si mislila da od momenta apliciranja za partner vizu,nakon navrsene 2god.,stices pravo na permanent status?
Hvala os89 na javljanju i davanju korisnih informacija!![]()
Valjda su zavrsili sa koriscenjem godisnjih odmora.Sad kad tako odmorni krenu....Jel ima iko kakve novosti? Ovo prelazi u bas sve teze i teze iscekivanje
mozemo se samo nadati da ce biti takoKoki 65 i ja se tako nadam , lelel kad navale necemo imati vremena bukirati karte hahahah