Verenička i Partner viza - Australija

da to je u redu ali nama je advokat reko da i ako ne radi moj suprug zbog dece da je dovoljno da ima na racunu 5000 hiljada da je to dovoljno za 3 meseca i da mogu njegovi roditelji ili familija da potpisu da ce i oni da mu pomognu dok sam tamo i samo da pitam dali je taj novac neka garancija za gavrament ako se ja ne vratim tog dana pa da oni uzmu taj novac zbog mog zakasnjena tako smo culi zato vas pitam ipak ste vi prosli sa tom vizom

Cao drugari, da vam se i ja pridruzim :) dugo sam citala vase komentare,svi smo mi u slicnoj situaciji i ja sam predala partner vizu u Bg 17.02.2015 (pa su iz Bg poslali za Bec,jer sam iz Bosne) a na pregled sa isla u Sarajevo 22.04.2015 i poslala jos potrebne dokumentacije koje su mi trazili kao i formu 80 i od tad nista jos me nisu pozvali na razgovor. Da li je neko u slicnoj situaciji??? I gdje cu da idem na razgovor da li neko zna? Hvala vam!!!

da to je u redu ali nama je advokat reko da i ako ne radi moj suprug zbog dece da je dovoljno da ima na racunu 5000 hiljada da je to dovoljno za 3 meseca i da mogu njegovi roditelji ili familija da potpisu da ce i oni da mu pomognu dok sam tamo i samo da pitam dali je taj novac neka garancija za gavrament ako se ja ne vratim tog dana pa da oni uzmu taj novac zbog mog zakasnjena tako smo culi zato vas pitam ipak ste vi prosli sa tom vizom

Nisam bas sve citala....Ali u momentu kada sam ja aplicirala za vizu moj suprug nije radio...a nismo ni imali para na racunu...Nama nisu trazili nikakve izvode iz banke ni nista sl... Sjecam se da sam ih jedne prilike zvala da se raspitam bas oko toga I rekla su da to nije neophodno priloziti... A ako pricas o turistickoj vizi nisam sigurna...Ali mislim da je dovoljno to sto ce za tebe garantovati on I njegovi...I da imaju racun na Koji redovno lijeze novac...

Poslednja izmena:
Zdravo svima...:)
Neko me se mozda I sjeca..:)
Ja sam se vama prosle godine jadala koliko dugo cekam vizu Ali evo I jedne dobro vijesti ako ima neko da nije znam za ovo, naime, ovo vrijeme koje cekate Iliad smo cekali vizu uracunava se u one dvije godine koje treba da prodju da bi se apliciralo za permanent ....ja sam se naslusala raznih prica: te treba 2 god da provedes u AU, te ne smijes 2 god Izaci iz au..... Kako god, KADA PRODJU 2 GOD OD KADA STE APLICIRALI ZA PRIVREMENU VIZU STICETE/MO PRAVO DA APLICIRAMO ZA PARTNER VIZU... Mozda je za neke novost a mozda I nije...:)
PUNO SRECE SVIMA...:)

Hvala os89 na javljanju i davanju korisnih informacija! :)

Nema na cemu..:)
Cekanje vize jeste tezak proces ali zato iskoristite vrijeme I uzivajte sa porodicom , prijateljima.... Vjerujte, nostalgija se javi jako brzo.... Bez obzira sto STE napokon sa osobom koju volite I sto je Australija divna zemlja...uostalom, vidjecete....:)
Ja sam ovdje 8 mjeseci I jedva cekam da se ukaze prilika da odem tamo... :)

Back