Verenička i Partner viza - Australija

Visa grant je automated e-mail, nekad imaju problema sa tim, i kad znaju da im pravi probleme, zovu da provjere da li je stigao e-mail... Izgleda da u vasem slucaju nisu bili svjesni da nesto nije u redu...Ja sam u nasem slucaju najprije vidjela u immi account-u da je Finalised, pa sam refresh-ed e-mail i vidjela da je i e-mail stigao... Da li ste predali online ili ste slali papire?

POZ htela bih nesto da pitam ako neko moze i zna da mi da savet kako sto neki znaju ja sam prosle godine odbijena od partner vize u 11 mesecu sad idemo preko tribunala eto vec cekamo 8 meseci advokat nam je reko da je dobro da dodje suprug za srbiju i on je doso ali sad opet nam kaze da bi bilo dobro da dodje suprug sa decom ali to je preskupo da bi on sa njima doso ocemo da apliciramo za turisticku vizu da idem ja tamo ali suprug misli da je bolje da apliciramo u becu ovog puta da nas advokat sve to uradi iz australie pa me zanima dali postoji mogucnost da budem odbivena od vize mislim na turisticku i dali treba lekarski za tu vizu i za koliko se dobija ta viza i dali i na toj vizi treba da se da intervju hvala

- - - - - - - - - -

cestitam od srca

POZ htela bih nesto da pitam ako neko moze i zna da mi da savet kako sto neki znaju ja sam prosle godine odbijena od partner vize u 11 mesecu sad idemo preko tribunala eto vec cekamo 8 meseci advokat nam je reko da je dobro da dodje suprug za srbiju i on je doso ali sad opet nam kaze da bi bilo dobro da dodje suprug sa decom ali to je preskupo da bi on sa njima doso ocemo da apliciramo za turisticku vizu da idem ja tamo ali suprug misli da je bolje da apliciramo u becu ovog puta da nas advokat sve to uradi iz australie pa me zanima dali postoji mogucnost da budem odbivena od vize mislim na turisticku i dali treba lekarski za tu vizu i za koliko se dobija ta viza i dali i na toj vizi treba da se da intervju hvala

- - - - - - - - - -

cestitam od srca

Mukimaja,za turisticku vizu vam ne treba ljekarski pregled. Sad zavisi od njih kad ce odobriti nekad za dan ili 20 dana. Mislim da nema veze gdje ces aplicirati,ali ako cete online aplicirati to je brze.

Zavisi dosta ljudi na forumu nisu imali intervju,,,,vise se nista ne zna,,,,, ja vlado i ostali smo obavili sve ali niko vishe ne zove , mene su Zvali pre tri meseca i pitali al ne puno, ne znam dal to moze biti intervju tj dal se to racuna kao intervju, pitanje glasilo?buduci planovi i zasto nisam otisao odma na turisticku ( ja otisao nakon dva meseca - rekao sam zato sto mi firma odobrava tad----i ostalo,,,,,i na kraju rekli mi da je sve ok i da hoce da mi vrate sve dokaze ( mada su nesto zadrzali-))))ne znam vishe nisam pametan , vlado voleo bi da ti nesto pametno kazes,,,,

@Korisnik75
Ja ti mogu samo pomoci sa malo suve statistike :)

Sto se tice ambasada trenutno Berlin radi na oktobarskim i novembarskim aplikacijama, London i Bec na oktobarskim, a Beograd i Indija tek na avgustovskim...

Sto se tice Beograda, od 6 poslednje odobrenih partner viza, za koje znamo preko foruma, 4 su po broju dana cekanja bile u grupi od 310-325 dana(10.5 meseci), a dve ispale iz ove grupe i imale oko 390 dana(13 meseci). Postoje bar tri CO-a u beogradskoj kancelariji, ne znam dal produzeno vreme cekanja zavisi od toga ko je CO, od tezine aplikacije, godisnjeg odmora u ambasadi, ili neceg cetvrtog... Ili su za razliku od drugih ambasada bukvalno shvatili da je vreme cekanja 10-14 meseci pa se toga i pridrzavaju.

Trenutno na listi nemamo aplikacija za Bec, tako da sada samo pratimo Beograd.

A na listi je vreme cekanja u danima sledece: koki65 oko 320, laki oko 300, schatten oko 290, monjamie i korisnik75 su na oko 240.
Laki i Schatten su cini mi se jos u AU, bice interesantno da vidimo dal ce im javiti da izadju iz zemlje radi odluke,ili cekati da sami izadju.

A najnovija lista je:
slika.png

mozda sam dosadna ali ja moram da pitam dok cekamo tribunal hocemo da apliciramo za tursticku vizu e sad moj suprug ne radi jer nema ko decu da cuva a advokat mu je reko da mora da ima 5 hiljada dolara na racunu kao dokaz da ima za 3 meseca da me izdrzava medjutim culi smo pricu da je potrebno 15 hiljada dolara da ima muz na racunu jer ako ja jedan da zakasnim ne ilazim iz aus onda gavrament uzima taj novac molim vas vi koji ste predali za tu vizu obijasnite mi kako stoje stvari i dali su i vama vasim muzevima zenama koji su u aus to trazili hvala da imaju toliki novac na racunu ako vam nije tesko obijasnite mi molim vas

mozda sam dosadna ali ja moram da pitam dok cekamo tribunal hocemo da apliciramo za tursticku vizu e sad moj suprug ne radi jer nema ko decu da cuva a advokat mu je reko da mora da ima 5 hiljada dolara na racunu kao dokaz da ima za 3 meseca da me izdrzava medjutim culi smo pricu da je potrebno 15 hiljada dolara da ima muz na racunu jer ako ja jedan da zakasnim ne ilazim iz aus onda gavrament uzima taj novac molim vas vi koji ste predali za tu vizu obijasnite mi kako stoje stvari i dali su i vama vasim muzevima zenama koji su u aus to trazili hvala da imaju toliki novac na racunu ako vam nije tesko obijasnite mi molim vas

Mukimaja,mi smo dostavili izvod iz banke. Mislim da ipak treba vise od 5000 ako ti je on sponzor i snosi sve troskove.

Back