Verenička i Partner viza - Australija

Cao drugari, da vam se i ja pridruzim :) dugo sam citala vase komentare,svi smo mi u slicnoj situaciji i ja sam predala partner vizu u Bg 17.02.2015 (pa su iz Bg poslali za Bec,jer sam iz Bosne) a na pregled sa isla u Sarajevo 22.04.2015 i poslala jos potrebne dokumentacije koje su mi trazili kao i formu 80 i od tad nista jos me nisu pozvali na razgovor. Da li je neko u slicnoj situaciji??? I gdje cu da idem na razgovor da li neko zna? Hvala vam!!!
Odakle si is Bosne?

Destini86 tako su i meni isto trazili, ali ja sam im danas tj mom co poslao poruku preko meila , trazio sam savet dal da im posljaem slike iz australije sad kad sam bio na turisticko i trazio sam da ako mogu da mi kazu dokle su papiri stigli,,? Nisam dobio nikakav odgovor , a mozda i nisam trebao nista da im saljem,,,, sta vi mislite ?

Meni su tražili da uradim ljekarski i da pošaljem tu potvrdu u istom emailu. Naglasili su da se ne šalje potvrda o nekažnjavanju dok ne traže. Koliko dugo čekaš?
U februaru predali a u junu me zvala Co i trazila dokaz da zena i ja zivimo na istoj adresi (Posto trenutno zivimo zajedno u srbiji). Kao i odg na pitanje 47 iz forme. I naravno lekarski. Ni prilikom telefonskog razgovora ni u mejlu nije spomenut dokaz o nekaznjavanju...

Pozrav za sve..Ja sam nedavno dobila vizu i sada sam u Au..htjela bi samo da kazem da je uvek dobro da posaljete sto vise podataka i ako ne traze mozete uvek da se interesujete za vasu vizu.Meni su uvek odgovarali kad god sam pitala nesto..bitno je da se interesujete. Inace sve koje zanima ovdje kada dodjete mozete da vozite sa Srb vozackom dozvolom dok god ne dobijete permanent vizu.

Zdravo svima, ja i moj suprug smo se prijavili u junu za partner vizu, jos nikakve informacije nismo dobili, ali znam da se ceka malo vise do prvog kontakta sa njima :)
bila sam turisticki u australiji prosla dva mjeseca, pa me zanima posto sam citala da jevas par otislo tamo i ostali ste duze od 3 mjeseca, da li je problem da se to odobri? kako funkcionise taj proces? meni je eVisitor visa odobrena do juna sledece godine, ali na njoj pise da ne smijem boraviti vise od tri mjeseca u australiji, ali ja bih naravno da budem sa svojim muzem ako je to moguce :)
Hvala na pomoci ako neko zna odgovor na moje pitanje :)

Opet ja sa pitanjem, jos smo u izradi partner vize, molim Vas na koji nacin ste im dostavili slike (posto je 60 file-ova po aplikaciji) slike su pretpostavljam jedan od tih..jeste li ih ubacivali u Word, neki program kako nije mi nikako jasno...I cca otprilike koliko, je li fazon sto vise to bolje?

Unaprijed hvala i sretno svima!!!

Ja sam uzimala slike sto vece rezolucije, po 4 ih na primer stavljala u jedan kolaz http://www.picmonkey.com/
Onda sve te uradjene kolaze stavila u jedan pdf.
Mozes koliko hoces slika, dokle god ti taj pdf ne prelazi 5MB.
Rezolucija nije bitna, ali izaberi sto vece slike, da se jasno sve vidi.
Ne moras 4 slike po stranici, ja sam ih grupisala, pa negde imam samo 2, negde vise.
Sto vise, to bolje, samo ja mislim da je najbolje staviti ih sve u jedan, dva pdf-a, do 5MB.
Ako ti je pdf veci od toga, na netu ga smanji i nema problema.

Back