GrdobanS
Elita
- Poruka
- 22.404
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,to je sto posto tacno.Namamice migrante dobrim platama u vojsku,jer svoje ljude nemaju.Usput,sto siluju,tu i tamo pljackaju ne rade,to je zanemarljiva steta u odnosu na korist koju mogu imati od njih u ratu protiv Rusije.Pitanje je bilo zašto se uvozi vojska od nekoliko miliona migranata ako ne za napad na Rusiju.
Vojna obaveza biće uslov za dobijanje dozvole za boravak.Da,to je sto posto tacno.Namamice migrante dobrim platama u vojsku,jer svoje ljude nemaju.Usput,sto siluju,tu i tamo pljackaju ne rade,to je zanemarljiva steta u odnosu na korist koju mogu imati od njih u ratu protiv Rusije.
Da,da...to je to,u pravu si.Kad budu vratili vojni rok,uskoro.Vojna obaveza biće uslov za dobijanje dozvole za boravak.
Kao naši sugrađani što polože zakletvu za mađarski pasoš a ne računajući da će morati da se odazovu pozivu za NATO vojnu obavezu
...a dok ne vrate, čik pogodi koga će da mobiliškaju?Da,da...to je to,u pravu si.Kad budu vratili vojni rok,uskoro.
Pazi,nemci nisu spremni jos.Dok oni nateraju migrante i nase gastarbajtere ima da prodje par godina,prvi idu tri baltika i poljska pa tek onda skrpljeni nemci....a dok ne vrate, čik pogodi koga će da mobiliškaju?
Dunkl "Nemci"Pazi,nemci nisu spremni jos.Dok oni nateraju migrante i nase gastarbajtere ima da prodje par godina,prvi idu tri baltika i poljska pa tek onda skrpljeni nemci.
Nemcu opšte nije isto da li živi pored nekog iz Srbije ili pored Arapina.Nije važno da li ste meni isto.Autohtonom stanovništvu ste isto.
Moraju prvo da podgreju narod jos malo.Zato su doveli ovog okorelog nacista za kancelara.Dunkl "Nemci"
Kad god kažeš da ne želiš u svojoj zemlji invazivne ljude druge rase religije kultureSovinizam, rasizam, antisemitizam ...... i naravno fasizam kako ga shvataju siroke narodne mase, dodati po potrebi.
Takav bi mogao birati da li ce presudu recimo po "svom zakonu" recimo Starom Zavjetu ili Serijatu. Obveznik serijata je mentalno zdrava osoba, punoljetna i musliman koliko znam...ali nisam ti ja pravnik i sam jos ucim o svojim obavezama.ako se otima,pljacka i siluje infidel jel i tada spada pod serijatski zakon ili je dozvoljeno da se sa nevernicima postupa mimo serijatskog zakona?
Твоја главна обавеза је зијанит на алаховом путу,и отић међу 72 дјевице.Takav bi mogao birati da li ce presudu recimo po "svom zakonu" recimo Starom Zavjetu ili Serijatu. Obveznik serijata je mentalno zdrava osoba, punoljetna i musliman koliko znam...ali nisam ti ja pravnik i sam jos ucim o svojim obavezama.
No, uspjece samo onaj koji dusu ocisti. Mislim da bi ti trebala isto sta da uradis Enigmice na tom poljuТвоја главна обавеза је зијанит на алаховом путу,и отић међу 72 дјевице.
theync.comTakav bi mogao birati da li ce presudu recimo po "svom zakonu" recimo Starom Zavjetu ili Serijatu. Obveznik serijata je mentalno zdrava osoba, punoljetna i musliman koliko znam...ali nisam ti ja pravnik i sam jos ucim o svojim obavezama.
Ok. Nastavi gledati ako te to cini srecnimtheync.com
kaotic.com
crazyshit.com
theworldwatch. com
na ovim sajtovima se otvoreno vidi da nisi u pravu
tu se vidi sta je serijat U PRAKSI
ti zazmuri i pravi se da nemaOk. Nastavi gledati ako te to cini srecnim![]()
A ti srećan ko up***no kuče