Sukob Evropljana i migranata. Španija...

Da,to je sto posto tacno.Namamice migrante dobrim platama u vojsku,jer svoje ljude nemaju.Usput,sto siluju,tu i tamo pljackaju ne rade,to je zanemarljiva steta u odnosu na korist koju mogu imati od njih u ratu protiv Rusije.
Vojna obaveza biće uslov za dobijanje dozvole za boravak.

Kao naši sugrađani što polože zakletvu za mađarski pasoš a ne računajući da će morati da se odazovu pozivu za NATO vojnu obavezu

ako se otima,pljacka i siluje infidel jel i tada spada pod serijatski zakon ili je dozvoljeno da se sa nevernicima postupa mimo serijatskog zakona?
Takav bi mogao birati da li ce presudu recimo po "svom zakonu" recimo Starom Zavjetu ili Serijatu. Obveznik serijata je mentalno zdrava osoba, punoljetna i musliman koliko znam...ali nisam ti ja pravnik i sam jos ucim o svojim obavezama.

Takav bi mogao birati da li ce presudu recimo po "svom zakonu" recimo Starom Zavjetu ili Serijatu. Obveznik serijata je mentalno zdrava osoba, punoljetna i musliman koliko znam...ali nisam ti ja pravnik i sam jos ucim o svojim obavezama.
Твоја главна обавеза је зијанит на алаховом путу,и отић међу 72 дјевице.

theync.com
kaotic.com
crazyshit.com
theworldwatch. com
na ovim sajtovima se otvoreno vidi da nisi u pravu

tu se vidi sta je serijat U PRAKSI

Back