Ovde imas sve sto je potrebno za predavanje http://www.immi.gov.au/Visas/Pages/309-100.aspx
Ja ti savetujem da sve lepo prikupis i onda predas, da se ne bi cimala dodatno tj. da im ne dajes prostora da te zovu za nesto ako fali
a falice vec njima svakako nesto.
Uplatis pre nego sto predas i sa tim papirom i gomiletinom u Ambasadu ili posaljes postom. Ja sam recimo poslala postom, dobila odgovor od njih da su primili sve, i sada cekam
))) kao i svi ovde prisutni koji su na ceki 
Ako ti treba nesto oko onih pisama i sl slobodno mi pusti privatnu poruku.
Ja sam skoro predala pa mi je jos uvek sve sveze
Ja ti savetujem da sve lepo prikupis i onda predas, da se ne bi cimala dodatno tj. da im ne dajes prostora da te zovu za nesto ako fali

Uplatis pre nego sto predas i sa tim papirom i gomiletinom u Ambasadu ili posaljes postom. Ja sam recimo poslala postom, dobila odgovor od njih da su primili sve, i sada cekam

Ako ti treba nesto oko onih pisama i sl slobodno mi pusti privatnu poruku.
Ja sam skoro predala pa mi je jos uvek sve sveze
Pozdrav svima, i ja imam isti problem kao vecina vas.
Upoznala sam na leto 2012. godine decka koji je Srbin ali zivi u Australiji. Proveli smo zajedno par meseci, i on je u oktobru 2012. godine otisao nazad u Melburn. Ja sam trebal da idem za Novu Godinu kod njega ali su me odbili za turisticku vizu pa smo se nasli na Tajlandu i tamo proveli zajedno mesec dana. Posle par meseci on je opet dosao u Srbiju, i jos uvek je ovde. Vencali smo se 26.12.2013. i sada treba da apliciramo za partner vizu ali ne znamo odakle da pocnemo. Svaka pomoc bi dobro dosla. Hvala unapred.