Pozdrav svima iz pretople Australije!!! Zelim vam svima koji cekate dugo da sto pre dobijete vizu .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima iz pretople Australije!!! Zelim vam svima koji cekate dugo da sto pre dobijete vizu .
Caooooooooo
Zanima me da li ima neko da je odmah aplicirao za permanent p vizu? Mi nismo, ali saznadoh da je i to moguce. Inace SRETNI PRAZNICI svima koji slave![]()
Caooooooooo
Zanima me da li ima neko da je odmah aplicirao za permanent p vizu? Mi nismo, ali saznadoh da je i to moguce. Inace SRETNI PRAZNICI svima koji slave![]()
U najvecem broju slucajeva nije moguce. Moraju odredjeni uslovi da se ispune. To su uglavnom slucajevi gde je partner drzavljanin, imaju decu, u braku su na primer 10 godina overseas, pa tek sad odlucili da dodju u Australiju. U takvim situacijama zloupotreba i ostale "boljke" nisu rizik tako da partner odmah dobija PR. Ako na to mislis kad kazes "permanent p". Zove se permanent residence ustvari.
Tako je Battlecat. To su uglavnom uslovi. Ja sam aplicirala za permanent residence u aprilu.![]()
Ups, da na PR sam mislila. Shimmer da li si popunjavala posebne formulare ili iste kao i mi? U stvari, zanima me postupak oko papirologije. Hvalaaaaaaaaa, pozdraviiiiiiiiiiiiiii
Neka je sa srecomkonacno sam danas poslala dokumentaciju za vizu, neka mi je sa srecom cekanje)
Kakav odgovor?dobila odgovor od ambasade odmah istog dana, sada krece cekanjeali dobro, spremna sam na to tako da polako
)
Zna li neko koliko je slika potrebno predati za partner vizu bračnu?
Mi nismo pretjerivali sa slikama, isprintali smo u boji na A4 papiru, tako da stane 6 slika, ma dragi i ja imamo puno slika, volimo slikati, ali nekako mi je taj dio bio najgluplji da svoju intimu dijelim sa ambasadom, ali eto!
Neka vide slike nasih svatova, medeni mjesec neka uzivaju!![]()
Srecno!dobila sam onaj inicijalni odgovor, broj koji mi je dodeljen za aplikaciju i sve ostalo opste... za koliko se dobija viza, njihov zakon bla bla
sada cekam da mi jave kada da radim lekarski i da li idem na intervju i nosim one dodatne papire o nasoj vezi, komunikacija, slike.
u prevodu cekam)) a tek sam na pocetku
Caooooooooo
ja sam dobila pre dve nedelje mail -obavestenje da je vreme da spremim papire za permanent, da skinem aplikacije sa neta ,i sve prevedene kopije da posaljem u imigraciono..bruka nekih papira su mi trazili plus ponovo potpise od prijatelja i njihove izjave da nas brak traje . Samo su mi napisali ..uskoro ulazite u drugu godinu vase aplikacije partner vise i potrebno je da dostavite sledece za permanent. Od predaje aplikacije do dobijanja vize je jos 6-8 meseci, a ja jos nisam dobila ni tax no.
nista mi ovo nije jasnoi ja sam usla u drugu godinu i mislila sam da sam jedina ovde ,vise sam od neke privatne situacije i zaboravila ko je kad predao.nikakav mail mi nisu poslali.je li tacno ono da kad prodju dvije godine od aplikacije imas prav na permanet vizu?od kad vas dvije cekate?ako pitam ponovo,izvinite.kad kaze uskoro ulazite u drugu godinu... da li to racunaju od dana kada si predala zahtjev za dobijanje partner vize? meni sad nista nije jasno://
aaa joj pa koliko vec cekas tax no?
heheheh zendeli mislim da moramo poceti svaki dan pisati istu poruku... tica je otisla, ne tako davno smo je ispratilinista mi ovo nije jasnoi ja sam usla u drugu godinu i mislila sam da sam jedina ovde ,vise sam od neke privatne situacije i zaboravila ko je kad predao.nikakav mail mi nisu poslali.je li tacno ono da kad prodju dvije godine od aplikacije imas prav na permanet vizu?od kad vas dvije cekate?ako pitam ponovo,izvinite.
Ima nas jos koji cekamo. Verujem da smo ostali samo mi, "glupi Bosanci"heheheh zendeli mislim da moramo poceti svaki dan pisati istu poruku... tica je otisla, ne tako davno smo je ispratili) a ja sam nekih mjesec dana prije tebe predala.. novembar 2012...
![]()
![]()