KKengurica
Obećava
- Poruka
- 65
prkosis,a?![]()
Aaaaaaa, ma samo maaaaaaaloooooo

Da ne pomislite da sam vas zaboravila, a i odmor se blizi kraju a onda cekanje, pih....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prkosis,a?![]()
PMV visa odobrena..Aplicirala 2.aprila , rok za ulazak 11. april ... Hvala divnim ljudima na forumu koji su mi pomogli sa savetima i svim informacijama oko vize
![]()
PMV visa odobrena..Aplicirala 2.aprila , rok za ulazak 11. april ... Hvala divnim ljudima na forumu koji su mi pomogli sa savetima i svim informacijama oko vize
![]()
Cestitam Coka32!PMV visa odobrena..Aplicirala 2.aprila , rok za ulazak 11. april ... Hvala divnim ljudima na forumu koji su mi pomogli sa savetima i svim informacijama oko vize
![]()
Cestitam Coka32!Ja sam predao 25 marta,pa se i ja nadam da ce uskoro i meni javiti..
![]()
ako si iz Srbije hoce, ali ako si iz BH... ja sam zagazila u 14i mjesec![]()
heheh nemam pojma, ali evo ja sam iz BH, pa vec cekam 13 mjeseci i koji danA koliko cekaju ako smo iz Hrv.? Hm...
Ja predala u 9 mjesecu, javim vam!![]()
Iz tvojih usta u Bozje usi...ako si iz Srbije hoce, ali ako si iz BH... ja sam zagazila u 14i mjesec![]()
ako si iz Srbije hoce, ali ako si iz BH... ja sam zagazila u 14i mjesec![]()
***Čestitam***PMV visa odobrena..Aplicirala 2.aprila , rok za ulazak 11. april ... Hvala divnim ljudima na forumu koji su mi pomogli sa savetima i svim informacijama oko vize
![]()
poštovanje
potreban mi je odgovor iskusnih
treba u januaru da predam za partner vizu dokumenta
da li moraju biti sva prevedena na engleski
oženjen sam državljankom australije
fala unapred
Pozdrav svima! Pratim ovaj forum vec neko vreme, odlucih da vam se pridruzim!![]()
Za partner vizu aplicirala sam 06.11. u Beogradu, do sada nisam dobila poziv ni za lekarski pregled, niti za razgovor. Da li su mozda praznici u pitanju, deluje mi sve usporeno?![]()
Hvala na savetu. Znam za lekarski da sama zakazujem,al ipak oni treba da mi odrede rok. Do sada nisu,nadam se da ce posle ovih praznika.
Deset dana nakon predaje su me pozvali da posaljem mail-om dodatnu informaciju vezano za form 47 SP. Tada sam se iznenadila,jer samo nakon deset dana su uzeli predmet na razmatranje.
Zelim svima koji cekaju puno srece i strpljenja.