Verenička i Partner viza - Australija

poštovanje
potreban mi je odgovor iskusnih
treba u januaru da predam za partner vizu dokumenta
da li moraju biti sva prevedena na engleski
oženjen sam državljankom australije
fala unapred

Documents in languages other than English that you provide with you partner category visa application
must also be accompanied by an accurate English translation of each of those documents.

Znaci sve sto je dokument vezan za aplikaciju, a nije na English mora da ima prevod.

Ako ti je supruga drzavljanin onda je subklasa vize koju trazis 309. O tome imas informaciju ovde . Odes dole i skines Partner Migration booklet.

Good luck.

Pozdrav svima! Pratim ovaj forum vec neko vreme, odlucih da vam se pridruzim! :D

Za partner vizu aplicirala sam 06.11. u Beogradu, do sada nisam dobila poziv ni za lekarski pregled, niti za razgovor. Da li su mozda praznici u pitanju, deluje mi sve usporeno?z:(

Lekarski zakazujes licno, nema poziva, postoji samo rok u kome to treba da odradis. Interview se najcesce obavlja, a u nekim slucajevima nije potreban. Zavisi sve do konkretnog slucaja.

Hvala na savetu. Znam za lekarski da sama zakazujem,al ipak oni treba da mi odrede rok. Do sada nisu,nadam se da ce posle ovih praznika.

Deset dana nakon predaje su me pozvali da posaljem mail-om dodatnu informaciju vezano za form 47 SP. Tada sam se iznenadila,jer samo nakon deset dana su uzeli predmet na razmatranje.
Zelim svima koji cekaju puno srece i strpljenja.

Hvala na savetu. Znam za lekarski da sama zakazujem,al ipak oni treba da mi odrede rok. Do sada nisu,nadam se da ce posle ovih praznika.

Deset dana nakon predaje su me pozvali da posaljem mail-om dodatnu informaciju vezano za form 47 SP. Tada sam se iznenadila,jer samo nakon deset dana su uzeli predmet na razmatranje.
Zelim svima koji cekaju puno srece i strpljenja.

Nisu ti uzeli predmet na razmatranje ,vec je normalno da u tom prvom stadijumu provere dali je sve kompletirano,e onda te stave na cekicanje dok nedodjes na red. !
Proveravaj email redovno ali ako te ne obaveste u skorijue vreme za lekarski onda ih zovi. Intervju vise nije obavezan ali je moguc.

Back