Imam pitanje, ko se prijavljivao za turisticku vizu evisitor 600, koliko dugo ste cekali na odluku? Ja sam se prijavila 1.10. i jos uvijek cekam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super kas&sal , bogami znam
Kako Je to cekati I svi koju Se na ovoj forum znaju, Ali Ko ceka docekapuno srece vam
Zelim ! A recimi koliko Si tacno cekao do Dana intervju?
Ah puno lakše brate. Više sam došao to tog stadiuma da mi je bilo svejedno. A i verenica počela je očajavati a ja probam je okuražiti.... ah bio si u moje cipele. Samo reči ovo je došlo kad je najviše trebalo. Ko što rekoh hvala Bogu
Pitanje za one koji imaju iskustva sa turistickim vizama, jel postoji neki rok za ulazak u zemlju, nesto kao date of entry must be before bla bla? Planiram da putujem u februaru na dva meseca pa razmisljam da li mi je rano da apliciram sad?
Nije rano ... ti možeš da navedeš kad planiraš da putuješ ...
Ja sam još u septembru aplicirala online za eVisitor 651, a planiram da putujem u januaru.
Kad sam dobila vizu naglašeno je i koliko dugo ona važi i koliko vremena mogu provesti u Australiji.
Pitanje za ove koji su dobili bracnu vizu,,, ja sam stigao vec par dana u australiju, i sad me zanima dal ja trebam negde da se javim , ok znAm za medicer, a za ucenje engleskog jezika jel treba da se javim u emigration ili negde drugo? Hvala puno, i pozdrav za sve!
- - - - - - - - - -
Tj, jel mi imamo pravo na besplatne casove u okviru partner vize?