Hvala ti puno. Nek vam je sretno. Još jedna priča sa lepim krajem. Ili bolje reči sa lijepim početkom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Evo i mene poslije 10 i po mjeseci , odobrena viza danas
![]()
Evo i mene poslije 10 i po mjeseci , odobrena viza danas
Danas smo dobili odgovor iz ambasade da Je viza promenili of verenickoj vo partner, I trazili Su neki dokaza ponovo sta vec bili su bili dostavenu, jel to ok ?! I odgovorili da vremena dobijenje viza Je 10-14 meseca, do sada Je bio 10 meseca I 14 dana, neznam sta bi bilo bolje jel da apliciramo Za turistickoj ili da cekamo jel stvarno hocemo da smo zajedno za bozik. Jel ima neko neki savet ?
I Mislim da mogu pdbiti moju tourist visa radi nezaposlenosti![]()
Ljudi opet sa zakasnjenjem VIZA ODOBRENA !!!)))))))))))))))))))))))))))) nisam stigao da kupim vatromet
predali smo 7. Oktobra prosle godine i odobrena prekjuce 13-og, znaci godinu i par dana.
Mnogo srece zelim svima, uskoro ce to ne dajte se! Vidim neko napisa da se mahom odobrava izgleda u utorak, eto i meni u utorak odobrise hahaha.
Ljudi opet sa zakasnjenjem VIZA ODOBRENA !!!)))))))))))))))))))))))))))) nisam stigao da kupim vatromet
predali smo 7. Oktobra prosle godine i odobrena prekjuce 13-og, znaci godinu i par dana.
Mnogo srece zelim svima, uskoro ce to ne dajte se! Vidim neko napisa da se mahom odobrava izgleda u utorak, eto i meni u utorak odobrise hahaha.
Jer ti Si imao pare na bankarski racun?
Cestitke Tamari, Tratincici, Lakiju.
Drzimo palceve Schattenu, Monjamie, Libretu, Kas&Sal, a i onima iz 2015te, sad cete i vi na red polako...
Inace, utorak im jeste jedan od 'onih' dana, mada nema pravila, neki su dobijali i subotom ako me secanje dobro sluzi.
Neko je pitao da ga ubacim u tabelu,nazalost radi se samo o tabeli onih koji su aplicirali 2014te, nebi bilo fer da ubacujem i 2015tu a da nisam tu da je redovno popunjavam
Pogledajte prilog 362064