Verenička i Partner viza - Australija

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Evo i mene poslije 10 i po mjeseci , odobrena viza danas

Čestitam!!!!! :super:

Inače malo zapažanje, ne znam da li je to praksa, ali koliko sam mogla da primetim u poslednjih mesec, dva od kako pratim ovu temu, uglavnom odobravaju vize utorkom :) Nadam se da će uskoro završiti sa obradom aplikacija iz 2014. i da pređu na nas iz 2015. ;)

8 meseci i 11 dana and counting za mene :whistling:

Danas smo dobili odgovor iz ambasade da Je viza promenili of verenickoj vo partner, I trazili Su neki dokaza ponovo sta vec bili su bili dostavenu, jel to ok ?! I odgovorili da vremena dobijenje viza Je 10-14 meseca, do sada Je bio 10 meseca I 14 dana, neznam sta bi bilo bolje jel da apliciramo Za turistickoj ili da cekamo jel stvarno hocemo da smo zajedno za bozik. Jel ima neko neki savet ?

Danas smo dobili odgovor iz ambasade da Je viza promenili of verenickoj vo partner, I trazili Su neki dokaza ponovo sta vec bili su bili dostavenu, jel to ok ?! I odgovorili da vremena dobijenje viza Je 10-14 meseca, do sada Je bio 10 meseca I 14 dana, neznam sta bi bilo bolje jel da apliciramo Za turistickoj ili da cekamo jel stvarno hocemo da smo zajedno za bozik. Jel ima neko neki savet ?

Mislim da je bolje da sto prije posaljete sve sto traze , i sacekate jos malo .

Imate realne sanse da uskoro dobijete vizu

Hvala tratanica75, I ja Mislim na tome Ali Ako Je zakasnuti vizu mozemo izgubiti na vremena. A isto taka I naveli Su da dok traje proces odobrivanje vizu mogu Se aplicirati turistickoj I pravila, g-ga koju pisela Mail je iz ambasadu beograda zove Se olja redzic, bilo bi super Ako Je odobre naskoro.

- - - - - - - - - -

I jesmo ispratili Preko advokata sta Su trazili danas.

Ljudi opet sa zakasnjenjem VIZA ODOBRENA !!! :))))))))))))))))))))))))))))) nisam stigao da kupim vatromet :p predali smo 7. Oktobra prosle godine i odobrena prekjuce 13-og, znaci godinu i par dana. :D Mnogo srece zelim svima, uskoro ce to ne dajte se! Vidim neko napisa da se mahom odobrava izgleda u utorak, eto i meni u utorak odobrise hahaha.

Ljudi opet sa zakasnjenjem VIZA ODOBRENA !!! :))))))))))))))))))))))))))))) nisam stigao da kupim vatromet :p predali smo 7. Oktobra prosle godine i odobrena prekjuce 13-og, znaci godinu i par dana. :D Mnogo srece zelim svima, uskoro ce to ne dajte se! Vidim neko napisa da se mahom odobrava izgleda u utorak, eto i meni u utorak odobrise hahaha.

Čestitke laki. Fino je znati da ovako brzo sve se dešava. I ja sam na 11 i pol mjeseca. Baš se radujem za vas. Brate da ne tražim nazad daj reči mi o kojoj vizi se radi: partner ili PMV? Hvala ti unaprjed i nadam se da ćemo ti se ubrzo pridružiti

Cestito ! All the best :) ... A kad Si imao intervju ? Pozdrav !

Lucky Tuesdays!!!! Čestitaaam!!!
Nadam se da su Monjamie i Kas&Sal sledeći :) Jel ima još nekoga sa foruma iz 2014. da čeka još uvek? Postajem opsesivna zbog cekanja pa skupljam statisticke podatke radi prognoze ;)

Jer ti Si imao pare na bankarski racun?

Cestitam prvo svima kojima je odobrena viza :D neka vamje srecan put :D
Monjamie ja sam se prijavila za turisticku na godinu dana, prije 15 dana, i jos cekam odgovor...takodje sam nezaposlena, ali su ovdje na forumu bili neki sa istim iskustvom pa im je bila odobrena.... ja ti jaivm kako ja prodjem, jos uvijek cekam odgovor.... prijavili smo se za Sponsored vizu gdje moj suprug garantuje za mene, i navodi kako ce on da finansira moj put i boravak tamo :)

Cestitam laki , znaci isti dan smo dobili vizu

Cestitke Tamari, Tratincici, Lakiju.
Drzimo palceve Schattenu, Monjamie, Libretu, Kas&Sal, a i onima iz 2015te, sad cete i vi na red polako...
Inace, utorak im jeste jedan od 'onih' dana, mada nema pravila, neki su dobijali i subotom ako me secanje dobro sluzi.
Neko je pitao da ga ubacim u tabelu,nazalost radi se samo o tabeli onih koji su aplicirali 2014te, nebi bilo fer da ubacujem i 2015tu a da nisam tu da je redovno popunjavam
slik.jpg

Cestitke Tamari, Tratincici, Lakiju.
Drzimo palceve Schattenu, Monjamie, Libretu, Kas&Sal, a i onima iz 2015te, sad cete i vi na red polako...
Inace, utorak im jeste jedan od 'onih' dana, mada nema pravila, neki su dobijali i subotom ako me secanje dobro sluzi.
Neko je pitao da ga ubacim u tabelu,nazalost radi se samo o tabeli onih koji su aplicirali 2014te, nebi bilo fer da ubacujem i 2015tu a da nisam tu da je redovno popunjavam
Pogledajte prilog 362064

Ostadoh i ja iz 2014. Samo nisam na tabeli :-)
Aplicirano 26.11.2014

Pre par dana agent je zatrazio informaciju od londona i dobio sam standardan odgovor 10-14 meseci je proces.

Nadam se da cu i ja uskoro dobiti odobrenje.

Cestitam lakiju i tratincici 75. Sretno!

I ja nisam na tabeli al sam i ja 2014. I to 3. 11. 2014. I ja sam im poslao email da ih pitam jer je policijskih istekao pa dal da pošaljem novi koji sam ga uradio prošle nedjelje. Standardan odgovor: vaš zahtjev je registriran, potrebne informacije dače vam agent koji je zadužen za vaš slučaj, kao i to da standardno vreme za procesuiranje viza u evropi sada je 10-14 mjeseca. I tako to.
Za tačno 17 dana biče jedna godina od aplikacije. Teško je al nema se drugo no čekati i nadati se da odjednom dobiješ mejl visa granted. Daj Bože posle nas da niko ne čeka tako puno ko mi.

Back