Hvala, jeste meni bi verovatno i ranije jer su nas 10. Septembra zvali tamo, tj. suprugu i postavili joj osnovna pitanja tipa Gde zivimo? kao kuca ili stan, koji su nam planovi za dalje, ona rece naravno da nadjem posao pa da se osamostalimo jer i tasta zivi sa nama i naravno kasnije nekog strumpfa da dobijemo ili dva

bukvalno ono sto se pisalo u aplikaciji. U pitanju je Partner (Partner Provisional) Visa. Kao sto rekoh zvali nas u Septembru ali ja sam kuci dolazio tek 29. Septembra pa im nisam mogao dati sto su trazili inace bi mozda jos tada odobrili. Elem, kada su culi da sam tamo, u Cairnsu, kao nisu znali trebalo je da ih obavestim, Boze moj, trazise opet proveru iz policije ali original i overenu prevedenu kopiju da posaljem ne emailom vec postom obicnom u koverti. Takodje jos nekoliko slika tamo sa zeninom familijom, da oni vide i opet me smarali za ono ako sam ziveo u nekoj drugoj zemlji van Srbije duze od jedne godine proveru odatle. Naravno nisam, i rekose samo da sastavim izjavu na engleskom, tipa Ja, taj i taj, nisam nikad ziveo van svoje rodne zemlje duze od godine i potpises i aj cao (ako budu trazili eto mali savet). Ja sam to poslao cim sam stigao tipa, 30. Septembar i eto 13. Oktobra pozitivan odgovor.
- - - - - - - - - -
Hvala, pa intervju je bio 10. Septembra, tj vise su pitali jednostavna pitanja, ona koja smo i pisali u aplikaciji: Gde cemo ziveti, sta planiramo u blizoj buducnosti, pa cak i tipa jel zivimo u kuci ili stanu, mislim.... eto