PinkCupcake
Obećava
- Poruka
- 73
Tratincice, koliko dugo si cekala na razgovor od dana predaje aplikacije i jel bio telefonski ili su ti zakazali sastanak u ambasadi? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tratincice, koliko dugo si cekala na razgovor od dana predaje aplikacije i jel bio telefonski ili su ti zakazali sastanak u ambasadi?![]()
Vlado prijatelju, dodaj i nas na listu, aplicirali smo online u junu 2015 u Beogradu za Partner 309/100I CESTITAM od srca i tebi i Destiny86 i Tratincici i Korisnik75 svima ostalima na odobrenju vize
Pogledajte prilog 360684
Moze li mi neko reci nakon koliko vremena od predaje aplikacije ste dobili obavestenje o razgovoru i HAP br. za pregled?
Predala 27.11.2014 , ljekarski 07.04.2015, i ništa do 22.09.2015 , razgovor osnovna pitanja bukvalno , kako smo se upoznali , i šta planiramo , cjelih 12 minuta .
Nisam dobila još vizu
[
Hvala ti puno na odgovoruJesu te zvali na fiksni ili na mobilni? I ,ako ti nije problem, reci mi kako obavestavaju o lekarskom i kada se dobija HAP ID?
Ja sam napisala da me mogu kontaktirati na mail i tako sam dobila obaveštenje da idem da uradim ljekarski , na tom obaveštenju ti piše HAP broj i adresa gdje možeš da provjeriš kod koga da zakazes ljekarski, http://www.border.gov.au/Lega/Lega/Help/immigration-panel-physicians, na primjer ja sam u Beogradu i ovdje sam odradila ljekarski , kad pozoveš da zakažeš kažu ti šta treba da poneseš , uglavnom HAP broj , pasoš i novac , ne trebaju nikakve slike isl jer te oni tamo uslikaju , i pitaju te pri zakazivanju da li boluješ od nečeg .Uglavnom ništa strašno , sve bude gotovo za 15 min , samo što se snimak pluća radi na Institutu za reumatologiju , i to ti oni( doktori u Skenderbegovoj ) daju uput i odmah si na redu ne ceka se .
Zvali su me na mobilni telefon .
Zdravo svima, nova sam na ovom forumu. sa verenikom sam u vezi 4 god, on je drzavljanin australije i morao je pre 11 meseci da ode u Australiju da radi i zivi. Vraca se uskoro u Srbiju da se vencamo i da se prijavim za partner vizu. Posto se ta viza dosta dugo ceka, da li postoji mogucnost da ja odem u australiju preko turisticke vize, dok cekam partner vizu? Jer se nismo videli vec 10 meseci , ne bih mogla da izdrzim bez njega jos tih 9 meseci dok mi odobre vizu.
PinkCupcake , da dobro si razumela , meni su i rekli u ambasadi da ne ocekujem da ce me neko kontaktirati u prva 3-4 meseca i tako je i bilo , vidim nekog ranije zovu na razgovor , nekog uopšte ne zovu . Ali meni je značilo što su se javili , bar su mi rekli da mi je sve ok sa aplikacijom , da je kompletna , i da samo cekam sad obaveštenje , pošto kad smo jednom zvali da provjerimo sta se desava , rekli su ko i svima , aplikacija je u procesu , čeka se 10-14 mjeseci .
- - - - - - - - - -
Hvala ti tratincice jos jednom, stvarno si super![]()
![]()
Cestitam od srca! Sve najbolje u predstojecem zajednickom zivotu!![]()
Evo i mene poslije 10 i po mjeseci , odobrena viza danas
A reci mi jeli su te zvali prethodno da ti zakažu intervju? Jel su imali isto intervju sa sponzorom. Jer tako je u bečkoj ambasadi