- Poruka
- 77.429
Naravno,to je dokazano.
зар није 4,5 милијарди и то је било доказано?

шта ли се све дешавало у том периоду од 4,5 до 45
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno,to je dokazano.
''Razumi da bi verovao, veruj da bi razumeo''
(Intellige ut credas, crede ut intelligas) To je moto učenja o veri Sv.Avgustina.
Sveti Tertulijan kaza...''credo guia absurdum''...verujem jer je nerazložno.. Neki ovo pripisuju i Sv.Avgustinu.Kako na ''Religiji'' biva obavezno pozivanje na veru,hajde da razjasnimo...šta je to vera...Postoje različita verovanja kao...
1.Bibliologija - Verovanja o Bibliji
2. Teologija - Paterologija -Verovanja o Bogu.
3. Hristologija - Verovanja o Hristu.
4. Soteriologija - Verovanja o spasenju.
5. Pneumatologija - Verovanja o Svetom Duhu.
6. Eklesiologija - Verovanja o crkvi.
7. Eshatologija - Verovanja o poslednjim događajima.
Šta je po vama vera,u kakvom je odnosu sa moralnim vrednostima,šta su moralne vrednosti u smislu vere u šta,koga i zašto verujete.
Moje mišljenje je da je vera ono što srce oseća i što srce sneva. Verujem jedino u Ljubav jer je Ljubav "Božanski" osećaj.![]()
Verujes li ti u prijateljstvo?
![]()
Verujem, kao što kažem, jedino u Ljubav, a prijateljstvo je posledica velike Ljubavi između dvoje ljudi. Kada nestane Ljubavi, nestaje i prijateljstvo.
Da nisi malo pomesao pojmove.
Da nije ovo Tvoja projekcija?
зар није 4,5 милијарди и то је било доказано?
шта ли се све дешавало у том периоду од 4,5 до 45
Šta?Kakvih 45?Zemlja je otprilike stara 4,5 milijardi godina i to je to.
земља је стара 4,5 милијарди а река Јанг 45 милиона година, а Јужна Морава 6000 година
сад ми објасни иако нема везе са темом, шта се дешавало у тих 4.455.000.000 година?
Šteta za ovu temu da padne...![]()
Neće, neće. Jerohinac mi je obećao da će se pojaviti na jesen. Znači još malo, kad prođu lepi dani i zahladni.
Velika steta, a i za nivo pfr-uma, pao jeŠteta za ovu temu da padne...![]()
Neće, neće. Jerohinac mi je obećao da će se pojaviti na jesen. Znači još malo, kad prođu lepi dani i zahladni.
Cekaju ga oni ovdeтера инат међедима![]()
Velika steta, a i za nivo pfr-uma, pao je
Cekaju ga oni ovde![]()
Kad prihvati ono sto zna, da su ljudi onakvi kakvi jesu a ne onakvi kakvim ih mi zamisljamo on ce se javiti.
Pozdrav svima koji odrzavaju ovu temu aktuelnom dok se ljutica ne odljuti ...
Poseban pozdrav jerohincu.
Mnogi tvrde da su vera i znanje medjusobno suprotni. Ja mislim da vere bez znanja nema.
Kakvo to znanje moze biti i kome je koliko znanja potrebno da bi verovao o tome se moze diskutovati.
Šta je po vama vera,u kakvom je odnosu sa moralnim vrednostima,šta su moralne vrednosti u smislu vere u šta,koga i zašto verujete.
Вера је начин животаŠta je po vama vera,u kakvom je odnosu sa moralnim vrednostima,šta su moralne vrednosti u smislu vere u šta,koga i zašto verujete.
''Razumi da bi verovao, veruj da bi razumeo''
(Intellige ut credas, crede ut intelligas) To je moto učenja o veri Sv.Avgustina.
Sveti Tertulijan kaza...''credo guia absurdum''...verujem jer je nerazložno.. Neki ovo pripisuju i Sv.Avgustinu.Kako na ''Religiji'' biva obavezno pozivanje na veru,hajde da razjasnimo...šta je to vera...Postoje različita verovanja kao...
1.Bibliologija - Verovanja o Bibliji
2. Teologija - Paterologija -Verovanja o Bogu.
3. Hristologija - Verovanja o Hristu.
4. Soteriologija - Verovanja o spasenju.
5. Pneumatologija - Verovanja o Svetom Duhu.
6. Eklesiologija - Verovanja o crkvi.
7. Eshatologija - Verovanja o poslednjim događajima.