E pa da pod svoju šapu uzme i Alahove...taj film neće gledati...![]()
Sve 3 će zajedno .
Sve je to Vatikanska kuhinja zakuhala s židovskim zaleđem.
Zavadi pa ujedini.
Nije valjda da tebi smeta što dobri PAPA želi ujedinjenje??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E pa da pod svoju šapu uzme i Alahove...taj film neće gledati...![]()
Sve 3 će zajedno .
Sve je to Vatikanska kuhinja zakuhala s židovskim zaleđem.
Zavadi pa ujedini.
Nije valjda da tebi smeta što dobri PAPA želi ujedinjenje??
Zašto bi mi smetalo...a to tiom više jer mi je svejdno ko će da bude....glavni...
NIsi li rekel da taj film neće gledati??
Zahebajem se.
Što ti je??
Nisi primjetio "dobri"??
Kad to bude ja odo na selo .......
Pajdo, šta misliš ti a i ostali koji slučajno zalutaju na ovu temu o ovom:
''Kada neko izgubi duboko intiman odnos sa prirodom, tada hramovi, džamije i crkve postaju važni.''
Krišnamurti![]()
Neka idu u crkvu biće meni bolje.
Lakše ču med da uberem .
Pajdo, da nisi u nekom prethodnom životu bio ...pčela...Malo šale Pajdo...
Ne znam za prije ali sada jesam..
![]()
Pa znaš ti šta je prava stvar. Pčelice radilice rade a ti ..opušteno kuliraš...![]()
Do sada bilo tako.
Kako će biti dalje ne znam.
Nema razloga da i dalje ne bude tako...![]()
Život priča priče pajdo,ništa nije stalno kao promjena.
Tako da nisam siguran što budućnost donosi ali nisam ni zabrinut previše za to.
Izgleda da ljudi vole da mesaju razlicite pojmove. Religija i vera nisu isto, iako imaju dodirnih tacaka. To su dve razlicite stvari.
Vera i religija jesu dve različite stvari ali su toliko medjusobno povezane da jedno bez drugog teško da može postojati. Ukratko o onom šta je religija imaš O V D E a mnogo zanimljivije imaš O V D E
Vera je neka vrsta zelje i pretpostavke da ce se nesto desiti/da se nesto desava/da ce se nesto desiti bez konkretnih validnih dokaza.
Ne mislim da je vera niti vrsta želje niti pretpostavke. U veri odnosno verovanju nema pretpostavki. Jedno je nečija želja prema nečemu i mogučnost ostvarenja te želje a nešta je drugo verovanje u ...nešta.
To sam i ja napisao. Rekao sam da imaju dodirnih tacaka, medjutim nisam rekao koliko.Vera i religija jesu dve različite stvari ali su toliko medjusobno povezane da jedno bez drugog teško da može postojati. Ukratko o onom šta je religija imaš O V D E a mnogo zanimljivije imaš O V D E
Mislim da se nisam lepo izjasnio u mojoj poruci. Bio sam umoran pa i nisam znao sta pisem (ne bukvalno). Mada i nije vazno.Ne mislim da je vera niti vrsta želje niti pretpostavke. U veri odnosno verovanju nema pretpostavki. Jedno je nečija želja prema nečemu i mogučnost ostvarenja te želje a nešta je drugo verovanje u ...nešta.
To sam i ja napisao. Rekao sam da imaju dodirnih tacaka, medjutim nisam rekao koliko.
Ukratko, religija je vera, ali u visu sile. U vezi tvojih linkova: prve je dobar, ali je drugi gledan sa astroloskog gledista koje ja licno ne uvazavam. Hvala za ostale informacije.
Mislim da se nisam lepo izjasnio u mojoj poruci. Bio sam umoran pa i nisam znao sta pisem (ne bukvalno). Mada i nije vazno.
Jedna stvar mi nije jasna:
Da li je ista vera ako ja verujem da je Amerika "zemlja reptiloida" (samo primer) i ako verujem da cu za godinu dana utici u Austriju (primer takodje)?
PS. Kada sam procitao svoj post, primetio sam dosta gresaka. Tako da ga mozete zanemariti. Kao sto sam ranije napomenuo, bio sam dosta umoran i nervozan.
Verujete li da je zemlja postojala pre 45 miliona godina...najmanje. Nauka kaže da je toliko stara reka Jang u Kini
''Na pitanje postoji li ili ne postoji Bog ili istina ili stvarnost, ili kako god to volite nazivati, nikada ne mogu odgovoriti knjige, sveštenici, filozofi ili spasitelji. Niko i ništa ne može odgovoriti na to pitanje osim tebe samog i eto zašto moraš upoznati sebe. Nesavršenost leži samo u potpunom nepoznavanju sebe. Razumeti sebe je početak mudrosti.''Krišnamurti
Šta mislite o ovom...
''Prijatelj svih nije ničiji prijatelj.''
Sopenhauer![]()
Naravno,to je dokazano.Verujete li da je zemlja postojala pre 45 miliona godina...najmanje. Nauka kaže da je toliko stara reka Jang u Kini