- Poruka
- 22.873
Nek su svi ostali pošteni. Kad SPC dobija novac od vjernika kažete lopovi kad dobija iz budžeta opet lopovi. Pa od čega da se finansiraju? Od zraka?Naravno da su lopovi.
Secas se markica za izgradnju hrama ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nek su svi ostali pošteni. Kad SPC dobija novac od vjernika kažete lopovi kad dobija iz budžeta opet lopovi. Pa od čega da se finansiraju? Od zraka?Naravno da su lopovi.
Secas se markica za izgradnju hrama ?
Za nas narod apsolutno najbolji sistem .I prihvatio bi narod da se pita.Volimo raj sta da radis.Da je srece pa da je i sad komunizam
Od dobrovoljnih priloga.Nek su svi ostali pošteni. Kad SPC dobija novac od vjernika kažete lopovi kad dobija iz budžeta opet lopovi. Pa od čega da se finansiraju? Od zraka?
Narod se za nista ne pita, na zalost.....Za nas narod apsolutno najbolji sistem .I prihvatio bi narod da se pita.Volimo raj sta da radis.
Pa onda bi se pričalo SPC guli svoje vjernike. Nikad udovoljiti.Od dobrovoljnih priloga.
Vi vernici ste samo dobre volje
Narod se za nista ne pita, na zalost.....
Bez veze pricas.Pa onda bi se pričalo SPC guli svoje vjernike. Nikad udovoljiti.
Pa pričali bi sigurno kako Crkva tjera vjernike da joj daje pare i kako su lopovi.Bez veze pricas.
Kako da guli od dobrovoknih priloga ?
Sad tera,Pa pričali bi sigurno kako Crkva tjera vjernike da joj daje pare i kako su lopovi.
Sve crkve dobijaju novac iz budzeta ali mali procenat.mislim.i svedoci i adventosti isto ako su registrovaniSad tera,
kroz markice, budzet......a da je od priloga plakali bi ko mala deca
Ako ljudi daju dobrovoljno podrzavam.Sve crkve dobijaju novac iz budzeta ali mali procenat.mislim.i svedoci i adventosti isto ako su registrovani
Ko tjera? Ja kad odem u crkvu u Novom Sadu dam 150 dinara za svijeće i stavim još oko 200-300 dinara na tacne ili na ikone. Koliko je to kad zbrojiš? Ne bude više od 500 dinara. Kad sam dao prilog za obnovu Uspenske crkve dao sam tipa 2000 dinara. To nije ogromna svota. Za slavu za koljivo i svijeću potrošimo nekih 50 KM što je oko 3000 dinara.Sad tera,
kroz markice, budzet......a da je od priloga plakali bi ko mala deca
Ko te bije po usima da ikome dajes ?Ko tjera? Ja kad odem u crkvu u Novom Sadu dam 150 dinara za svijeće i stavim još oko 200-300 dinara na tacne ili na ikone. Koliko je to kad zbrojiš? Ne bude više od 500 dinara. Kad sam dao prilog za obnovu Uspenske crkve dao sam tipa 2000 dinara. To nije ogromna svota. Za slavu za koljivo i svijeću potrošimo nekih 50 KM što je oko 3000 dinara.
pa što odmah ne kažeš da si komunjаra..Uzimao je Tito i drugima, nije dozvolio da se neki bogate na racun drugih
Nisi ni pitalapa što odmah ne kažeš da si komunjаra..
Ko se sve nije nakacio na budzet mislim i ove nvo dobijaju novac iz budzeta.Ako ljudi daju dobrovoljno podrzavam.
Iz budzeta ni slucajno
Ne bih da pricam u njivno ime ali koliko je meni poznato,to su sredstva s kojima se placaju sve misionske aktivnosti ili u prevodu - za propovedanje jevandjelja na svim nivoima...imam neki osecsj da ti ova oblast tebi potpunoi nepoznata jer nemas apsolutno nikakve prestave sta sve to obuhvata...Naravno kad ide u džep Adv. crkvi to je dozvoljeno. Ali SPC kad nešto naplati od svojih vjernika su lopovi. Pošteno.
pitacu pop Ljubu cim se on vrati sa krstarenje iz Dominikansku Republiku.Ima li u veri nesto duhovno - bez para ?
Svako svoju muku najbolje zna, što bi se reklo. Kada se pomeri zavesa i kada se pogleda iza nje dobije se sasvim drugačija slika od one na pozornici.nek probaju ovi što vole pare da ne uzimaju lekove za smirenje
baš takoSvako svoju muku najbolje zna, što bi se reklo. Kada se pomeri zavesa i kada se pogleda iza nje dobije se sasvim drugačija slika od one na pozornici.
Oni su poreski obveznici?Pružaju uslugu, naplaćuju i ne plaćaju porez. Šta nije jasno?
Oni su poreski obveznici?
Odes u manastir, i ne trebaju ti pare. Starac |Kleopa je u svojoj knjizi "veliki je Bog", o tome pisao.Ima li u veri nesto duhovno - bez para ?