Da li je jezuitska duhovnost put u prelest i obmane?

taj tvoj anton je obican bajac, mag, vracara, kojim jos cudima ga hvalis osim tim izgubljeno-nadjeno?
Можеш да га молиш за свашта, наравно ако је то на корист твог спасења. И за друге да молиш. Није то никакав бајач, већ Божији светитељ. Велики светитељ.

Можеш да га молиш за свашта, наравно ако је то на корист твог спасења. И за друге да молиш. Није то никакав бајач, већ Божији светитељ. Велики светитељ.
pa ti rece da
ga je Bog nagradio činjenjem čudesa i za života i po smrti.
i ja kada pitam da navedes, ti se pravis i kazes mozes svasta... meni od antona bajaca nista ne treba, pitam sta je drugima dao koja cuda, da ih navedes taksativno, pobrojis ih samo, ili nabaci link gde su pobrojana, pa cu ja citam na tenane

Сатанистама се молиш, зашто ниткого не чуди твој прс' у главу?
Видиш да се моли и велики господин и оташ наш патријарх београдски и свих српских земаља. Папи љуби руку (рибарски престен), седи с бискупима на миси у олтару. Ваљда ћу да се угледам на патријарха а не на тебе. Ко си ти?

Видиш да се моли и велики господин и оташ наш патријарх београдски и свих српских земаља. Папу љуби у руку.
Он је исто прсо...

Нашо си на које ћеш бахате људе мајмунаријама да се угледаш...

Тешки сте комплексаши ви Чиче, не умете Бога да молите за смирење и благодарење...

Он је исто прсо...

Нашо си на које ћеш бахате људе мајмунаријама да се угледаш...

Тешки сте комплексаши ви Чиче, не умете Бога да молите за смирење и благодарење...
А ко си ти? Имаш ли коју звучну титулу? Немаш. Па, да. А Иринејеви и Порфиријеви кадрови се множе, множе. И титуле се множе: архиепископа и митрополита има на продају, за извоз. Биће папа помињан у Храму светог Саве, а онда ће Београд да љуљне.

А ко си ти? Имаш ли коју звучну титулу? Немаш. Па, да. А Иринејеви и Порфирији кадрови се множе, множе. И титуле се множе: архиепископа митрополита има на продају, за извоз.
Ма пусти титуле, послушање Богу, а не људима је битно...

Ма пусти титуле, послушање Богу, а не људима је битно...
Црква је ко војска, устројена хијерархијски. Ми мирјани слушамо свог попа - пароха, парох епископа, овај патријарха, патријарх васељенског патријарха а васељенски патријарх римског папу. Иако је руски Кирил у свађи са цариградским Вартоломејом, свеједно слуша римског папу. Тако је то у пракси, а канони су ионако окачени мачки о реп како би рекао блажени Таса херцеговачки.
+++
Све је потписано, Римска црква је призната за сестру а папа за првога. И онда Маки и РИА77 ту глуматају.

Црква је ко војска, устројена хијерархијски. Ми мирјани слушамо свог попа - пароха, парох епископа, овај патријарха, патријарх васељенског патријарха а васељенски патријарх римског папу. Тако је то у пракси, а канони су ионако окачени мачки о реп како би рекао блажени Таса херцеговачки.
Ми слушамо Бога и свете оце, а не ко ви партизани и кривоверци своје слепце и удбаше у мантији...

Ми слушамо Бога и свете оце, а не ко ви партизани и кривоверци своје слепце и удбаше у мантији...
Све је потписано, Римска црква је призната за сестру а папа за првога. И онда Маки и РИА77 ту глуматају. Ако се све призна, признају се и свеци.

Све је потписано, Римска црква је призната за сестру а папа за првога. И онда Маки и РИА77 ту глуматају. Ако се све призна, признају се и свеци.
Народ СПЦ не признаје одлуке Синода СПЦ... Синод функционише као секта унутар СПЦ , и то сви знају

То лепо да научиш о Србима, Срби комуњарско муљање презиру...

Преподобни Јустин Нови Ћелијски и блажени Алојзије Степинац, борци против комунизма:
Screenshot_20241029_115709_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20241029_115820_Samsung Internet.jpg

Ја само реално оцењујем стање. А не знам где Маки, РИА77, отац Симеон рукумијски, митрополит Серафим пирејски и слични живе, у коју цркву иду, неку цркву из књига светог авве Јустина пре Другог светског рата. Сада су друга времена, друга мерила а изгледа и црква.

Back