причалица
Buduća legenda
- Poruka
- 45.096
neće nas zaobići. nismo mi mimo sveta, pogotovo ovako siromašni...dakle, sledeća godina je stezanje kaiša i gotovo. s tim se treba pomiriti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne gledam pink. moj brat je kupio tamo stan i kaže da nije baš mogao mnogo da bira.
da. letos. neće ništa da mi kaže koliko košta...bankar, krije sve informejšns.Verovatno je pao na pricu kao i mnogi drugi. Znaci kupio je pre 1/10/08?
Тако и треба.Следеће године ће некретнине пасти на 50 процената од данашње цене. Ништа се не гради.
Следеће године ће некретнине пасти на 50 процената од данашње цене. Ништа се не гради.
У НС, тако се прича. После преузимања НИС-а треба да се доселеRusi ovde da kupuju ???
Управо тако. А Србија ће у међувремену да економски пукне."nagovaraju me"????Ko??? Majka moje prijateljice koja radi u poznatoj beogradskoj agenciji za nekretnine? Nas porodicni prijatelj koji je investitor? Moj drug koji se bavi preprodajom stanova? Zena naseg prijatelja koja radi u SG banci na kreditima? Ok, ja cu ipak verovati njima, hvala na savetu...osim toga, nije se ni desilo u poslednjih 50 godina da bude ovakava ekonomska kriza, naivan je svako ko misli da se to nece odraziti na prodaju/cenu stanova u Srbiji, pa bio on prodavac, ili kupac....
Следеће године ће некретнине пасти на 50 процената од данашње цене. Ништа се не гради.
Тако и треба.
Претерали су са ценама, посебно у Бг-у.
У једном Београду који је у Србији, земљи која имачак и визе за улазак у било коју од земаља света, квадрат да кошта више него у Берлину или подједнако као у Москви?
Смејурија!
Ne nego ce Srbija da nestane sa karte sveta.У НС, тако се прича. После преузимања НИС-а треба да се доселе.
Управо тако. А Србија ће у међувремену да економски пукне.
200000 stanova je jos 600.000 ljudi ... fali li nam toliko ljudi u Bg?Vi pojma nemate.
Ako se nista ne gradi onda je veca potraznja za stanovima.
Fali nam 200000 stanova na pocetku ia ko se nista ne gradi
oni koji su za prodaju dostici ce astronomske cifre.
Zakon trzista.
Управо тако.200000 stanova je jos 600.000 ljudi ... fali li nam toliko ljudi u Bg?
Pre bih rekao da u Bg ima vise ljudi nego sto postojeca infra struktura moze da podnese.
Србија ће економски пући, то је јасно ко дан. Не желим да се то догоди, али следи слом погрешне економске политике после пада СМ-а. Није Србија САД, а НБС ФЕД па да штампамо неограничену количину $ и живимо од тога. Не може се до бесвести само увозити, уништавати производња, тајкунизовати економија, бранити нереалан курс динара и дизати плате у небо буџетским корисницима (свом гласачком телу).Ne nego ce Srbija da nestane sa karte sveta.![]()
Vi pojma nemate.
Ako se nista ne gradi onda je veca potraznja za stanovima.
Fali nam 200000 stanova na pocetku ia ko se nista ne gradi
oni koji su za prodaju dostici ce astronomske cifre.
Zakon trzista.
200000 stanova je jos 600.000 ljudi ... fali li nam toliko ljudi u Bg?
Pre bih rekao da u Bg ima vise ljudi nego sto postojeca infra struktura moze da podnese.