Veliki pad cena nekretnina u Beogradu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cene stanova u bgd-u nisu nikad padale. od kad znam za sebe, a znam za sebe dugo.....

I ja za sebe znam duuugoooo
i znam da su cene u Bgd bile u DEM mnogo,mnogo nize...
sto znaci da su u nekom vremenskom periodu padale....
tad je istini za volju bila neka druga nepovoljna situacija, opsta kriza...sankcije...itd....
secam se da je moja drugarica prodala stan i dodala lovu (nesto malo) i kupila na BBrdu.
Tad je na Karaburmi( ul.Marjane Gregoran) cena km bila 600dem i to se vazilo za ostvarenu cenu jer je na BBrdu oko 700....kasnije od te trgovine su cene i jos bile nize....

Iskreno se nadam da ce cene u Bgd biti josh puno,puno nize....:thumbdown:

I ja za sebe znam duuugoooo
i znam da su cene u Bgd bile u DEM mnogo,mnogo nize...
sto znaci da su u nekom vremenskom periodu padale...
.
tad je istini za volju bila neka druga nepovoljna situacija, opsta kriza...sankcije...itd....
secam se da je moja drugarica prodala stan i dodala lovu (nesto malo) i kupila na BBrdu.
Tad je na Karaburmi( ul.Marjane Gregoran) cena km bila 600dem i to se vazilo za ostvarenu cenu jer je na BBrdu oko 700....kasnije od te trgovine su cene i jos bile nize....

Iskreno se nadam da ce cene u Bgd biti josh puno,puno nize....:thumbdown:

Sta ti lupetas majke ti??? Evro je inace velika prevara koja nije usrecila nikoga i cene su svuda a ne samo kod nas povecane kada je isti uveden.Inace tada je recimo stan koji bi kostao recimo 100000 DM samo promenio ime valute pa je kostao 100000 evra mada je odnos marka -evro bio 2:1 ali to se desilo svuda i ne samo kad su nekretnine u pitanju.Cene stanova u BG nikada padale nisu a i sada ako dodje do nekog pada to nece biti neki poseban pad i cene ce se opet vratiti na onu najvecu cifru sigurno cak ce i prevazici tu cifru to je sigurno.

Sta ti lupetas majke ti??? Evro je inace velika prevara koja nije usrecila nikoga i cene su svuda a ne samo kod nas povecane kada je isti uveden.Inace tada je recimo stan koji bi kostao recimo 100000 DM samo promenio ime valute pa je kostao 100000 evra mada je odnos marka -evro bio 2:1 ali to se desilo svuda i ne samo kad su nekretnine u pitanju.Cene stanova u BG nikada padale nisu a i sada ako dodje do nekog pada to nece biti neki poseban pad i cene ce se opet vratiti na onu najvecu cifru sigurno cak ce i prevazici tu cifru to je sigurno.

Za koju agenciju radis ? Hteo bi da kupim stan !

Poslednja izmena:
Cekam taj pad cena ali nista se jos ne desava. Da li neko zna kada ce se to dogoditi, posto sam krajem oktobra odustao od kupovine stana zbog najavljenog pada cena

Pa 20% su vec nize, ali sada je koliko toliko dobar izbor i mozes da je spustis jos nize.........daj svoju ponudu i cekaj. Oni kojima je stvarno hitno da prodaju......sigurno ce sputstiti cenu jos dole jer ne zele da docekaju prolece sa neprod. nekretninom.

Ako ti nije frka, cekaj prolece........bice veselo.:ok:

Znam sigurno troje ljudi koji su odustali od kupovine stana kod Delta sitija. U junu sam ih zvala da pitam za stan od 45 kvadrata i nije ih bilo, a sada ih ima. Kako objasnavas taj fenomen? Masovno odustaju ljudi od kupovine, sto mi je posebno drago. Ako mi potencijalni kupci istrajemo i nepokazujemo do daljnjeg interesovanje za kupovinu stana,nadam se da ce se i kvazi trgovci nekretninama konacno opametiti i prodavcima stanova objasniti koje su realne cene njihovih nepokretnosti-ruina. U suprotnom ce biti na ulici, odnosno bez posla.

Samo se nadaj. Jos sledece godine univerzijada itd. pa tek ce cene da idu gore.
Ih bre sad kad navale studenti iz univerzuma, ima cene da budu vece nego na Beverli Hilsu...
Kakve veze ima univerziJADA, kao da ce to, kobojagi, takmicenje da traje sto godina, a ne mesec dana . . .
Elem, nikada mi nece biti jasno, zasto je SVE skuplje u Srbiji od okruzenja?:dontunderstand:
Cene po kvadratnom metru su mnogo nize recimo na Tenerifima, Las Palmas i okolina, sa pogledom na okean, a ne na komsijsku sivu zgradu, takodje su cene na Malti skoro za duplo nize... :dontunderstand: :dontunderstand: :dontunderstand:

Znam sigurno troje ljudi koji su odustali od kupovine stana kod Delta sitija. U junu sam ih zvala da pitam za stan od 45 kvadrata i nije ih bilo, a sada ih ima. Kako objasnavas taj fenomen? Masovno odustaju ljudi od kupovine, sto mi je posebno drago. Ako mi potencijalni kupci istrajemo i nepokazujemo do daljnjeg interesovanje za kupovinu stana,nadam se da ce se i kvazi trgovci nekretninama konacno opametiti i prodavcima stanova objasniti koje su realne cene njihovih nepokretnosti-ruina. U suprotnom ce biti na ulici, odnosno bez posla.

ja bih tako volela jedno masovno bojkotovanje agencija i nerealnih prodavaca, pa da normalan covek moze da kupi stan...na zalost, to ovde nije moguce...i ja u oktobru odustala, cekam prolece, racunam da ne mogu da budu vise nego sto su bile letos....

uvek na proleće kreću da skaču cene. mislim da si pogrešila.

ne verujem ovom prilikom, svi se slazu (agencije, banke, invenstitori, "iskusni") da ce do proleca cene pasti za 1/3, sa ovim skokom evra, najavljenim otpustanjima, zamrzavanjem budzeta-nema vise subvencionisanih stambenih kredita, i podizanjem kamatne stope u svim bankama, nema sanse da cene skoce u narednih 6 meseci, predvidja se da ce tek od avgusta naredne godine cene da se vrate na nivo od letos-pravo vreme za kupovinu stana u bgd-u od marat do avgusta, ja cu bar rizikovati....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back