Veliki Brat VIP 2010

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj sto mi je ovaj Ervin fin ... ko bi se nadao da je ovakva grdosija u stvrai ovako blaga...

Ma sladak je ko šećer, znam ga lično (hahahaha, znaju ga moji sinovi, pa mi pričali, pa se i ja primila), divan momak, fin, kulturan, ne razume ništa od pesama koje je morao da oddeklamuje,ali je bio super dobar đak, a tek faca koju je složio kad je bokija podigao u naručje, ma divan je u svakom pogledu.

Čitam u poslednje vreme ove poruke u dnu ekrana i sve mi se više čini da ih zapravo šalje režija... Sve imaju 3 forme:
1. Pozdravlja se familija, žena, deca, kumovi obično iz neke zapizdine
2. Izjavljuju se ljubavne poruke
3. Podržava se neki ukućanin i vatreno brani

Zašto mi je sve ovo čudno.
Poruke idu jedna za drugom gotovo neprestano, čak i u 3 sata ujutru. Uglavnom su sve nepismene, nepovezane, vrlo često i besmislene ali istovremeno i provokativne pa deluju narodski, prosto teraju čoveka da uzme i odgovori nekom TOMICI IZ BJELOVIĆA KOD ŽUMAJE.
Zatim, neko napadne jednog od ukućana, odmah sledeća poruka poručuje kako je on zapravo najbolji ukućanin.
I tako u krug.
Meni je sve ovo malo sumnjivo pa me interesuje da li je još neko ovo primetio...

Ne bih bio iznenađen da sam u pravu, budući da je pink svojevremeno prikazivao i one retardirane kvizove gde se navodno javljalo 50 ljudi da pronađe razliku između 2 Piksijeve slike iz profila, gde je na jednoj pola nosa falilo, ali eto 50 ljudi nije znalo odgovor :rotf:

ma milan je emotivac,a jos i bosanac-sporije kapira:)
era i bora- sa tim da je Bora ,po meni lepsa polovina ovog dvojca
oni su nauceni na nesto drugo i vaspitani u drugacijem svetu,,ne mogu da svare- a pogotovo era koji je pomalo priprost ,ali ostrouman seljak ,ne oze da svari mrezaste carape na muskom telu
Ja prostotu ne oprastam;tako da mi je era najmanje omiljeni lik
Svidja mi se kako su uradili ZAKLINU... i ako nije njigov fah 100%
ali potrudili su se i to je za pohvalu
Ena me u nekim momentia DAVI,ali izgleda da nije zla ,,sve sto radi mislim da je 100% ONA. nema taktiku i pokusava da pomaze ljudima i ohrabri ih,,,
Lepa ,kao i era i bora je iz drugog vremena,ali se najbolje uklopila ,,ipak ona ima godina i godina-pitam ja vas- kako cemo se mi ponasati u tim godinama-pola od nas ovde nece biti u stanju ni da rnadje zajednicki jezik sa svojim najblizima,,a kamo li ovako da se drzi u necemu sto se zove VELIKI BRAT
Onaj bosanac mi ide na klinac0 ne znam zasto ,,ali mi je ljigaviji cak i od ere
Boki - je smesan,duhovit ,ponekada pretera ,ali uglavnom ima mere
pa zbog njega se ljudi u kuci i smeju kao ni u jednom drugom serijalu do sada
Ervin - on je moj favorit
sve razume, a cini se da nije u toku
svaka mu je na mestu ,pogotovo njegova reakcije na bokijeve gluposti neke ,su jako komicne
ANABELA-zaboravila sam
anabela ima nekakav sindrom ,,,kao da je bila zlostavljana zena
nekako ne mogu da se otmem tom utisku nikako
Nesigurna je ,i kao da ne moze da poveruje da se zaista mladenu svidja takva kakva je
nego kao da trazi vecito da napravi neke konfliktne situacije i da stavi sebe u centar price
PA vec dva tri pregleda mi samo gledamo kako se po kuci vrti prica ZASTO JE BOKI LJUT NA MENE ZASTO,STA SAM MU URADILA? cela kuca je pricala o tome,,,
MLADEN
on je meni kao secer.Momak je na mestu skroz ,i mislim da ima snage da se izbori sa anabelinom patologijom,,,tj da joj pomogne da se izleci i da na sebe gleda drugacije..a ne na nekog ko mora svakom da se pravda...
eto..

Čitam u poslednje vreme ove poruke u dnu ekrana i sve mi se više čini da ih zapravo šalje režija... Sve imaju 3 forme:
1. Pozdravlja se familija, žena, deca, kumovi obično iz neke zapizdine
2. Izjavljuju se ljubavne poruke
3. Podržava se neki ukućanin i vatreno brani

Zašto mi je sve ovo čudno.
Poruke idu jedna za drugom gotovo neprestano, čak i u 3 sata ujutru. Uglavnom su sve nepismene, nepovezane, vrlo često i besmislene ali istovremeno i provokativne pa deluju narodski, prosto teraju čoveka da uzme i odgovori nekom TOMICI IZ BJELOVIĆA KOD ŽUMAJE.
Zatim, neko napadne jednog od ukućana, odmah sledeća poruka poručuje kako je on zapravo najbolji ukućanin.
I tako u krug.
Meni je sve ovo malo sumnjivo pa me interesuje da li je još neko ovo primetio...

Ne bih bio iznenađen da sam u pravu, budući da je pink svojevremeno prikazivao i one retardirane kvizove gde se navodno javljalo 50 ljudi da pronađe razliku između 2 Piksijeve slike iz profila, gde je na jednoj pola nosa falilo, ali eto 50 ljudi nije znalo odgovor :rotf:

Pa normalno da je rezija...Cim se ukljuce u prenos istog trenutka krenu poruke :dontunderstand: Ne verujem da postoje tolike moroncine koje jedva cekaju da pocne VB i vec imaju napisanu por i samo SEND..:dash:

Parada pijanstva i kica ...
Ja zaista ne mogu da verujem kako ovi u produkcijskoj kuci Emotion i TV Pink ,nemaju granice u prodavanju magle ...pa da li je moguce da su ovi ljudi nekome VIP :dash: !
Prica se da sav novac ,ko god ga osvoji ,ide u dobrotvorne svrhe ,a vecina ukucana je usla zbog publiciteta ...sto bi moglo da ima smisla ,da u pozadini ne stoje Jelena Karleusa koja brine za svoju mamu ,Enina mama koja brine za svoje dete ,da bude lepo i nasminkano 24/7 i da se to lice proda negde kad ga vec Sale Popovic nece ,i jos mnogi drugi ! Bora Drljaca ...drvo koje govori ,Era - stiropol ,ma da li je moguce ,Alden ...who the f*ck is Alden ;baba Lepa ,koliko god da se dobro drzi ,sujetu nikad nece moci da izleci "mene moj narod voli ,moja publika" 1000 puta na dan ,Boki ...ccc ,ostalo manje-vise nije vredno nekog pomena pa ni u negativnom kontextu ! Zao mi je sto se to plasira u tolikoj meri na TV-u i hteo-ne hteo moras da vidis u odredjenom trenutku ....i sta reci osim ,da nije zalosno ,mozda bi bilo smesno ,ovako ode sve u VB ,ma ode sve u ku*ac :cool: !
I kako da ne primetim ...da je kuca VB ista od prvog serijala ,sa malim izmenama enterijera ...jadno ,bedno i cemerno ,pa cak i za Srbiju :thumbdown: !

Plačeš li ti ikada? Iskreno, nerviraju je muškarci koji nemaju petlju da priznaju da plaču i da im je nekad teško, mačo men tkzv me nervira...

Pa on plače zbog Divne jer mu je veoma draga. Ne zna što vi tome pridajete toliko značaja.

A pre 2 dana kada je dobio dozu krkadona za smirenje,jel i to bilo zbog neuzvraćene majčinske ljubavi mama insomnije?

U kuci je dvoje normalnih ljudi, zovu se : Lepa Lukic i Milan Maric.
Ujedno, Lepa je i jedina medju njima zaista VIP (uzasna skracenica), a Svaba je bas ok decko.
Pogledao sam svega 4 puta, ali mi se cini da neko od njih dvoje zasluzuje nagradu, eventualno onaj Madjar.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back