Veliki Brat VIP 2010

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni ništa nije jasno zašto su se posvađali Boki i Anabela? Ako sam dobro shvatila, ona ga je čak u jednom trenutku pitala da li je to zato što se predomislila u vezi Mladena. Nemam pojma zašto ta žena ima potrebu da se svima pravda za sve i svašta:lol:

Ja cu ti kazem..on je podeljena licnost i nikad nije imo ribu..a prilazi im na fazon drugarice i u svaku se zaljubi:ok:

Ma neeeeeeeeeeeeeeee, on je samo seka persa, a simpatičan je do bola,daj ga manite i pustite bar do kraja, pa posle kako bude, da nema bokija, šta bi bilo, Ena pametuje bez pameti, Milan (koga cela nacija obožava) se nabacuje Eni i nije mu jasno da cura preferira nešto drugo, bosanac ne zna dal' je na struju il' na baterije, lepa me tako izvodi iz takta da bih je ulepila žvakom od dupeta do ćelave glave, divna, uhhhh, sirota žena, pokušava da pomiri zavađene, kao da joj nije ćera u šou bizu, hhaha, ne kapiram je nikako, bora i era, daj srbijo ne glasaj više za majmune, ja počela od Subote da gledam redovno VB uveče, Ervin me "naterao", momak jedini pravi, jes da grozno izgleda, ali ima sve ono što svaki Srbin želi da ima,baš je sladak, da ne poverujem da sam to napisala, stvarno je sladak.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back