dollarqueen
Iskusan
- Poruka
- 5.226
Boze,Lepa,zena od 70 godina,ima doterane ruke i nokte,a ove mladje spavaju sa sminkom,krmeljive i ocajne,neuredne,uzas....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ladno Mladen kresnuo Anabelu..drugar mi radi kao kamerman tamo..kaze palo krljanje![]()
Jeste, pisalo u Skandalu.ladno Mladen kresnuo Anabelu..drugar mi radi kao kamerman tamo..kaze palo krljanje![]()
ladno Mladen kresnuo Anabelu..drugar mi radi kao kamerman tamo..kaze palo krljanje![]()
Jeste, pisalo u Skandalu.
On je taman za Farmu.Pa sta ces, zena ima potrebe..ne moze da se suzdrzi...a zato Gazmen iliti Gagi ide u Farmu od marta...
vec se naostrio da joj vrati milo za drago...kaze nece da bira![]()
...kresnuo bi on i sifonjer da nije njeladno Mladen kresnuo Anabelu..drugar mi radi kao kamerman tamo..kaze palo krljanje![]()
Jeste, pisalo u Skandalu.
Pa sta ces, zena ima potrebe..ne moze da se suzdrzi...a zato Gazmen iliti Gagi ide u Farmu od marta...
vec se naostrio da joj vrati milo za drago...kaze nece da bira![]()
Uh, ala ti je izvor...Scandal...
Čeka se potvda na CNN-u u pregledu dana u 21h.
Ja cu ti kazem..on je podeljena licnost i nikad nije imo ribu..a prilazi im na fazon drugarice i u svaku se zaljubi![]()
Lepoj je to izgleda jedina zanimacija, mogla bi periku da i ne skida, ćelava brate, nije za "narod", koja budala, primi se svakog zadatka kao da joj glava o omči visi, fuuuujjjjjj, a sve za "narod", bem ti narod koji nju gotivi.Boze,Lepa,zena od 70 godina,ima doterane ruke i nokte,a ove mladje spavaju sa sminkom,krmeljive i ocajne,neuredne,uzas....
Na šta liči ono prenemaganje i cmizdrenje one nakaze i brisanje suza mama insomniježeludac da ti se okrene.
Lepoj je to izgleda jedina zanimacija, mogla bi periku da i ne skida, ćelava brate, nije za "narod", koja budala, primi se svakog zadatka kao da joj glava o omči visi, fuuuujjjjjj, a sve za "narod", bem ti narod koji nju gotivi.
Ja cu ti kazem..on je podeljena licnost i nikad nije imo ribu..a prilazi im na fazon drugarice i u svaku se zaljubi![]()