Veliki Brat VIP 2010

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To po cemu je Lepa postala legenda, nemam nameru da objasnjavam. Svi znaju kakav je pevac Lepa Lukic i koliko je snimaka izvorne muzike snimila za arhiv radio-Beograda, kao i da je interprettor desetina pesama u duhu tradicionalne muzike.

Sve to je nebitno da ti sam nisi poentirao ono sto sam ja rekao.
Ne moras da u datom trenutku imas para, ne moras da imas hitove, da bi bio legenda.
A ako je zaista i usla zbog para, to manje govori o njenom statusu zvezde, a mnogo vise o bolesnom vremenu u kojem zivimo.

Razmisli, da su zivi - njeni ispisnici Silvana i Toma Zdravkovic, od cega bi ziveli u svojoj sedamdesetoj... Morali bi da se ponizavaju na razne nacine kao sto je i ulazenje u uzasne reality programe.... Dobar je primer velikog Sabana Bajramovica, kome se predsednik drzve tek na grob setio da donese penziju istaknutog umetnika.

Ako je i usla zbog para, usla je tamo kao jedno od najvecih imena srpske narodne muzike - pre nje samo gospodje Mara Djordjevic i Ksenija Cicvaric (raspitaj se ko su i kako je ova poslednja zavrsila zivot u bedi), uz nju Vasilija i Silvana, a posle njih samo Merima Njegomir.

I dalje - Lepa je zvezdetina za sve instant zvezdice.

"Velikani" kako ih ti nazivaš su imali mozga pa dok su bili u zenitu slave, lepo se obezbedili za stare dane, a ne kao Lepa prokockali i šta su imali i šta nisu (tako kažu, ma boli me uvo), a Toma Zdravković, čiju sam muziku baš volela, eh, tek taj bi naderao, ali zato što je za života sve profućkao i propio. Šaban Bajramović nije imao mozga da uplaćuje socijalno da mu udovica ima bar neku crkavicu, a isto kao i T.Zdravković trošio na kafane i društvo, pa sad narod treba da izdvaja za nacionalnu penziju nekih takvih.
A kad pominješ Merimu, vidiš kako je žena pametna, ume lepo svoj lep glas da unovči i svoju decu da obezbedi, čisto sumnjam da bi ona ušla u kuću VB.
Ma idi begaj.

Poslednja izmena od moderatora:
E ti baš neviđeno serendaš. "Velikani" kako ih ti nazivaš su imali mozga pa dok su bili u zenitu slave, lepo se obezbedili za stare dane, a ne kao Lepa prokockali i šta su imali i šta nisu (tako kažu, ma boli me uvo), a Toma Zdravković, čiju sam muziku baš volela, eh, tek taj bi naderao, ali zato što je za života sve profućkao i propio. Šaban Bajramović nije imao mozga da uplaćuje socijalno da mu udovica ima bar neku crkavicu, a isto kao i T.Zdravković trošio na kafane i društvo, pa sad narod treba da izdvaja za nacionalnu penziju nekih takvih.
A kad pominješ Merimu, vidiš kako je žena pametna, ume lepo svoj lep glas da unovči i svoju decu da obezbedi, čisto sumnjam da bi ona ušla u kuću VB.
Ma idi begaj.

I ne samo to ...svoj glas ,i svoje vestacke zube ,koje je exploatisala u reklami za lepak za zubne proteze ...ona misli na svoju buducnost ,kakav VB ,kakve zavrzlame :mrgreen: !

I ne samo to ...svoj glas ,i svoje vestacke zube ,koje je exploatisala u reklami za lepak za zubne proteze ...ona misli na svoju buducnost ,kakav VB ,kakve zavrzlame :mrgreen: !

:hahaha::hahaha::hahaha: ma glavu dajem da nema veštake, no je žena pametna pa koristi ono što joj se pruža da zaradi lovu kad ne bude više VIP ili šta ti ja znam, a ne kao neki da kad napune sedam banki krenu da moljakaju publiku da ih shvati i prihvati, bljak za Eru, Boru, Lepu i sve njima slične.

A i ovako se planira buducnost ...

naslov.jpg

Blago Milici :) !

A i ovako se planira buducnost ...

naslov.jpg

Blago Milici :) !

Pa naravno, blago Milici, ozbiljno mislim. Nemam pojma šta peva ni kako peva, ali ako će uspeti da od pevanja lepo živi, kažem, blago njoj. A još pride, ako voli to što radi, iiihaaajjjjjj. Kad bih mogla još jednom da proživim život u ovoj našoj zemlji Srbiji, sigurna sam u jedno, batalila bih školu, knjige ne bih čitala, kupovala bih žutu štampu, gledala Pink, kupila sise ko Cecine i pevala, ma samo bih pevala, i slagala parice na parice, parice na parice, parice na parice, a kad bolje razmislim, ne bih ni decu rađala, koji će očin ovoj zemlji deca, za troje dece dobiješ deč'ji dodatak manje od 2000din. a za četvrto, eee, za četvrto dobiješ veliki šipak.
Blago tebi Milice ako umeš da pevaš, ma samo pevaj curo.

Blago tebi Milice ako umeš da pevaš, ma samo pevaj curo.

Nisi shvatila poentu ...a poenta je da Milica ne zna da peva ...ali je mama bila tu da je pogura ,da joj kupuje ucesce u emisijama ,neke poene na festivalima itd. Medjutim Milica toliko nije znala da peva da joj ni to nije pomoglo ...sad se bahati iskljucivo od maminih tesko zaradjenih para :dash: !
Nazalost ,takvih primera imas jako mnogo ...90 % "poznatih" roditelja ,gura svoju decu u estradu ,bez obzira sto 99 % te dece ne zna ni da bekne ...no ,nema veze ni to ,imaju ono sto estrada trazi da bi ih primila ,pocetni kapital ! Za one koji nemaju to ( pocetni kapital ) ,postoji druga sansa ...malo blamiranja ,sto nikom od njih ne pada tesko ,malo smaranja sa ljudima koje ne podnosis ,i ako imas dovoljno glumackog talenta da za*ebes srpsku javnost ,uzmes pare kao pobednik VIP VB :mrgreen: !

Poslednja izmena:
Nisi shvatila poentu ...a poenta je da Milica ne zna da peva ...ali je mama bila tu da je pogura ,da joj kupuje ucesce u emisijama ,neke poene na festivalima itd. Medjutim Milica toliko nije znala da peva da joj ni to nije pomoglo ...sad se bahati iskljucivo od maminih tesko zaradjenih para :dash: !
Nazalost ,takvih primera imas jako mnogo ...90 % "poznatih" roditelja ,gura svoju decu u estradu ,bez obzira sto 99 % te dece ne zna ni da bekne ...no ,nema veze ni to ,imaju ono sto estrada trazi da bi ih primila ,pocetni kapital ! Za one koji nemaju to ( pocetni kapital ) ,postoji druga sansa ...malo blamiranja ,sto nikom od njih ne pada tesko ,malo smaranja sa ljudima koje ne podnosis ,i ako imas dovoljno glumackog talenta da za*ebes srpsku javnost ,uzmes pare kao pobednik VIP VB :mrgreen: !

Uh, izvini, ali ja stvarno nemam pojma kako Milica peva, ne slušam nešto ni Merimu, sem kad peva stare nekomponovane pesme. Više preferiram Zvonka Bogdana, Legende, Đoku Balaševića.
Ali i dalje stojim iza onog što napisah, da se još jednom rodim, ma, sve bih učinila da budem ista Jelena Karleuša, udala bih se za fudbalera, decu ne bih ni rađala, koji će mi očin, samo da ih volim a ništa ne mogu da im pružim, jer ja decu rađam da ih mazim, pazim i pelene im menjam, a sa onakvim kandžama kakve Karleuša ima, čisto sumnjam da im je i kaput umela da obuče.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back