Boris SC
Ističe se
- Poruka
- 2.557
Ja cu ti kazem..on je podeljena licnost i nikad nije imo ribu..a prilazi im na fazon drugarice i u svaku se zaljubi![]()
To se odnosilo na Mladena a ne na Bokija...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja cu ti kazem..on je podeljena licnost i nikad nije imo ribu..a prilazi im na fazon drugarice i u svaku se zaljubi![]()
Veliki Brat je postao reklamna agencija Jelene Karleuše.
Šta li je sve ona morala da ****** da bi dotle stigla?
Dal' ga Milan baca u nesvest na Enu pod tušem?
U brate, previše je to komplikovano za moj IQ.imam utisak da ga ti bacas pod tusem dok mislis na milana koji baca na enu
Ma ne samo to nego u svakom Velikom mozgu ona je gost.Mamu joj ubacili da bi se pričalo o njoj. U prošloj VIP sezoni dolazila da prenoći u kući (od toga se 6 sati šminkala, pola sata grickala salatu i pola sata spavala), dolazila kod običnih ukućana na večeru.....Šeta se po kući VB ko kroz kokošinjac.E daaaaa, missim stalno njene pesme, udavise vise sa njom i insomniom......
Ma bre decko je uopsteno emotivac nema to veze s enom..vidi se od pocetka da je neiskvaren..a ova lepa nevidjen kompleksas misli da ce se izblamirati ako se ne pokaze ko da ima veze s njenom karijerom..drzi neki isti nivo 2 veka vuka
Da nije Duško Tošić-Karleuša našao klub u Engleskoj verovatno bi imali priliku da ga gledamo u Farmi. Pa da bude komplet JK reality show samo fali tata Karleuša ...
Nek Karleuše (svi komplet) naprave svoj reality show na kablovskoj ima dosta kanala koji neznaju šta puštaju. Pa lepo 24h Jeca,Divna,Duško,tata,kuče,prase,kućna pomoćnica i Luj Viton nek rade šta im volja. Dosta bre Insomnije i sekte zvana JK !!!