Veliki Brat VIP 2010

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E daaaaa, missim stalno njene pesme, udavise vise sa njom i insomniom......
Ma ne samo to nego u svakom Velikom mozgu ona je gost.Mamu joj ubacili da bi se pričalo o njoj. U prošloj VIP sezoni dolazila da prenoći u kući (od toga se 6 sati šminkala, pola sata grickala salatu i pola sata spavala), dolazila kod običnih ukućana na večeru.....Šeta se po kući VB ko kroz kokošinjac.

Ne znam šta se onaj Milan raspekmezio. Eni se ne dopada, i umesto da prihvati to kao muškarac, on tu nešto se ispoveda i samo što ne zaplače. Pa to što se ona njemu sviđa, ne znači da to automatski mora biti uzvraćeno. Milan se ponaša nezrelo i razmaženo.

Tačno.
Ovako samo odaje utisak da nije im'o ni jednu devojku do sad.
Ili je pak moguće da imitira Đanija Ćurčića i njegove silne neuzvraćene ljubavi u VIP-u 1.
Propraćene hroničnim cmizdrenjem u kamere.
Ako imitira Đanija onda puca na pobedu.
S' obzirom na nezavidnu glumačku karijeru i nedostatak angažmana 50 'iljadarki = vajdica.

Ma bre decko je uopsteno emotivac nema to veze s enom..vidi se od pocetka da je neiskvaren..a ova lepa nevidjen kompleksas misli da ce se izblamirati ako se ne pokaze ko da ima veze s njenom karijerom..drzi neki isti nivo 2 veka vuka

Ma bre decko je uopsteno emotivac nema to veze s enom..vidi se od pocetka da je neiskvaren..a ova lepa nevidjen kompleksas misli da ce se izblamirati ako se ne pokaze ko da ima veze s njenom karijerom..drzi neki isti nivo 2 veka vuka

Da Milan je bas bas emotivan decko i to je bas super, eto odmah ovi nasi balkanci prozivaju da je p i c k i c a, nije sramota pokazivati emocije! A on to bas izgleda ne ume da sakrije.

A Lepa je bas pocela da me razocarava... steta...

Na pocetku sam obozavao Lepu ali sada vec pocinje da me nervira sa tim njenim prenemaganjem. Za svaku sitnicu ide da se zali kod Velikog Brata...I previse, previse je ozbijno shvatila ne samo vaj, vec sve zadatke...Nek se opusti zena malo...

Ma nije problem što on pokazuje emocije, nego što drami i maltene je uvređen što mu Ena ne uzvraća. Pa i ona kao i svako drugi, ima pravo izbora. Ne poklopi se to uvek, ona se njemu sviđa, on njoj ne, a on se ponaša ko uvređena mlada .

Da nije Duško Tošić-Karleuša našao klub u Engleskoj verovatno bi imali priliku da ga gledamo u Farmi. Pa da bude komplet JK reality show samo fali tata Karleuša ...

da znas hajde da predlozimo ,organizatorima velikog brata da pokrene
karleusa reality
da nas,koji tu i tamo, pratimo velikog brata,malo odmorimo od pordice karleusa
inace,ja se stalno pitam ,gledajuci karleusa-mamu , da li je moguce da se ona toliko dijametralno razlikuje
od ceerke
ja u karleusi mladjoj ne mogu da primetim niti deo normalnosti koju poseduje njena mama
..da li je moguce da je jelena uzela bokijev fazon....( ne mislim da je muskarac a da se oblaci zensko,vec
da joj je svaki potez isplaniran da zapanji publiku
),,ali ne moze da to radi kao boki13 jer ne poseduje ni 20% u glavi onoga sto on ima

Sve više mislim da se Boki folira sa ženskom odećom i da sve to radi zbog popularnosti. To bi, ako je tačno bilo baš tužno, ako ne možeš da se probiješ svojim kvalitetima, praviti tako glupe poteze za privlačenje pažnje...
Što se Milana tiče, problem u kući VB je što nemaš ni malo privatnosti. U normalnim okolnostima bi otišao kući, malo otplakao, odgunđao, bio mrzovoljan i za nekoliko dana bio u svom elementu. U VB je sve na izvol'te, tako da je ispao napadan, dosadan, ne ume da iskulira...

Nek Karleuše (svi komplet) naprave svoj reality show na kablovskoj ima dosta kanala koji neznaju šta puštaju. Pa lepo 24h Jeca,Divna,Duško,tata,kuče,prase,kućna pomoćnica i Luj Viton nek rade šta im volja. Dosta bre Insomnije i sekte zvana JK !!!

Eto šta znači biti razmažen i celog života nekom udovoljavati,biti mažen i pažen kao kralj(ica),u životu ništa teže od kašike ne podići,uživati u svim čarima koje ti roditelji podare (od glupiranja sa oblačenjem u žensko do nenormalnih privilegija sa trošenjem para)...pada u depresiju,konjina...ova nakaza nije zaslužila da uzme pare.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back