Veliki Brat VIP 2010

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja bih volela da Svaba pobedi! Super je i nije isfoliran, a realno trebaju mu pare jer nema neku popularnost veliku za razliku od Lepe koju gledamo 24/7 vec 150 godina... Mozda pobedi i Boki njegov imidz se bas uklapati sa celim tim sranjem zvani Veliki brat...

Ja bih volela da Svaba pobedi! Super je i nije isfoliran, a realno trebaju mu pare jer nema neku popularnost veliku za razliku od Lepe koju gledamo 24/7 vec 150 godina... Mozda pobedi i Boki njegov imidz se bas uklapati sa celim tim sranjem zvani Veliki brat...

Samo da nakaradni iz FYRM ne uzme pare,sve ostalo je ok.

Sve pare treba da idu u humanitarne svrhe ,tako je u svim svetskim VIP VB ...jedino kod nas "neko" misli na zaboravljene talente ,pa umesto da ih posaljemo da idu na gradjevinu ,ko ih je*e ...mi im tutnemo 50.000 za mesec dana idiotiranja pred kamerama ...Djani ,Mimi ????? Who the **** is Mimi ?! Miki ...za sada je ucinak bio stoprocentan ,sudeci po ovoj statistici Svaba pobedjuje sigurno :whistling: !

Imam neki osećaj da će Tranja from Macedonia da pobedi, kad krene Gej lobby da bombarduje sa porukama ostali su naebali. Izgleda će ovo biti prva pobeda GLBT populacije :( još i paradu da organizuju.... Neeeeeeeeeeee!!!

Imam neki osećaj da će Tranja from Macedonia da pobedi, kad krene Gej lobby da bombarduje sa porukama ostali su naebali. Izgleda će ovo biti prva pobeda GLBT populacije :( još i paradu da organizuju.... Neeeeeeeeeeee!!!

Pa izvini, ali Boki je obican klovn.
Zasto mislis da ce LGBT populacija da glasa za njega, da se neko normalan identifikuje sa njim?
Koliko sam citao, medju LGBT populacijom ima vise nadprosecno inteligentnih ljudi, nadam se da ce da ukljuce mozak ako budu krenuli da glasaju :lol::lol::lol:

Ja sam inace protiv toga da pare uzme neko ko se bukvalno nije cuo u Kuci...
Pobedu je, po mom misljenju, najvise zasluzio onaj ko je i pravio show, onaj ko je dizao gledanost i bio izuzetno aktivan...(ne mislim ni na koga posebnog vec pricam uopsteno).
Veliki brat je takva emisija, tu dolazis ako imas sta da kazes i ako si zanimljiv...Ako nikako ne doprinosis sou programu ne vidim razlg zasto bi pobedio...

U po meni totalno suprotno..zato se takve emisije nazivaju reality..realan zivot..ne cirkus i ne zabava..to ima na drugim kanalima..ovo je bas sebe predstaviti makar bio mutav..zasto bi neko pevao ili se na neki nacin blesavio za novac i glasove publike..ja se iz tog razloga ne bih prijavio

:vatromet:z:p:vatromet:

prvi put da se slazem tim ko je trebao da pobedi!

Svaba je decko na mestu iako sam kada sam cuo da ulazi ga zamisljao kao nekog drkadziju i decka koji glumi ludilo al vidim da sam pogresio....super je decko normalan i emotivac je vidi se veliki :)

bravo matori...

Potpuno NEZASLUZENA pobeda sto se mene tice...On je jako dobar momak, ok je, to se vidi, ali zaista je neko ko ni u kom smislu nije doprineo sou-programu...Covek iz senke, koji nista nije ucinio za ovih mesec dana da zasluzi pobedu..Mogu i ja da odem tamo i non-stop da cutim i pokupim pare...:thumbdown:

Potpuno NEZASLUZENA pobeda sto se mene tice...On je jako dobar momak, ok je, to se vidi, ali zaista je neko ko ni u kom smislu nije doprineo sou-programu...Covek iz senke, koji nista nije ucinio za ovih mesec dana da zasluzi pobedu..Mogu i ja da odem tamo i non-stop da cutim i pokupim pare...:thumbdown:

НЕ СЕРИ,НИЈЕ НЕЗАСЛУЖЕНА ПОБЕДА.

НЕ ЗАСЛУЖЕНУ ПОБЕДУ ИМА МИКИ ОНАЈ ИЗ 3 СЕЗОНЕ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back