Pl@yboy
Zainteresovan član
- Poruka
- 257
Smorio se ja danas i citam leksikon od malog buraza, i nekoj maloj je na pitanje, ko ti je idol u zivotu, odgovor Divna Karleusa. . . Fantasticno. . .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kuku Era i co katastrofa... A nisam znala da Mladen ovako peva..
Joj sto mi je ovaj Ervin fin ... ko bi se nadao da je ovakva grdosija u stvrai ovako blaga...
Čik pogodite koji gost peva ispred kuće VB na finalnoj večeri kad se dodeljuje 50.000 evrića.
Pitanje je jako teško!
Pa, ne mogu da verujem da ste pogodili da je to Jeca Karleuša?!!!
Čitam u poslednje vreme ove poruke u dnu ekrana i sve mi se više čini da ih zapravo šalje režija... Sve imaju 3 forme:
1. Pozdravlja se familija, žena, deca, kumovi obično iz neke zapizdine
2. Izjavljuju se ljubavne poruke
3. Podržava se neki ukućanin i vatreno brani
Zašto mi je sve ovo čudno.
Poruke idu jedna za drugom gotovo neprestano, čak i u 3 sata ujutru. Uglavnom su sve nepismene, nepovezane, vrlo često i besmislene ali istovremeno i provokativne pa deluju narodski, prosto teraju čoveka da uzme i odgovori nekom TOMICI IZ BJELOVIĆA KOD ŽUMAJE.
Zatim, neko napadne jednog od ukućana, odmah sledeća poruka poručuje kako je on zapravo najbolji ukućanin.
I tako u krug.
Meni je sve ovo malo sumnjivo pa me interesuje da li je još neko ovo primetio...
Ne bih bio iznenađen da sam u pravu, budući da je pink svojevremeno prikazivao i one retardirane kvizove gde se navodno javljalo 50 ljudi da pronađe razliku između 2 Piksijeve slike iz profila, gde je na jednoj pola nosa falilo, ali eto 50 ljudi nije znalo odgovor![]()
Nek otpeva jos jednom tu Insomniu i da se nose i ona i njena keva..![]()
U tri lepe![]()
...Lukić.
Možda se Karleuša pojavi u duetu sa Duškom pošto čovek dobi nogu u Portsmutu... Idealna prilika da se skupi familija!?
Ode divnaaaaaa...boki placeeeeeeee![]()
Plačeš li ti ikada? Iskreno, nerviraju je muškarci koji nemaju petlju da priznaju da plaču i da im je nekad teško, mačo men tkzv me nervira...
Plačeš li ti ikada? Iskreno, nerviraju je muškarci koji nemaju petlju da priznaju da plaču i da im je nekad teško, mačo men tkzv me nervira...
Pa on plače zbog Divne jer mu je veoma draga. Ne zna što vi tome pridajete toliko značaja.