Вехабије у Бугојну

Na meti i bogomolje

Izvor "Vesti" iz Tužilaštva BiH kaže da se sumnja se da su Rustempašić i njegova grupa u proteklih nekoliko godina nameravali da miniraju katoličke bogomolje po FBiH i to na velike verske praznike.
- Jedan od dokaza je i presretnuti telefonski razgovor između Rustempašića i još jedne osobe u kojem ta osoba kaže: "Prođe i ovaj Božić, a mi nismo ništa učinili" - kaže naš izvor.

Mislim, sta reci na sve ovo! Nisu svi muslimani teroristi ali su svi teroristi muslimani!!:per:

Na meti i bogomolje

Izvor "Vesti" iz Tužilaštva BiH kaže da se sumnja se da su Rustempašić i njegova grupa u proteklih nekoliko godina nameravali da miniraju katoličke bogomolje po FBiH i to na velike verske praznike.
- Jedan od dokaza je i presretnuti telefonski razgovor između Rustempašića i još jedne osobe u kojem ta osoba kaže: "Prođe i ovaj Božić, a mi nismo ništa učinili" - kaže naš izvor.

Mislim, sta reci na sve ovo! Nisu svi muslimani teroristi ali su svi teroristi muslimani!!:per:

Hvala Bogu te tog ljudskog izmeta nema u RS:)

Sta ce jadni oni, nisu oni krivi sto im dede prodase vjeru za veceru!!

P.S. Odmah do prve srpske , pravoslavne crkve, pa da vam tamo kazu ko ste bili i kad su vas poturcili! Ako nesto nije jasno, obavezno da pitate Nemanju Kusturicu!:per:
Jel' to onaj Srbin što su mu roditelji Srbin i Jugosloveka dali ime Emir.
Dobro je , promijenio je vjeru sa nacijom - tako to kod nas i ide.
Inače , Kusturica je rekao - nisam ja nikakav Srbin, ni pravoslavac, nego Hercegovac.

Jel' to onaj Srbin što su mu roditelji Srbin i Jugosloveka dali ime Emir.
Dobro je , promijenio je vjeru sa nacijom - tako to kod nas i ide.
Inače , Kusturica je rekao - nisam ja nikakav Srbin, ni pravoslavac, nego Hercegovac.

Samo u nedostatku argumenata i koeficijenta inteligencije, ljudi mogu da provale ovako nesto...:hahaha::hahaha:

EMIR KUSTURICA:
SRBIN SAM I PRAVOSLAVAC

- PRAVOSLAVNI sam hriscanin - izjavio je reditelj Emir Kusturica u intervjuu francuskom "Figarou", koji je izasao povodom predstavljanja njegovog najnovijeg filmskog ostvarenja "Zivot je cudo", na 57. filmskom festivalu u Kanu.
Kusturica je, odgovarajuci na pitanje "kako se danas definise", odgovorio:
- Moja porodica je poreklom srpska, pravoslavna. Moj otac je rodjen kao musliman, ali je, pre svega, bio Srbin. Moja majka je takodje iz muslimanske porodice. Ali, ona se ne identifikuje ni sa jednom religijom. Veruje u snagu ljubavi. Ja svoju nacionalnost zasnivam na svom jeziku. Ranije, to je bio srpskohrvatski. Danas je to srpski. Ovo nacionalno kulturno nasledje definise, dakle, moj identitet. Kusturica je, takodje, istakao da se njegov pogled na rat nije promenio ni za dlaku
.
- Sve je pocelo demokratskim izborima, kada su ljudi glasali za predstavnike nacionalista. Rat je poceo u aprilu 1992. godine. Malo posle toga, takodje u 1992, Dejvid Oven, izaslanik UN, stvorio je mirovni plan. Svi su bili saglasni da ga potpisu. Ali, kada se Alija Izetbegovic vratio u Sarajevo, ambasador SAD je od njega zatrazio da to ne uradi - kazao je Kusturica.

Pametnom dovoljno...:per:

za šta da se zahvalim - zato što smo opet razbacani od Amerike do Australije ..
Jesi li ti zahvalna ovim gore pobrojanim ?
Šta tebe briga za Sarajevo , ti si prema Beču okrenuta ..

jel ima neki novi kurs iz istorije za koji ne znam? ono "bogumili i vikinzi otkrivaju ameriku I dio", pa "dobri bosnjani sa kapetanom dijazom na rtu dobre nade II dio", pa "sevdah i magelan III dio"...mislim, toliko je jadna i pateticna istorija koju pokusavaju osmisliti polupismeni sarajevski akademici da ova djela sigurno nisu iskljucena iz moguceg opusa

predlazem "haso i vasko de gama otkrivaju indiju"- bice bestseler

*** , kako vam ne dosadi lagati i izmisljati:dash:

Grupa vehabija se tereti da je planirala napade na zgradu „Beograđanku“ i Ambasadu SAD u Beogradu, kao i atentat na muftiju Muamera Zukorlića.
Prema navodima optužnice, vehabije su održavale vezu sa različitim islamskim radikalnim grupama u Meki i Medini, odakle su se planirali napadi na muftiju Zukorlića.
Prilikom hapšenja optuženih, policija je kod njih pronašla
veliku količinu eksploziva, pešadijskog naoružanja, municije i sanitetskog materijala. Zaplenjen je i video-snimak na kojem okrivljeni vehabija Mirsad Prentić i pokojni Ismail Prentić, koji je nastradao u sukobu sa pripadnicima MUP-a Srbije, govore o napadima na džamije u Novom Pazaru. Policija je 16. marta prošle godine blizu kampa vehabija na planini Ninaji kod Novog Pazara uhapsila deo grupe tih radikalnih islamista - Jasmina Smailovića, Mehmeda Koljšija, Fuada Hodžića i Mirsada Prentića. Dvojica vehabija koji su bili u bekstvu - Adnan Hot i Nedžad Memić uhapšeni su početkom ove godine u Nemačkoj i Francuskoj, pa se može očekivati njihovo pojavljivanje na sudu.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ma nije moguce...ovo sigurno nije istina....Dodikovo maslo kazem vam ja!!

Back