Вехабије у Бугојну

- Odgovornost u ovom slučaju je dvojaka. U političkom pogledu, krivci za nemili događaj u Bugojnu su zvaničnici Islamske zajednice BiH i bošnjački politički vrh, koji godinama koketira s vehabijskim pokretom u BiH. U operativnom smislu, na odgovornost treba da budu pozvani predstavnici Obavještajno-bezbjednosne agencije i SIPA, ali i prvi ljudi Ministarstva bezbjednosti BiH, koji su se oglušili na sva moguća upozorenja stranih službi - smatra Ćeranić.

Kao glavnog krivca za ovakav rasplet događaja, Galijašević je označio poglavara Islamske vjerske zajednice u BiH Mustafu Cerića. Upravo on, podsjetio je Galijašević, pozvao je mudžahedine u BiH, dozvolio je njihovim vjerskim liderima da truju bošnjačku mladost i prevode ih žedne preko vode, a danas u BiH, po njegovim riječima, postoji oko 150 džamija, nad kojima IZ uopšte nema kontrolu.

- Cerićeve hodže po srednjoj Bosni vehabije protjeruju iz džamija, zabranjuju im obavljanje vjerskih službi, vrijeđaju ih, pljuju... Zagospodarili su džamijom Kralja Fahda u Sarajevu, odakle šalju otvorene prijetnje svim slobodomislećim ljudima ove zemlje. Reis na to ćuti, traži opravdanje za vehabije, naziva ih novim muslimanima. Zato je krv policajca Tarika Ljubuškića na rukama reisa Cerića - zaključio je Galijašević.
http://www.fokus.ba/nov/index.php?o...-zapaljen-fitilj&catid=18:u-fokusu&Itemid=153

Чисто за информациjу.

И ово су неки дан писали у Куриру

Vojska od 200.000 članova, 50 tona naoružanja!

Nevladina organizacija Kroacija libertas objavila je podatak da vehabije u BiH raspolažu paravojskom od oko 200.000 članova i da imaju 50 tona lakog i teškog skrivenog naoružanja, kao i modernu opremu za špijunažu!
- Vehabije u BiH imaju jake lobističke krugove, čak i u stranim ambasadama, koji ih štite do te mere da se ne nalaze na američkoj „crnoj listi“ organizacija povezanih s terorizmom. Cilj vehabijskog pokreta je oslobađanje BiH od njenih neprijatelja Hrvata i Srba, i to terorističkim napadima koje možemo očekivati u novim talasima - kažu u ovoj NVO.

Ja se samo pitam na cemu li je ovaj lik :mrgreen:
Ма није важно, ми знамо да ти постижеш савршенство аутосугестијом.

82570380.jpg

p109636%20screen.jpg

Само наставите овако, не треба вам нико, довољни сте џелати сами себи.

Pa ne znam ko je vise genetski deformisan..
Nije mi poznato da je moj cukunded radio u sluzbi kod nekog kmeta,age ili bega za koji dzak prehrane (za tvog ne bi smio da se zakunem).
Jasta.......................tvoj deda je bio bogat covek, ...............da bi zadrzao svoje bogatstvo morao je zauzvrat nesto drugo da da............................i tako je prodao veru za veceru.............................i ti sad uzivas u njegovom bogatstvu, i sanjas kako ces umreti za alaha:mrgreen:

I sad mi reci da verujes u to ?
Pa znas li ti koliko je 200 000 ljudi ???
U BiH sa oko 4-5 miliona stanovnika ? Ako ima i toliko ...

Не знам, али подаци делују застрашујуће, плус када се у новинама појаве и неке новинарске "информације" да ће њихових акција бити и на територији Србије.
Не кажем да ја то мислим, него да тако пишу.

Back