briga me ko su patareni i bosanci.ja samo znam da sam musliman i da je saudijska arabija moja matica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pastir, coban, znaci!
E sad si se zesce odvalila!
Pa jel imas pojma ko su i sta su patareni?
vlasi u negotinskoj krajini pastiri,cobani
ne znas latinski ***...osta uskracen za porijeklo

To ti je pravo znacenje reci, tako me ucile Svabe...
briga me ko su patareni i bosanci.ja samo znam da sam musliman i da je saudijska arabija moja matica.
pih,nisu austrijanci svabe i hitler je to rekao...znamo za manipulacije po potrebi iz vindobone

To ti je pravo znacenje reci, tako me ucile Svabe...
A Vlaha nema samo u istocnoj Srbiji, a i fakat je da su se najvise tim poslom bavili u proslosti, i sada na selu (oni stariji pretezno), cuvanjem ovaca, pravljenjem sira...
Nego kazi nam odakle na Istri Vlasi?
Ma on to iz iskustva, pronašao je neke ikonice na tavanu, pa misli da su i drugi uskraćeni.aman covece sto si zapo da za moje poreklo ?Pa znam ja sta sam ,nema potrebe da me ucis ,veruj mi![]()
Imaš li ti bilo kakvu istorijsku činjenicu iz validnog verodostojnog izvora a koji opravdava postojanje muslimana na Srpskoj zemlji a da to nije otimačina, ubijanje, proterivanje ili nasilna promena vere?
Sve ostalo što si do sada napisala vredi koliko i jedna velika 0 (nula).
Koriste skoro istu literaturu u skolama...![]()
valjda U istri... ne znam,vjerovatno iz negotinske krajine
Ma on to iz iskustva, pronašao je neke ikonice na tavanu, pa misli da su i drugi uskraćeni.
Pa ako smatras Istru drzavom, onda neka ti bude u Istri, care.
Ili na poluostrvu Istri ili u poluostrvu Istri?
I Iliri bili srpski pravoslavci - jel da ? Pa đe neće biti .. kad je i Bog Srbin ..Da bre!![]()
Pa koja je to Srpska zemlja , nikako da shvatim šta pod tim podrazumijevaš.
Do dolaska Turaka postojala je , između ostalih, srpska vlastela, ona je bila vlasnik zemlje.
Vlasnici su svoje posjede zadržali i sve do 19. vijeka, tada počinje pogrom.
A početkom 20. vijeka su u BiH oduzimali zemlju od njenih vlasnika , i dijelili bezzemljašima. Poslije 2. sv. rata opet je oduzimano privatno vlasništvo, fabrike. npr,
a i za zemlju je postojao agrarni maksimum - preko maksimuma je takođe oduzimana.
I kakva srpska zemlja - kao da je bila formirana srpska nacija - to je bila zemlja vlastele u feudalnom periodu.
Imaš li ti bilo kakvu istorijsku činjenicu iz validnog verodostojnog izvora a koji opravdava postojanje muslimana na Srpskoj zemlji a da to nije otimačina, ubijanje, proterivanje ili nasilna promena vere?
Sve ostalo što si do sada napisala vredi koliko i jedna velika 0 (nula).
Pa koja je to Srpska zemlja , nikako da shvatim šta pod tim podrazumijevaš.
Do dolaska Turaka postojala je , između ostalih, srpska vlastela, ona je bila vlasnik zemlje.Vlasnici su svoje posjede zadržali i sve do 19. vijeka, tada počinje pogrom.
A početkom 20. vijeka su u BiH oduzimali zemlju od njenih vlasnika , i dijelili bezzemljašima. Poslije 2. sv. rata opet je oduzimano privatno vlasništvo, fabrike. npr,
a i za zemlju je postojao agrarni maksimum - preko maksimuma je takođe oduzimana.
I kakva srpska zemlja - kao da je bila formirana srpska nacija - to je bila zemlja vlastele u feudalnom periodu.

Odakle i u Srbiji sad Vlasi .. ti nisu asimilirani ..To ti je pravo znacenje reci, tako me ucile Svabe...
A Vlaha nema samo u istocnoj Srbiji, a i fakat je da su se najvise tim poslom bavili u proslosti, i sada na selu (oni stariji pretezno), cuvanjem ovaca, pravljenjem sira...
Nego kazi nam odakle na Istri Vlasi?
I Iliri bili srpski pravoslavci - jel da ? Pa đe neće biti .. kad je i Bog Srbin ..
I Iliri bili srpski pravoslavci - jel da ? Pa đe neće biti .. kad je i Bog Srbin ..
Odakle i u Srbiji sad Vlasi .. ti nisu asimilirani ..
zašto postavljaš pitanja na koja si sam dao odgovor...samo pročitaš ono što si napisao....![]()
E sad si se zesce odvalila!
Pa jel imas pojma ko su i sta su patareni?