- Poruka
- 40.244
Neka, da vi vidite da i mi imamo 'takmičare' za tu vašu 'olimpijadu' ..
Ko to MI i koja olimpijada?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka, da vi vidite da i mi imamo 'takmičare' za tu vašu 'olimpijadu' ..
Ti turski osvajači su širili pravoslavlje , i na ovim prostorima zaboravili pri odlasku vratiti Vlahe .. kad bi se to sve vraćalo na polazište - a ni naša Bosanska crkva više nije aktivna ..Nisi shvatio: Pod 'korene' mislim na one korene od pre dolaska turskih osvajača na Balkan!
Evo šta kaže jedan 'navijač' :Ko to MI i koja olimpijada?
vehabije su u pravu. oni zastupaju pravi islam.
Ti turski osvajači su širili pravoslavlje , i na ovim prostorima zaboravili pri odlasku vratiti Vlahe .. kad bi se to sve vraćalo na polazište - a ni naša Bosanska crkva više nije aktivna ..
stanje medju bosnjama je sve gore, nisu ostvarili svoje planove, imaju samo 25% teritorije, sve teze zive, nece uci u EU sigurno, treba obratiti paznju na njih
Ti turski osvajači su širili pravoslavlje , i na ovim prostorima zaboravili pri odlasku vratiti Vlahe .. kad bi se to sve vraćalo na polazište - a ni naša Bosanska crkva više nije aktivna ..

Dok je stizala 'islamska' pomoć, gradili su džamije, a kada se ukine pomoć......opšte rasulo i neimaština?
A ni sa katolicima i pravoslavcima - i pružala je utočište bogumilima koje je , između ostalih, i Sveti Sava progonio.A ta Bosanska crkva NIJE imala veze sa islamom i muslimanima!?
Jel'no ti bi Vasojević - Vasojevići su Vlasi.a jel stefan nemanja, tvrtko, ili sveti sava vlah? jel herceg stepan kosaca od gorazda vlah?![]()
bujanje ekstremizma, nacionalizma, i sovinizma, to je ono sto zabrinjava
Jel'no ti bi Vasojević - Vasojevići su Vlasi.
Herceg Stjepan Kosača je naš pataren , a ne pravoslavac - i Katarina je bila patarenka, nakon udaje za bosanskog kralja Stjepana Tomaša je prešla na katoličanstvo (a ovi su gore popustili pod pritiskom Ugara).
A Nemanja - kako mu se bješe otac zvao - Zavida - tipično pravoslavno ime, nema šta ..
to su srpska dinarska plemena sreco, ja vlaha u zivotu nisam video, to je vas pogrdan naziv za Srbe, da mi neko kaze da sam vlah, ubio bi ga
Ja mislim da bi se to opet ostavilo u istom loncu (Bosanskom), pošto je šire okruženje kotao (Balkanski). Jedino bi mogli anulirati srpski ekstemizam islamskim ekstremizmom - e sad - da li bi tu normalni bili kolateralna šteta ..Što ekstremniji muslimani u BiH, to bliža samostalnost RS!? Osim ako belosvetske barabe ne misle dati Srbima zeleno svetlo da naprave malo reda u celoj Bosni? Ako će to Srbi hteti prihvatiti!?![]()
Дал сме овима што бране терористе да се овде каже да попуше 100 кур аца и да се забију у сопствени анус.Јер ако не сме нећу да им кађем ни да лижу му да једни другима.Бићу добар.

Ja mislim da bi se to opet ostavilo u istom loncu (Bosanskom), pošto je šire okruženje kotao (Balkanski). Jedino bi mogli anulirati srpski ekstemizam islamskim ekstremizmom - e sad - da li bi tu normalni bili kolateralna šteta ..
Ima ovoga u obliku koji bi smetao nekome u svetu?
Osim toga, neka anuliranja bi značila trajno nestabilno stanje...
Ako hoće trajni mir u Bosni, a 'civilizovani' muslimani ne mogu da se 'nose' sa ekstremistima, onda neko drugi treba da uradi 'prljavi posao'!
vasojevici i piperi vlasi? ma nemojto su srpska dinarska plemena sreco, ja vlaha u zivotu nisam video, to je vas pogrdan naziv za Srbe, da mi neko kaze da sam vlah, ubio bi ga
![]()
muye su bile u ustasama 41, u austrijskoj vojsci 1914, nisu oni nimalo naivni
Pa niste ni vi na dobrom glasu, šta više - u zadnje vrijeme prednjačite.Ima ovoga u obliku koji bi smetao nekome u svetu?
Osim toga, neka anuliranja bi značila trajno nestabilno stanje...
Ako hoće trajni mir u Bosni, a 'civilizovani' muslimani ne mogu da se 'nose' sa ekstremistima, onda neko drugi treba da uradi 'prljavi posao'!
Pa i naši Srbi su bili u A-U vojsci - Mađari su ih zvali , kao i sve naše - Bošnjaci .
A '41. je bio kako ko - jeda dio u muslimanskoj miliciji, jedan u SKOJ-u i partizanima, a bilo je i ustaša .. podijeljeni kao i drugi ..

Bulo ne jedi govnna ne postoje "Vaši, balijski Srbi" i kad su bili u austrijskoj vojsci zvali su se Srbi krajišnici, a turaka koji su se tako tad deklerisali a sad su Bošnje je u partizanima bilo 0,0001%, uglavnom ste bili u Handžar diviziji (čisto balijska) i u raznim postrojbama NDH i pravili ste pokolj nad nejakim ženama i deci. To ste bili planirali i 1990, al ste se malko zajjebali pa sad plačete do neba ququ pobiše nas Srbi ovako nedužne.
p.s. sve se vraća, sve se plaća a Srbi nikad ništa ne zaboravljaju.
p.p.s. još nije gotovo.
Đakon , kultura curi iz tebe ..
Pitam se - od kojih li si ti napravljen da budeš Srbin.
A Bosnjaci(svih vjeroispovjesti) su mobilisani u vojsku AU, i kao disciplinovani izvršavali najteže borbene zadatke u korist monarhije. Oni su bez obzira na vjeroispovjest svi bili zavedeni (upisani) pod istim nazivom nacionaliti, tj Bošnjak.
Kad se gledaju podaci bili su na strani koja je bila dvostruko manje brojna :
http://povijest.net/sadrzaj/lenta/20-st/ww1/279-gubitci-u-prvom-svjetskom-ratu.html
A to šta je bilo u 2. sv. ratu, koje su sve strane bile i kojim jedinicama zastupljene - ne bih s stobom raspravljala - očito da si sljedbenik četničke ideologije . koja je svoj krvavi pohod na ovim prostorima završila. Što se Srba tiče - mislim da ste im već dovoljno naudili.