VASA OMILJENA RASA PSA

Evo kada kliknete na link http://www.gone2thedogs.com/ imate test koja bi rasa bili da ste pas:grin:?
Imate u gornjem levom uglu, piše GAME!
Evo šta sam ja ispala i dopada mi se,
http://img89.imageshack.us/img89/3699/kojabirasabilidastepasyn3.jpg
poklapa se donekle sa mojom pričom i pogotovo jer mi je jedna drugarica često govorila da sam njoj kao Koker Španijel:wink:.
A na ovom linku imate fotografije svih rasa po abecednom redu: http://www.nextdaypets.com/directory/breeds/Z.aspx

Na sajtu koji je navela macorcic CULE

Ja sam ispala Basenji, prvi put sam cila za tu rasu, ali smo definitivno isti :)Evo i slicica:)

Prilozi

• basenji.jpg
    basenji.jpg
    5,1 KB · Pregleda: 4
Ljudi, ja sam ispala francuski buldog. Mozda ima neke veze to sto mi lice na gremline a sadasnji pas mi se zove Gizmo. Skroz su mi okej ali ipak nekako preferiram dugodlake molosoidne rase. Danas je bio prvi deo dokumentarca o Kirgistanu i, zamislite, tamo je najcenjenija rasa turkmenski alabaj, jedna od meni licno jako dragih pored ovih balkanskih cuvara stada, narocito tornjaka. Moj pokojni brat od tetke je, kad je poginuo, ostavio jednog u dvoristu i na tom jadnom psu se toliko videlo da pati da je to za pricu! Narucila sam tetki i teci jednog kad Sasa i ja budemo otvarali privatnu stanicu. Mada, posle ovog testa... Mozda nabavim francuskog buldoga kad Gizmo ugine, ionako sam razmisljala o korgijima, isto toliko su ruzni i na isti kalup!

Imas kod sopova izdvojen link na neki americki sajt sa svim mogucim, postojecim i nepostojecim rasama, mozda tamo imas detaljnije objasnjenje. Imaju cak i dogo belgrado, beogradskog terijera... Hrt sa Ibice, moram da priznam da nisam cula.

Inače moje omiljena rasa su irski seter,ali volim i rase- avganistanski hrt, mekodlaki pšenično žuti terijer,pas svetog huberta,zlatni retriver, irski španijel za vodu, njufaundlendski pas, napuljski mastif, bordoška doga, nemačka doga ....., od srednjih rasa-klamber španijel,engleski koker...... a od manjih rasa - pas-lav, koton de tulear,westi, bišon......:):):)

sta fali, imati najruznijeg psa na svetu. Bolje je imati najruznijeg psa na svetu, nego nekog koji je samo ruzan. Veruj mi, sve rase su posebne na svoj nacin i svaki pas je lep manje ili vise, ako nekom nije lep, mozda jeste tebi i obrnuto. Dosta ljudi kaze da su bulterijeri odvratni psi, a ja ih najvise volim jer su tako posebni

po cemu su tebi oni posebni?
meni je retriver poseban po svojoj lepoti i svoj naravi.
i ako ga nemam dosta puta sam se igrao s njim i to mi je bilo dovoljno da vidim nesto posebno u njmu!!!!
ja sam njih volio od malena ali nikad nisam ima neku posebnu zelju za njima do kad nisam vidio onoga iz big brothera!!!

Bulterijer je snazan pas, neobicne glave izuzetnog karaktera i specificnog ponasanja. Treba im cvrsta ruka jer su svojeglavi i tvrdoglavi pa moze da ih ima samo iskusan vlasnik.. Imala sam prilike da se igram sa vise bulterijera i ne mogu da ih uporedim ni sa jednom drugom rasom koju znam. Bas su posebni

Volim malo temperamentnije i dominantnije pse.
Omiljeni (ako smem tako da se izrazim) su mi doberman, dogo argentino i pit bull.
Ne zato sto su "opasni" ili zato sto mi treba pas da lecim svoje komplekse, vec zato sto su zaista prelepa i neobicna bica sa jakim karakterom.

Back