VASA OMILJENA RASA PSA

Shar-Pei definitivno.U njih se zaljubiš na prvi pogled.Nisam verovala dok nisam postala vlasnik jednog od njih.Sad imam i male kuce i preslatki su.
Drugi po redu je Pit-bul,najveća maza među psima,verujte mi.Imam troje dece i to što pitika trpi od njih to nijedan drugi pas nebi.(a imala sam i pudlicu i retrivera,i nemačkog ovčara, i škotskog ovčara...itd)

Meni su sve rase omiljene!Posebno volim mesance,imam jednog koji je na mom avataru!Zatim rotove,boxere,sarplanince,nemacki ovcar-vucijak,nemacke doge,domermale,labradore,zlatne retrivere,americke staforde...Vecina njih su velike rase ali ja obozavam i male od kojih bih izdvojila ptuljastog pinca,chau chau...Ja volim sve pse!

jedna od mojih omiljenih rasa pasa je newfoundlander i dok sam danas nesto cackao po internetu nasao sam sledeće.

x134144966766423852.jpg

Naravno rec je o ogromnom newfoundlanderu. Najveći pas u V.Britaniji visok je 1,96 m. Neobični kućni ljubimac svojom veličinom privlači medijsku pažnju i postao je prava zvijezda.A.Z. FOTO: BBC. Nedavno se pročula vijest da u okolici Lincolnshirea živi trogodišnji pas-gigant, koji kad se digne na stražnje noge ima visinu od 1,96 m.

Otkako se proslavio svojom veličinom privlači sve više pažnje i sigurna sam da mu nedostaje miran život, izjavila je vlasnica psa gđa. Woods.

Par Woods, psa je izbavio iz prihvatilišta za životinje. U to vrijeme bio je star 6 mjeseci i već je težio 102 kg. Vlasnici kažu kako je ogroman, ali vrlo nježan, opušten i drag ljubimac.

Samson još uvijek raste, a veterinar koji brine o njegovom zdravlju kaže kako nema problema s debljinom nego je jednostavno izrazito velik.

Toliko je velik da kad šeće za vrijeme kiše nosi kaputić napravljen za ponija. Vlasnici tvrde kako je pas zbog medijske pažnje postao vrlo nemiran, te odsad zabranjuju fotografiranje i snimanje jer njihovom psu treba miran pseći život, prenosi BBC.

mislim da su najbolji psi za razonodu Engliski Buldozi, morao sam da kupim jednog pored odgajivachnice rotvajlera i jednog muzjaka Beagl-a a sto se tice privrezenosti, neko je pomenuo da su Nemacki Ovcari najprivrzeniji, ne bih se slozio sa time, svi psi su privrzeni dok im dajes hranu!
i jos jednu rasu bi izdvojio sto se tice razonode a i same pameti rase, to je jack russel, ako nekome nije poznat setite se psa Milo (Majlo) iz filma "the Mask"

Ili Sema iz Frejzera. Super su. A ima li tvoj vet dovoljno iskustva da ti leci tog buldoga?

ili Sema, bravo... ne znam za veterinare, ali znam da ja sam imam toliko iskustva da vidim od 5-orice veterinara koje sam promenio koji od njih najvise zna sta radi.... bas pre neki dan sam je vodio na operaciju ociju koju svaki buldog mora da prodje i hvala Bogu sve je u redu.....

Back