VASA OMILJENA RASA PSA

Pa to je tacno,ali ipak se zna da npr. zlatni retriver obozava da trci,kao sto znamo da vecina malih pasa ima prgavu narav.Sve to je nekako prirodno za tu vrstu i ona ne moze da prestane da trci,da laje,da se svadja...mi samo mozemo da to "kontrolisemo".:D:D:D:D...Pozdrav!

Ja sam oduvek želela rota i konacno mi se pre tri godine želja i ostvarila. On je privržen, nežan, poslušan, maza, a opet i dobar čuvar, nije previše zahtevan, i nije lajav!!! malo je tvrdoglav, ali je to na mene. Možda je samo moj takav, ali ne verujem.

Moja omiljena rasa je definitivno erdel terijer, imam jednog od 10 meseci, a evo i njegove slike:p

Draco01.jpg

Pozdrav svima:)

Nemacki ovcar i jedna damica je od pre dva meseca clan nase porodice.Zove se Rea i sada ima 3 mes.Trenutno je razmazeni bebiron koji bi se stalno igrao u pauzi od prozdiranja hrane (koju ne biramo,vazno je da se nalazi u posudi:-D) ali bice to jedan veliki i pametni cuvar kuce.
PS San svakog psa je da postane nemacki ovcar.;-)

maznuto sa drugog foruma
nadam se da se vlasnik kuce ujedno i aautor ove fenomenalne fotke nece zameriti!!!!!!
Predstavljam vam BOY-a koji ce vam odgovoriti koja je moja omiljena rasa kao i zasto je to tako!!!!!!!!!!!
Zar nije savrsen????????????

Prilozi

• Boy na temu jesen.jpg
    Boy na temu jesen.jpg
    14,1 KB · Pregleda: 17

Back