morska zvezdo sta si ti sve dozivela
chudno, nije "skrenula"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
morska zvezdo sta si ti sve dozivela
poznato je da macke ubijaju svoje gospodare...
persiska macka vas u snu ugusi repom,neke druge vrste vas ujedu za vene..
tako da kad jednom naudis macki,ne oprasta...
malo sam skrenuo sa teme al j b g
Ja imam macku. Crnu sa belim ispod vrata.
Nikad nije nikog ogrebala. Sumljam da ona moze nekog ozlediti.
Svoje najstrasnije iskustvo ne pricam rado.
Ima veze sa snovima. Desilo se da predvidim nesto vrlo ruzno.
Imala sam samo 12 godina.
Sutradan se to i dogodilo.
Osecala sam se strasno. Kao da sam ja to nekako izazvala.
Nis valjda nekog ubila? Ajd ispričaj, biće ti lakše... Nadam se...
:-P:-P
skrenuo si...skrenuo.
Celog zivota cuvam macke i to sto ti pricas veze nema sa istinom
:shock:
Мачке су рептили!
И то рептили вишег реда. Они што се шетају из треће у четврту димензију ко од шале.8)
Од рептила си безбедан тек у петој димензији.... и до тамо те чека напоран пут...
Све те успут гуштери ручкају...
Ако мачкама будеш веровао, никада нећеш стићи тамо.![]()
Nisam. I ovo je dovoljno ruzno.
Ja sam te noci sanjala da je drugarica pala i slomila ruku.
Iduci dan je upravo to bilo.![]()
Vezano za natprirodno ili uzasno i macku imam jednu pricu.
Sestra i ja smo imale oko 3 godine i sa babom otisle kod njene majke, tj prababe koja je polomila kuk i lezala, pa kao da nas vidi. Prababa je imala veoma debelu macku ili macora, vise ne znam, ali znam da kad smo usle tako male sva sam se isprepadala kolika macketina. I tako, prababa lezi, a macka njoj na grudima spava. Na grudima i na vratu. Sve to ni tada, kao ni sada nije mi bilo jasno, ali kao dete nisam nista reagovala, samo posmatrala.
Otisli smo od prababe. Znam da mi se sve gadilo, jer je kuca strasno smrdela na tu macku. Posle nekoliko dana smo saznalai da je prababa umrla. Ne secam se sta sam za to vezano osecala, ali sam puno godina kasnije kada smo sestra i ja trazile od oca da nam dozvoli da gajimo macku dobile odgovor da on macke mrzi od kada su mu ugusile babu. Tada nam je ispricao celu pricu da je macka, 'navodno' ubila prababu, tako sto je ugusila. Po njegovoj prici, to su doktori rekli.
Ne znam sta da msilim. Macke ne mrzim, saltke su mi, ali ih se malo plasim. Verovatno zbog ove price.
alo......
domaca macke NE MOZE da ubije coveka.
ne moze da mu pregrize vene, da mu otkine prst, glavu, da ga udavi i slicno.
u stvari moze, ako se ta domaca macka zove tigar ili slon.
alo i tebito sam i rekla....
![]()
![]()
tog doktora koji je to rekao bi trebalo vratiti u srednju skolu (i to da ponovo polaze prijemni).......
a tebi ni malo nije cudno sto je umrla PRAbaba, koja ima kozna koliko godina, a uz to je i slomila kuk????
nego je macka ugusila....
e sta ce sve ljudi izmisliti.....
e brate ja u svasta mogu da poverujem,ali ovo je cista glupost:shock:
Мачке су рептили!
И то рептили вишег реда. Они што се шетају из треће у четврту димензију ко од шале.8)
Од рептила си безбедан тек у петој димензији.... и до тамо те чека напоран пут...
Све те успут гуштери ручкају...
Ако мачкама будеш веровао, никада нећеш стићи тамо.![]()
E ljudi sorry, nisam stigla da napisem, potpuno sam zaboravila
Izvin'te sto pisem na engleskom navikla sam se...
Kako bilo, evo jedna koje se trenutno secam (pitacu frendicu za jos neke)
Zasto ne valja kroz kukuruz da se ide?
Koliko se ja secam, neki covek isao uvece tako kuci, i tu ide na puteljak, a pored ooogromno polje kukuruza. I sad nesto resi kao misli bice mu blize kroz kukuruz, pa podje. I tamo ga uhvati neka crna zena, i dodje jos jedna, i onda ga one valjda prvo ubiju, pa ga pojedu... pa ne'am pojma, cula sam odavno pricu, ali pitacu frendicu ponovo... tako nesto bi trebalo da bude...
Recicu.....
I otkud ja znam gde je?
Ja sam rekla otprilike da tu negde kod Novog Sada..a u stvari neam pojma![]()