Vaša najstrašnija iskustva???

pozz ljudi...evo mene posle duzeg vremena...;)

procitala sam zvezdicinu pricu,i nije da ne verujem,ali nije ni da verujem...imala sam sliiiiiiiicno desavanje(ne vezano za celu pricu,vec samo za ono sto se desilo onoj dvojici),ali stvarno sorry zvezdice...deluje malko preterano...:(

e ljudi ja sam sve ove price tek sad procitao trebalo mi je 4 sata. I ja imam neke dobre price koje su se desavale meni i mojim drugovima a imam i neke koje su mi drugovi samo pricali jer mi tako nekad izadjemo ispred zgrade i pricamo strasne price!;)
Ako hocete kasnije cu da ispricam neke?:D

11.septembar, NY i ...ostatak sveta.
Oko pola sata pred udar prvog aviona u bliznakinje, prisao mi je covek (bukvalno ga se ne secam, ali ni malo) i rekao :"Ne idi kuda si pozelela." Ja, povucem zenu sa kojom sam putovala za NY:"Cujes sta kaze ovaj covek?"
"Koji covek?"pita ona.
Ja pogledam, nigde nikoga.
Ubrzo zatim, nas let je otkazan.
Taj covek, ko je bio?

Bas pre neki dan vracam se oko 10 sati kuci.Zivim na selu.To i nije bas kasno ali sijalica na banderi je crkla pa je sve bilo mracno.Ja kada se vracam uvek idem putem jer se sa jedne strane nalazi grunt (napusteni posed)u koji niko ne dolazi godinama i cujem neko suskanje i pucketanje grana.I ne obracam ja paznju na to i nastavljam dalje.Ali zatim okrecem se i na drugoj strani vidjam dim od cigare.Kao da je neko seo tu i pusio ali nisam video nikog.Najezio sam se,bio sam blizu kuce i malo sam gledao.Idem ja sav ukocen i u jezi i pomalo gledam ali ne vidim coveka vidim samo dim i cigaru koja gori.Covece,us*** sam se.Ali stvarno nije bilo nikog.

Vezano za natprirodno ili uzasno i macku imam jednu pricu.
Sestra i ja smo imale oko 3 godine i sa babom otisle kod njene majke, tj prababe koja je polomila kuk i lezala, pa kao da nas vidi. Prababa je imala veoma debelu macku ili macora, vise ne znam, ali znam da kad smo usle tako male sva sam se isprepadala kolika macketina. I tako, prababa lezi, a macka njoj na grudima spava. Na grudima i na vratu. Sve to ni tada, kao ni sada nije mi bilo jasno, ali kao dete nisam nista reagovala, samo posmatrala.
Otisli smo od prababe. Znam da mi se sve gadilo, jer je kuca strasno smrdela na tu macku. Posle nekoliko dana smo saznalai da je prababa umrla. Ne secam se sta sam za to vezano osecala, ali sam puno godina kasnije kada smo sestra i ja trazile od oca da nam dozvoli da gajimo macku dobile odgovor da on macke mrzi od kada su mu ugusile babu. Tada nam je ispricao celu pricu da je macka, 'navodno' ubila prababu, tako sto je ugusila. Po njegovoj prici, to su doktori rekli.
Ne znam sta da msilim. Macke ne mrzim, saltke su mi, ali ih se malo plasim. Verovatno zbog ove price.
Pa normalno da ju je ugushila kad joj je spavala na grudima ... Respiratorni sistem tako starih ljudi (mislim prababa ti je sigurno imala 85+ godina) ne moze da podnese jak alergent kao sto je macija dlaka (ako je bila astmatichar, josh gore).

Pa normalno da ju je ugushila kad joj je spavala na grudima ... Respiratorni sistem tako starih ljudi (mislim prababa ti je sigurno imala 85+ godina) ne moze da podnese jak alergent kao sto je macija dlaka (ako je bila astmatichar, josh gore).

Znas kako, ja sam tada bila vrlo mala, pa se ni ne secam dobro prababe, ali znam da je kada je umrla zbog macke ili zbog starosti imala 97 godina. Moj otac nikada nije dao zivotinje u kucu da unosimo. A sestra i ja zivotinje obozavamo. Mozda je otac to rekao da bi sebe postedeo zivotinje u kuci, a mozda je istina. Ne znam. Samo se secam da je ocev odgovor bio da je dr rekao da macka ugusila prababu.

Samo da ostavim komentar.
Tema je znamo svi koja.
Iskustva SU NEMATERIJALNI FENOMENI i ukoliko nisu deo nauke, nemaju dokaze. Samim tim i jesu neobjasnjivi, ili zastrasujuci. Cak i da dokazi postoje, koja je mogucnost da ih prosecan covek ( a ja to jesam) ima?
Nesto se desilo, doslo i nestalo.
Kao dokaz ostao je samo covek i njegova rec.
Veruje ko hoce, ali da vredja ne treba niko.
Jer laze samo onaj koji drugom takvu klevetu namece.
To je ruglo, sramota.
I zbog takvih zalim reci koje imam.
Stidim se u njihovo ime.

Da kazem josh nesto na temu natprirodnih fenomena. Autosugestija je jako mocna stvar. Ukoliko covek vidi/cuje nesto cemu podsvesno pripise natprirodne kvalitete, autosugestija/strah ce ekponencijalno rasti do tog trenutka do kog covek ne shvati da je u stvari sve u redu. Ne kazem da objashnjava sve fenomene ovde ali objashnjava dobar deo.

Da kazem josh nesto na temu natprirodnih fenomena. Autosugestija je jako mocna stvar. Ukoliko covek vidi/cuje nesto cemu podsvesno pripise natprirodne kvalitete, autosugestija/strah ce ekponencijalno rasti do tog trenutka do kog covek ne shvati da je u stvari sve u redu. Ne kazem da objashnjava sve fenomene ovde ali objashnjava dobar deo.

Slazem se u potpunosti.

jednom kad smo se okupili moji drugovi i ja kao po obicaju krenuli smo da se zezamo malo i posli smo na neko brdo gde je apsolutni mrak(znaci ne vidis skorom ni prst pred okom) i kad smo stigli na vrh nesto je pocelo da susti iza nas kao da neko ide na mozda nekih metar kad smo okrenuli nije bilo nikog i to se nastavljalo nekih sat vremena svi smo uzeli po motke ako neko izleti da ga izudaramo ali posle tih sat vremena sve je stalo i mi smo se normalno vratili nazad kuci.

Samo da ostavim komentar.
Tema je znamo svi koja.
Iskustva SU NEMATERIJALNI FENOMENI i ukoliko nisu deo nauke, nemaju dokaze. Samim tim i jesu neobjasnjivi, ili zastrasujuci. Cak i da dokazi postoje, koja je mogucnost da ih prosecan covek ( a ja to jesam) ima?
Nesto se desilo, doslo i nestalo.
Kao dokaz ostao je samo covek i njegova rec.
Veruje ko hoce, ali da vredja ne treba niko.
Jer laze samo onaj koji drugom takvu klevetu namece.
To je ruglo, sramota.
I zbog takvih zalim reci koje imam.
Stidim se u njihovo ime.
ajd' stavku po stavku.....
nematerijalni-sta ti mislis da li je cigara koja gori i dim od cigare materija ili ne:roll:(ovo sa cigarom sto je Taker napisao je moguce da se dogodilo)
fenomen-obrati paznju na ovu rec FENOMEN
to je nesto sto se ne dogadja svakodnevno,a sudeci po tvojim postovima tebi se natprirodne pojave(tj.fenomeni)desavaju mnooooooogo cesto:roll:
sestro slatka moj ti je savet da napises neku knjigu...imas smisla....mozda ce biti bestseler
da se tebi to sve izdesavalo davno bi ti otkacila nacisto.....previse gledas horore.......:roll:

11.septembar, NY i ...ostatak sveta.
Oko pola sata pred udar prvog aviona u bliznakinje, prisao mi je covek (bukvalno ga se ne secam, ali ni malo) i rekao :"Ne idi kuda si pozelela." Ja, povucem zenu sa kojom sam putovala za NY:"Cujes sta kaze ovaj covek?"
"Koji covek?"pita ona.
Ja pogledam, nigde nikoga.
Ubrzo zatim, nas let je otkazan.
Taj covek, ko je bio?
koja nebuloza:roll:
on je dosao POLA SATA pred udar aviona,a vi tad jos niste ni bili u avionu....i sta ti mislis da li bi ti stigla u NY za pola sata.....i da li bi udar na zgrade bliznakinje imao veze sa tobom ama bas ikakve(posto on tebe opominje da ne ides na put na koji si htela):roll:
joooooooooooj zvezdo................

E jednom sam na tom brdu isao sa prijateljima i odjednom je nesto BELO na visini od nekih metar PRELETELO put! I kad smo pogledali gde je nestalo nismo nista nasli.

Ovo nije mnogo strasno ali ipak daa kazem zato sto se na ovom mestu uvek desavaju neke stvari....kad smo isli (opet na to brdo) moj drug se bezveze okrenuo zato sto je (kao) imao osecaj da ga neko pratii rekao jeda se svi okrenemo i kad smo se okrenuli odjednom je neka jako gusta magla pocela da izlazi iza nekog drveta!....ali posle (mozda) pet minuta jednostavno je nestala.....

E jednom sam na tom brdu isao sa prijateljima i odjednom je nesto BELO na visini od nekih metar PRELETELO put! I kad smo pogledali gde je nestalo nismo nista nasli.

Ovo nije mnogo strasno ali ipak daa kazem zato sto se na ovom mestu uvek desavaju neke stvari....kad smo isli (opet na to brdo) moj drug se bezveze okrenuo zato sto je (kao) imao osecaj da ga neko pratii rekao jeda se svi okrenemo i kad smo se okrenuli odjednom je neka jako gusta magla pocela da izlazi iza nekog drveta!....ali posle (mozda) pet minuta jednostavno je nestala.....
to belo je veoma verovatno bila neka ptica:mrgreen:

Evo vec danima citam ove pricice , smejah se dok se ne setih jednog dogadjaja iz srednje skole, nije bio toliko strasan , ali je bio jako cudan. Legnem uvece oko 11 sati, i navijem sat na 6: 00 am , u to vreme krecem ja i sveca u skolu i mama na posao. Inace zimski period , kada svice oko 7 sati. Nisam cini mi se ni okrenula zvoni sat , pogledam 6 am, pritom cujem vrata od mamine sobe , onda voda u kuhinji , mama stavlja prvu jutarnju, nema sumnje 6 sati je. Dize se i moja sveca , i sve tri komentarisemo isto , kad pre svanu. Ja i sveca krecemo , po satu u 6 :20 , mama inace krece tek oko 7. Izlazimo na ulicu, nigde zive duse , sva svetla pogasena , ****** , sta je ovo, gde su ljudi, na buskoj nema nikoga , gledam u sat 6:25, gleda moja sveca , isto. Krenemo dalje , i onda u dvoristu jedne kuce vidimo stoji baba, pomislim ma sve je ok, evo i ova baba je ustala. Stizem do kuce od skolske i vidim svetla pogasena nema nikoga , cak i prodavnica koja se inace otvara u 6 u totalnom mraku. M a daj vracam se kuci, nesto definitivno nije u redu. Vracamo se a baba stoji i dalje u istoj pozi u kojoj smo je i zatekli, samo ovaj put nam se kezi. Prodje mi kroz glavu 10000 i jedna prica o vampirima i duhovima , a onda se setim da u toj kuci vec mesecima niko ne zivi i da je cak na prodaju. Bili smo u kuci za dva minuta. Tata se probudio i vec spreman da sedne u kola da nas trazi, probudio se na vreme na zaustavi mamu da ne krene , jer mu nije bila jasna buka u kuhinji u 1 sat po ponoci, pa kad je jos video mamu obucenu , a nas nema , pomislio covek da organizovano bezimo od kuce..Najcudnije od svega , kako sam usla u kucu i opet pogledala na sat pokazivao je 1:25 sat po ponoci , a to je pokazao i budilnik, i rucni sat moje sestre. 17 godina je proslo od tada , jos uvek mi nije jasno kako smo uspele sve tri da se zeznemo, i jos gore kako je sat svima pokazivao isto vreme do povratka u kucu, i najzesce , ko je bre bila ona baba!!

nije bash strashno ali je veoma chudno:

bilo je to leta 1998 ako se dobro setjam,bio sam napolju sa dosta dece,igrali smo zmurke,bilo oko pola deset uveche.Moja ulica koja je slepa je ne osvetljena ali ulica u koju se ova moja ulica "uliva" je osvetljena.U jednom trenutku se svetlo sa lampiona stishalo i neka plava svetlost se pojavila sa neba,kad sam pogledao u vis video sam da neshto kao meteor leti nebom sijajutji jako plave boje.Preleteo je iznad i nestao iza brda,lampioni su radili normalno.Evo i dan danas nisam siguran da li je to bio meteor ili sam samo umislio,bilo nas je vishe koji smo isto videli.

е пази ово ја живим на Вождовцу и тачно се сећам да је то било негде пре бомбардовања, могуће је да је то лето `98.....е и ми седимо на клупицама клинци, пензиши цепају шах, мислим да је било негде око 10-11 увече и одједном тачно се сећам као огромна кугла је пролетела изнад једне од зграда (у мом случају некако наранџаста, али не као да гори и иза ње огроман зеленкаст траг).....значи ово никад нећу заборавити......причаћу вам ја, имам још неких необјашњивих догађаја........

е пази ово ја живим на Вождовцу и тачно се сећам да је то било негде пре бомбардовања, могуће је да је то лето `98.....е и ми седимо на клупицама клинци, пензиши цепају шах, мислим да је било негде око 10-11 увече и одједном тачно се сећам као огромна кугла је пролетела изнад једне од зграда (у мом случају некако наранџаста, али не као да гори и иза ње огроман зеленкаст траг).....значи ово никад нећу заборавити......причаћу вам ја, имам још неких необјашњивих догађаја........
meteor? XD

одједном тачно се сећам као огромна кугла је пролетела изнад једне од зграда (у мом случају некако наранџаста, али не као да гори и иза ње огроман зеленкаст траг).....значи ово никад нећу заборавити......причаћу вам ја, имам још неких необјашњивих догађаја........

tako nesto se uglavnom zove meteor,.....

Back