Vaša najstrašnija iskustva???

Uf, setih se jedne price.
Druzila sam se sa devojcicom cija je baba znala da gleda u solju. Mene je to fasciniralo. I iskreno, umela je stosta da ispogadja da se covek posle zapita. I tako jednom, gleda ona nama u solju i odjednom zastane pogleda ka zidu na kome je (necete verovati) bio neki tepih (?!), cini se kao da nesto cita u vazuhu, tako joj se cudno oci krecu i kaze "Eh, muke moje!" Ja se uplasim da nije nesto ruzno videlau solji, pitam je, ona kaze :"Ma, ne, sine, nego deda ce da mi ode". I taj njen deda "ode" kroz nekoliko dana.
Jedino racionalno vidim sada, posle puno godina, taj deda je pio,pa je mozda znala da ce umreti, ali neverovatno je sa kojom siigurnoscu je ta baba to rekla i nastavila da nam gleda u solju.
Secam se da mi se strasno islo u wc, ali sam trpela, jer od straha nisam smela da odem u wc.
E, svasta...

E, da vas pitam, je l' neko nekad od vas video neku osobu na svom prozoru kako vas gleda, a da znate da ne moze da se popne, jer ste npr. na nekom spratu i da ta osoba nestane?
Pitam, jer se to desavalo mom drugu, pa me zanima da li se ikom ista tako desilo.
p.s. Samo ozbiljni odgovori, bez zavitlavanja.

Vukovi su tako divna stvorenja da ne možeš zamisliti... Pri tome ne pričam o ovima u BG zoo, jer sam njima davao ruku koju su mi lizali bez imalo namere da je odgrizu, a mogli su, nije da nisu... Pričam o vuku na Durmitoru, ispred kog sam se pojavio, jer sam našao iz neke pripizdine da se vraćam po noći, jer sam morao da palim nazad za NS, pa samo čekao da stane kiša, da vidim gde idem (da nije bio pun mesec, ostao bih u kampu!)
On me samo pogledao, malo zarežao, ja stao i probao nešto što mi je jedan Rus govorio: Ne prekidaj kontakt očima. I nisam iako je bilo jako teško, jer sam se bojao da se negde sa strane ne pojavi neki drugi koji bi mi odvukao pogled! Gledali smo se par minuta, i onda smo samo odšetali svak na svoju stranu. Video sam da me je pratio, posle se pojavila još dva, al me nisu napali... Čuvar rezervata, kad me je video ujutru da idem a da me vukovi prate na 100-200m, samo seo! Kaže uvek napadaju ljude, retko jako da se ne desi napad.
P.S. Moj pseudonim: LonelyWolf. Od 5. osnovne... Možda je osetio da ih volim i poštujem više nego većinu ljudi u mom okruženju, iako sam lovac. :D

sto se tice prozora,nije mi se to nikad desavalo,ali mi se desilo da gledam dugo uvece u prozoru svoj odraz i posle nekog vremena,taj odraz jednostavno postane neko drugi,oci se deformisu,jezivo zacakle.....i tada sam jednostavno skrenula pogled,ali sam se osecala nekako cudno....kao da mi se prekinuo film(tu sam gde jesam,ali se osecam kao da sam na nekom potpuno drugom mestu).......kasnije sam cula da se ukoliko uvece posmatras svoj odraz u vodi ili staklu...mozes da "izgubis dusu"....mada mislim da to nije tacno jer coveka nema bez duse......ali ipak je to bio veooooma jeziv osecaj i sad imam fobiju od prozora.....;)

sto se tice prozora,nije mi se to nikad desavalo,ali mi se desilo da gledam dugo uvece u prozoru svoj odraz i posle nekog vremena,taj odraz jednostavno postane neko drugi,oci se deformisu,jezivo zacakle.....i tada sam jednostavno skrenula pogled,ali sam se osecala nekako cudno....kao da mi se prekinuo film(tu sam gde jesam,ali se osecam kao da sam na nekom potpuno drugom mestu).......kasnije sam cula da se ukoliko uvece posmatras svoj odraz u vodi ili staklu...mozes da "izgubis dusu"....mada mislim da to nije tacno jer coveka nema bez duse......ali ipak je to bio veooooma jeziv osecaj i sad imam fobiju od prozora.....;)

Upravo tako! Bas tako nesto sam i ja cula. Uglavnom, te price o gubljenju duse kroz svoj odraz u ogledalu, vodi, staklu i to iskljucivo nocu pricaju babe, ali ja, ne znam zasto, u to verujem.:confused:
Ovaj moj drug mi je dugo, dugo spominjao tu neku devojcicu, devojku koja ga je gledala kroz prozor, a usput cu reci, covek stanuje na 9 spratu, tako da... Jezivo, jezivo, nema sta.

Vukovi su tako divna stvorenja da ne možeš zamisliti... Pri tome ne pričam o ovima u BG zoo, jer sam njima davao ruku koju su mi lizali bez imalo namere da je odgrizu, a mogli su, nije da nisu... Pričam o vuku na Durmitoru, ispred kog sam se pojavio, jer sam našao iz neke pripizdine da se vraćam po noći, jer sam morao da palim nazad za NS, pa samo čekao da stane kiša, da vidim gde idem (da nije bio pun mesec, ostao bih u kampu!)
On me samo pogledao, malo zarežao, ja stao i probao nešto što mi je jedan Rus govorio: Ne prekidaj kontakt očima. I nisam iako je bilo jako teško, jer sam se bojao da se negde sa strane ne pojavi neki drugi koji bi mi odvukao pogled! Gledali smo se par minuta, i onda smo samo odšetali svak na svoju stranu. Video sam da me je pratio, posle se pojavila još dva, al me nisu napali... Čuvar rezervata, kad me je video ujutru da idem a da me vukovi prate na 100-200m, samo seo! Kaže uvek napadaju ljude, retko jako da se ne desi napad.
P.S. Moj pseudonim: LonelyWolf. Od 5. osnovne... Možda je osetio da ih volim i poštujem više nego većinu ljudi u mom okruženju, iako sam lovac. :D

I ja chesto volim da kazhem LONELY WOLF , chak to imam na syt-u :):):) ...
Inache ono shto si napisao u vezi ochiju ... slushao sam sledetje :
Vukovi te gledaju u ochi zato shto oni mogu kroz tvoje ochi da vidi da l' si uplashen , besan , da l' imash nameru da im naudish il da im pomognesh ...
imo sam i ja par bliskih susreta sa vukovima :):):) ... chak mi je i Baja ( moj stric tako ga zovem :D:D:D ) dao da jednog vuka vodim sa povodcem , al nisam to teo , nisu oni to zasluzhili !!!
Inache machkitze pa nejte oni mushkartza , pre bi neku ribicu za guzicu :D:D:D ( shalim se malo )
losted fala na prichitze , al nisam stigo sad da je prochitam , zhurim se ... prochitatju je u toku dana :) ...
poz. swima :) !!!

hehe,Cairne,da li je to neko naredjene?:D ja ne mogu da dodjem samo da pozdravim drustvance?:D

ali evo..samo za tebe,pricica od proslog leta...:)

bila sam sa mojima na moru (isto mesto,gde je bila devojka sa jagodama,isto doba godine,samo par godina kasnije),i ne daleko od plaze,bila je jedna staara napustena kuca,i godinama sam kao mala izbegavala taj deo mestasceta,jer se pricalo kako je kuca ukleta,kako je tu neke covek pobio svoju porodicu(zenu i dvoje male dece,jedno je bila beba)...i upoznala sam neke lude crnogorce,i oni su pricali kako su to price za malu decu,kako je to koliba nekog ribolovca...ja sam ispricala neke svoje dogadjaje,ali su se samo slatko nasmejali...i resili oni da mene i drugaricu vode u obilazak "kolibe" (drvena kuca,gradjena kao crkva...bas je bila cudna).
usli mi unutra,oni poceli da stvaraju kao neke zvukove,da nas golicaju,ne bili smo se nas dve uplasile,i shatile da tu nema nicega...i stvarno,niceg nije bilo,mi seli,poceli da pricamo "strasne price",i od jednom jedan od ta dva lika kaze da cuje bebu kako place,sav se isprepada,i kaze drugu da prekine da pusta melodije sa telefona...ovaj tvrdio da nije on i mi se dogovorili da svi iskljucimo mobilno...svi smo izvadili telefone,i svi su se u isto vreme ugasili,a niko nije pritisnuo dogmice za gasenje...tu se mi pogledali,ali ono kao,"ma nije to nista",i ae krenusmo da obilazimo kucu,i usput sam pitala njih dvojicu na koji nacin je legenda pricala da su oni ubijeni...."preseceni grkljani,i spaljeni,jedino bebi nije bio presecen grkljan",rekao je jedan...nije proslo 2 sekunde,svi smo zaculi deciji plac,onaj pravi bebeci,onaj histericni,od bola...
kuca jeste bila kao nagorela,ali niko nije verovao u legendu...vriska je postala ne podnosljiva,sve glasnija..krenuli smo napolje,i onda su se zaculi i vrisci nesto starijeg deteta,i uzasan zenski vrisak...istrcali smo napolje,ko da nas zaracem teraju,i stali ispred kuce...napolju se nista nije culo,ni videlo...ali se culo pucketanje drveta kao prilikom pozara,ali nista nije gorelo...
posle par minuta je sve utihnulo...opet smo usli,ali nista...kao da se nista nije desilo...
otisli smo i njih dvojica su shvatila da to ipak nisu price za malu decu...

u mestu se to proculo,svstenik je opet osvetio grobove majke i dece,kucu su spalili,i ostala je samo ta prica...

EEEEEEEEEEEEEEXTRAAAAAAA !!!!!!
p.s. ljudi molim vas nemojte pogreshno da me shvatite , ja stvarno volim takve prichitze i te stvari ...
nemojte me pogreshno shvatiti :) ...
poz.

ovo nije moje bas najstrasnije iskustvo ali me uvek uhvati jeza kad pomislim. dakle moja rodjena tetka ima kucu na moru i mi tamo stalno letujemo. i ove godine(zapravo prosle) nasli smno komadic livenog olova,oblik je podsecao na zenu koja drzi dete. i nista uzeli to i tata bacio u more. ali druga stvar,mojoj tetki u poslednje vreme bas ne ide u zivotu,cerka joj je bila bolesna kad se rodila jedva su je izlecili i tetka je bolesna stalno i sad ovaj mali sto se rodio skoro njen sin moj brat on je beba ali je takodje bolestan. ne znam da li to olovo u obliku zene koja drzi dete(nije bas tako ali podseca) ima veze s tim jer je tetka bas u to vreme rodila?? da li je to neko podmetnuo neku vradzbinu ili sta??

Dogadaj pre 7 god.Odem do gvozdjarskog odpada da uzmem neke profile za masinu.Bilo je tu pobacano dosta topovskih caura sa ratista i nekih stvarcica iz garnizona.Videh slucajno granatu od haubice 100 mm i kupim je za 200din.Imala je 11,5kg+savijen rep i 3 polomljena pera.Upaljac je bio odvrnut i punjenje ispraznjeno.Racunam,tenk je presao preko nje i savio rep,pa nije explodirala,ali odkud na odpadu,nemam pojma.Hteo sam da je razmontiram i napravim pepeljaru.Odem kod ujaka koji ima strug i pokusamo da je rastavimo na strugu,ali ne ide.On rece da uzme brusilicu i da je presece na pola.Kad je presekao,iz 4 puta, poceli su da ispadaju neki narandzasti komadici oko bakarnog levka,koji je bio posred granate Ja to pokupim,odnesem kuci i mislim dali da sad zavarim sarke i da napravim pepeljaru ili da povadim ostale elemente iz nje.Pocnem tako da kopam po njoj i izvadim 1kg te narandzaste mase+bakarni fisek i nesto sto se ispostavilo kao upaljac.
Onako iz zezanja zapalim upaljacem komad te smole,velicine klikera i to je tako buknulo da sam momentalno pao na d...Ispostavilo se da su debili bacili granatu,punu livenog trotila,ali bez probojnog punjenja(kumulativnu) na odpad,a da se nekim slucajem aktivirala prilikom presecanja odletela bi cela kuca u vazduh.Jos uvek mi nije jasno kako sam ostao ziv

ovo nije moje bas najstrasnije iskustvo ali me uvek uhvati jeza kad pomislim. dakle moja rodjena tetka ima kucu na moru i mi tamo stalno letujemo. i ove godine(zapravo prosle) nasli smno komadic livenog olova,oblik je podsecao na zenu koja drzi dete. i nista uzeli to i tata bacio u more. ali druga stvar,mojoj tetki u poslednje vreme bas ne ide u zivotu,cerka joj je bila bolesna kad se rodila jedva su je izlecili i tetka je bolesna stalno i sad ovaj mali sto se rodio skoro njen sin moj brat on je beba ali je takodje bolestan. ne znam da li to olovo u obliku zene koja drzi dete(nije bas tako ali podseca) ima veze s tim jer je tetka bas u to vreme rodila?? da li je to neko podmetnuo neku vradzbinu ili sta??

... ne zelim da te plasim, ali verujem da jeste magija. Ne znam kako se skida i sta ciniti, ali za to olovo sam cula milion prica.
Mozda najbolje otici u crkvu, upaliti svecu za zdravlje.

A mozda to nema veze ni sa cim.
Jednostavno dodje taj period kad ti nesto ne ide,ne idi kod vracara i tih gluposti
Samo sacekaj i bice bolje

Back