aleksandra_
Aktivan član
- Poruka
- 1.014
a morali bi dobro da te paze....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas cu da probam to sa meri.....mada sam ubedjena da to nije tacno(nemanja nema ljutis)....ima ista fora sa crnom damom,pa mi se nije nikad pojavila....a ako me nestane sa foruma,onda je to delo krvave meri![]()
to sam ja pisao, koju stranicu nazad, jer sam gledao Discovery Most neštonešto... I oni su pričali o utvarama... I probah... Možda me nije htela jer sam muško (ovo nije diskriminacija na osnovu polova, ovo je ozbiljno, jer je lik rekao da je ona ubijala devojke)
Ako neko ne zna priču o Meri I nek kaže pa da napišem da ne idem dalje u off...
a morali bi dobro da te paze....![]()
usli mi unutra,oni poceli da stvaraju kao neke zvukove,da nas golicaju,ne bili smo se nas dve uplasile,i shatile da tu nema nicega...
nisam ga bukvalno svaki dan vidjala...a to sto je tako mirno napisano,je jer znam osobu...i zato sto sam znala da nemam razloga da ga se plasim,naravno da mi je prvih par puta bilo strah malo,ali kasnije ne
mozda su ga i drugi vidjali,alija to ne znam...
haj drustvo... evo i mene gde citav vase dogadjaje... Nije mi svejedno... ajd, odoh, nestomi se zavrte u g lavi... Pooz svima. P.S: Voki Smoki. od tvoje se pice najvise najezoh jer se ja najvise na svetu bojim VUKOVA... Vise puta sam sanjala isti san,d ame vuk ujeo iza moje kuce za nogu... I bol sam stvarno osetila... Ah, trauma mojih... xexe