Vaša najstrašnija iskustva???

:lol: to sam ja pisao, koju stranicu nazad, jer sam gledao Discovery Most neštonešto... I oni su pričali o utvarama... I probah... Možda me nije htela jer sam muško (ovo nije diskriminacija na osnovu polova, ovo je ozbiljno, jer je lik rekao da je ona ubijala devojke)
Ako neko ne zna priču o Meri I nek kaže pa da napišem da ne idem dalje u off...

AJDE PISI ZA KRVAVU MERI

Pa priča ide ovako: Meri I, je svako veče provodila sate češljajući svoju dugu, plavu kosu, po kojoj je bila nadaleko poznata. Kosa joj je bila skoro do kolena. Jedno veče, se toliko zanela u češljanju svoje kose da nije primetila napadača u ogledalu iza sebe. Primetila ga je tek kad ju je savladao i počeo da joj seče kosu. Kad joj je isekao kosu, koju je toliko volela, on je pobegao, a ona se, osećajući se tako jadno, ubila te iste večeri, istim makazama koje su ubile njeno najmilije (nije imala dece, muža, itd.) Od tad se veruje da ako (ovo nisam siguran) u ponoć upališ 2 ili 3 sveće (davno gledao-zaboravio) i kreneš da se češljaš, da će Krvava Meri doći, ali da neće hteti samo da te ošiša... Uzeće malo više- tvoj život...
P.S. Dobila je ime Krvava Meri jer se tim makazama unakazila kaaao najgori mazohista...
P.P.S. Čim sam to video probao sam isto veče, čak je i drugar bio tu negde, gledao TV u drugoj sobi, al ništa... Stvarno mislim, da ako dolazi, da možda nije došla zbog pola, jer sve "njene" žrtve su devojke...
P.P.P.S. Sad se nešto prisećam da li devojke moraju biti nevine, jer Meri I nije imala dece, a u to vreme nije bilo sexualnog kontakta pre braka.

Za Milan-ns.
E, Milance, totalna greska u kanalu.:roll: Daleko od toga da sam pomislila da ti se to nije desilo.:shock:
JA VERUJEM I SIGURNA SAM da ti se to desilo, ali sam htela da naglasim da taj duh ili sta god nije imao nameru da te uplasi, nego imam pricu da kada cujete upravo to sto si opisao, taj duh odluci ko zna zbog cega da vas sacuva od eventualne nesrece koja bi vam se desila i tako u beskonacnom nizu slucajeva ponovo pogine na isti nacin. Nesto tipa, zrtvuje se za vas.
Zasto? Nemam pojma, ali su mi neki ljudi pokusali to da objasne...tesko je iznositi sve ovim putem, ali hocu da ti napomenem da je DOBRO sto si imao to iskustvo. Taj 'uzadah' te zastitio. Ne samo sada. Nego zauvek. Tebi se nista na tom putu desiti nece sto bi te ugrozilo. Da znas.
Toliko o tome.
Zelim da se izvinim jos jednom na nesporazumu koji je nastao usled moje brzopletosti nesto da napisem, a sa druge strane radim jos 5 stvari.:|:roll::cry::roll:
Izvinite svi.:)
Izvini Milane.:):heart:

sedim ja sad za kompom i nesto se zagledala kroz prozor,kad samo osetih neki dodir na nozi....ne ono onako bzv kao kad nesto zagolica,nego pravi pravcati dodir,stisak.......a par minuta pre toga slusam pesmu tose-rane na usnama....slusala je pre toga x puta i usred pesme nesto se prodera,a znam da nije napolju....zvuk je izasao iz zvucnika........:neutral:

i meni se jedna stvar desila pre dve godine,setam ti se ja nocu sa drugom po gradu,isli smo od dvorista do dvorista i krali smo tresnje,kad on meni kaze da zna jedno mesto gde su tresnje bas zrele,a ja ono ajde da ga poslusam.I i idemo mi tako do te kuce,a ta kuca je stara,zapustena,niko ne zivi u njoj.I dok je on brao tresnje(posto je bio malo visi od mene),a ja sam gledao na stranu,ali nista nisam mogao da vidim kad je bio potpuni mrak.I tada sam video....dva crvena oka su se kretala prema nama,ja sam se ***** i poceo sam da ga vucem za rukav ne govoreci nista,kad se on okrenuo i video bacio je sve tresnje koje je obrao i poceo je da bezi,a ja za njim.Trcali smo dok nismo pobegli sto dalje od tog mesta.Posle nam nije ni padalo na pamet da se tamo uopste vracamo. -prica jeste malo glupa i sigurno vas je smorila,znam jos puno prica ali nisu se meni desile nego nekim osobama koje znam

Posto ja zivim na Palicu,pored njega ima ta Tresetna suma,gde se nalazi jezero Tresetiste,na granici. Jedanput sam kampovao tamo.I nije bilo prijatno.Sa obzirom da je to rezervat,tamo se seckaju i vukovi, lisice,medvedi(ima ih samo 5,na srecu).Bio sam tamo,kad ono,40 metara od kampa smo culi vukove.I tada smo se svi ukopali od straha.Bili su u coporu,i tada smo svi mi u kampu uzeli stvari i sakrili se u jedan satori.Taman kad smo se tamo zatvorili,videli smo senke vukova napolju.Znamo da su nas nanjusili pa su pokusali da udju u sator tako sto su se zaletali,ali su na svu srecu,otisli.To je bilo nesto najstrasnije sto sam ikad doziveo

E, Milance, hvala ti na razumevanju.:D Vidis da si nekako skontao sta je duh hteo da 'kaze'! Nisi se uplasio, ali si se osecao neoverovatno, kao da s eto ne dogadja, a jeste se desilo...
To je bio bas dobar duh.
Vidite... postoji i neki zdrav vid komunikacije sa nepoznatim i neverovatnim.

hehe,Cairne,da li je to neko naredjene?:D ja ne mogu da dodjem samo da pozdravim drustvance?:D

ali evo..samo za tebe,pricica od proslog leta...:)

bila sam sa mojima na moru (isto mesto,gde je bila devojka sa jagodama,isto doba godine,samo par godina kasnije),i ne daleko od plaze,bila je jedna staara napustena kuca,i godinama sam kao mala izbegavala taj deo mestasceta,jer se pricalo kako je kuca ukleta,kako je tu neke covek pobio svoju porodicu(zenu i dvoje male dece,jedno je bila beba)...i upoznala sam neke lude crnogorce,i oni su pricali kako su to price za malu decu,kako je to koliba nekog ribolovca...ja sam ispricala neke svoje dogadjaje,ali su se samo slatko nasmejali...i resili oni da mene i drugaricu vode u obilazak "kolibe" (drvena kuca,gradjena kao crkva...bas je bila cudna).
usli mi unutra,oni poceli da stvaraju kao neke zvukove,da nas golicaju,ne bili smo se nas dve uplasile,i shatile da tu nema nicega...i stvarno,niceg nije bilo,mi seli,poceli da pricamo "strasne price",i od jednom jedan od ta dva lika kaze da cuje bebu kako place,sav se isprepada,i kaze drugu da prekine da pusta melodije sa telefona...ovaj tvrdio da nije on i mi se dogovorili da svi iskljucimo mobilno...svi smo izvadili telefone,i svi su se u isto vreme ugasili,a niko nije pritisnuo dogmice za gasenje...tu se mi pogledali,ali ono kao,"ma nije to nista",i ae krenusmo da obilazimo kucu,i usput sam pitala njih dvojicu na koji nacin je legenda pricala da su oni ubijeni...."preseceni grkljani,i spaljeni,jedino bebi nije bio presecen grkljan",rekao je jedan...nije proslo 2 sekunde,svi smo zaculi deciji plac,onaj pravi bebeci,onaj histericni,od bola...
kuca jeste bila kao nagorela,ali niko nije verovao u legendu...vriska je postala ne podnosljiva,sve glasnija..krenuli smo napolje,i onda su se zaculi i vrisci nesto starijeg deteta,i uzasan zenski vrisak...istrcali smo napolje,ko da nas zaracem teraju,i stali ispred kuce...napolju se nista nije culo,ni videlo...ali se culo pucketanje drveta kao prilikom pozara,ali nista nije gorelo...
posle par minuta je sve utihnulo...opet smo usli,ali nista...kao da se nista nije desilo...
otisli smo i njih dvojica su shvatila da to ipak nisu price za malu decu...

u mestu se to proculo,svstenik je opet osvetio grobove majke i dece,kucu su spalili,i ostala je samo ta prica...

Jedna neobjasnjiva, ali ne i jeziva prica.
Ja sa porodicom na planini. Setamo mama i ja. U susret nam ide neka bakica. A bakica slatka kao secer, ako mozete da zamislite neku takvu slatku bakicu? i ona nas pozdravi, pocne s nama da prica, prica, prica, ma ne zaustavlja se. A onda kako je i pricala cudno i brzo, tako i prekine i kaze da se zapricala, a da u stvari zuri. Mi je pozdravimo, ona nam pozeli svako dobro i mimoidjemo se. Mami i meni se veoma dopala. Cim nas je prosla, okrenem se za njom, cisto jos jednom da je pogledam jer mi je ulila neverovatno mnogo lepe enrgije, kad, necete verovati, nigde nikog!!:shock::shock::shock: Povucem mamu, okrene se i ona i obe u cudu shvatimo da je bakica... nestala.
Kad smo to ispricale ostalima, mislili su da se salimo sa njima.

Moram jos nesto da vam ispricam...
Secam se da je bio kraj letnjeg raspusta, da je bio sumrak. Sestra, drugarica i ja sedele smo na zidicu i posmatrale zalazak sunca. Pricale smo o mnogo cemu, najvise o 5.razredu u koji je trebalo krenuti.
Odjednom, meni se desilo kao da sam se iskljucila vodjena nekom visom silom, kao da nisam tu, tj, kao da sam i tu i negde drugde gde pripadam vise, kao da sam se odvojila od ovog sveta, iako sam svesna bila da nisam, neki cudan osecaj, cudno postojanje... Kao da sam osetila kako se isteze moja dusa iz mog tela i lagano opet vraca.
Ne znam zbog cega i kako, odjednom, sve je opet bilo na svome. Kao da se nije ni desilo.

haj drustvo... evo i mene gde citav vase dogadjaje... Nije mi svejedno... ajd, odoh, nestomi se zavrte u g lavi... Pooz svima. P.S: Voki Smoki. od tvoje se pice najvise najezoh jer se ja najvise na svetu bojim VUKOVA... Vise puta sam sanjala isti san,d ame vuk ujeo iza moje kuce za nogu... I bol sam stvarno osetila... Ah, trauma mojih... xexe

haj drustvo... evo i mene gde citav vase dogadjaje... Nije mi svejedno... ajd, odoh, nestomi se zavrte u g lavi... Pooz svima. P.S: Voki Smoki. od tvoje se pice najvise najezoh jer se ja najvise na svetu bojim VUKOVA... Vise puta sam sanjala isti san,d ame vuk ujeo iza moje kuce za nogu... I bol sam stvarno osetila... Ah, trauma mojih... xexe

plashish se VUKOVA ????
pa to su ti NAJLEPShE zhivotinje na svetu !!!

Back