Vaša najstrašnija iskustva???

Evo jedna pricica, tice se mog svekra.

Kaze on kad je bio mlad, oko 15 godina, ide on pesaka kuci, ka svom selu, kaze tada nisu postojali putevi nego one prasnjave staze. I na nekom delu puta neki star covek pita jel moze on sa njim da ide, jer idu u istom pravcu, on kaze da moze i tako isli i pricali o svacemu. Negde malo pre sela kaze starac e ja ovde skrecem, a svekar kaze dobro dovidjenja, a starac mu kaze: znas da ja danas nisam ovde bio sa tobom nesto strasno bi ti se desilo, kaze svekar ja se na to okrenuo i njega nema, ispario.

evo i mene.. Poz morska zvezdo... jaq nema sta da vam pisem HVALA BOGU NA TOME!!! Ali, se jezim kad slusam vas... Au, znate sta, ja sam vam po prirodi malo plasiljiva, ne daj Bože da mi se nekad nestzo desi, ne znam sta bih radila.... Ima neko savet, kako se ponasati u tim situacijama?... Znas kako, nije da ne verujem, ali mi malo cudno da je neko vidjao mrtve ljude svih 40 dana... Nemam pojma, kako ga drugi nisu vidjali, i nekako mi mnogo mirno napisano, kao da je to normalna stvar... Malo mi to ne zvuci bas istinito... Sorry... Au, Zvezdo, zvedzo.... stvarno imas doživljaje... ako nije tajna, koliko imas godina to te pitam zbog fakulteta, posto sam i ja mislila da upisem knjizevnost ali ne znam, sta mi preporucujes? Ono za bunar i zenu mi je brrrrrrrr

nisam ga bukvalno svaki dan vidjala...a to sto je tako mirno napisano,je jer znam osobu...i zato sto sam znala da nemam razloga da ga se plasim,naravno da mi je prvih par puta bilo strah malo,ali kasnije ne
mozda su ga i drugi vidjali,alija to ne znam...

Drugarica moje drugarice jednom sa nekim drustvom prizivala duhove kod nje kuci i prizvale nekog. E sad iskreno receno ne znam tacno sta se desavalo ali znam da je ta devojka 2 meseca spavala u sobi sa duhom. Kaze da joj je spavao ispod nogu i da je tacno mogla da cuje njegovo disanje nocu. To je tako bilo znaci 2 meseca sve dok joj neka zena nije rekla da ode pod Ostrog i da zapali svece za odredjene svetce i tada je nestao.

Čini se da na samo jedan slučaj nikada nisam pronašao racionalan odgovor. Noć, vozim automobil, sam u istom, odjednom jedan kristalno jasan i dubok uzdah čoveka se čuje, u automobilu. Neverovatno koliko toga se moglo osetiti u tom uzdahu. I zabrinutost, bezizlaznost, glas čoveka koji je došao do istine o svom kraju. A sada, kad se setim toga, ne osećam toliko strah koliko sam onda već više neko saosećanje. Čudno!? Više nego.

Brate, ovo mi se desilo sad kad sam se vraćao iz Zrenjanina... Pre...25 minuta, odmah sam seo da napišem! Isto to! Samo jedan dug, bolan, uzdah... Ništa više, ništa manje... I isto, uopšte se nisam pogubio... Setio se tebe, da ti ništa nije bilo... Al opet nije baš da mi je drago. Nije mi svejedno...

Dobro vece, svima!:heart:
Pre nego sto zapalim u grad da vas pozdravim.
Jednom mi je neki covek rekao da duhovi ne postoje, nego da su oni sustina, a da smo mi ti koji koji remete njihov svet. Tj, oni su vecni, a mi se prolazno pojavljujemno u njihovom svetu i nestajemo.
Tako je mislio taj covek.

Dobro vece, svima!:heart:
Pre nego sto zapalim u grad da vas pozdravim.
Jednom mi je neki covek rekao da duhovi ne postoje, nego da su oni sustina, a da smo mi ti koji koji remete njihov svet. Tj, oni su vecni, a mi se prolazno pojavljujemno u njihovom svetu i nestajemo.
Tako je mislio taj covek.

i cika je bio u pravu..ali ipak smo mi ti koji imamo moc da ih zezamo celu noc;)

i cika je bio u pravu..ali ipak smo mi ti koji imamo moc da ih zezamo celu noc;)

da,ali ako oni postoje kako mi uticemo na njih??? Da li smo mi za njih duhovi? Ili su to dva razlicita sveta na jednoj planeti? Zamisli ovo: vidis duha (noc je) u tvojoj sobi.On onako zuri u tebe i polako nestaje.Ti znas da ih ti NISI prizivao,ali mozda su oni tebe(samo ako smo mi za njih duhovi). Mozda bas taj duh kog si video zivi tvojoj kuci samo ga ne vidis a mozda ni on tebe(samo ako su dva sveta na jednoj planeti).Ali sve je to MOZDA:confused:. Kada sam negde procitao da dok se gledas u ogledalo kazes tri puta Krvava Meri ona ce se pojaviti iza tebe :shock: i ubice te! Od tada se plasim da se nocu pogledam u ogledalo jer sve imam osecaj da ce se neko pojaviti iza mene.Kada samo pomislim na to......hhumf....fmmm..hmmmm..... izvinite moram da menjam gace.

Kada sam negde procitao da dok se gledas u ogledalo kazes tri puta Krvava Meri ona ce se pojaviti iza tebe :shock: i ubice te! Od tada se plasim da se nocu pogledam u ogledalo jer sve imam osecaj da ce se neko pojaviti iza mene.Kada samo pomislim na to......hhumf....fmmm..hmmmm..... izvinite moram da menjam gace.

:lol: to sam ja pisao, koju stranicu nazad, jer sam gledao Discovery Most neštonešto... I oni su pričali o utvarama... I probah... Možda me nije htela jer sam muško (ovo nije diskriminacija na osnovu polova, ovo je ozbiljno, jer je lik rekao da je ona ubijala devojke)
Ako neko ne zna priču o Meri I nek kaže pa da napišem da ne idem dalje u off...

Mada...Svabov je specificna licnost. Tako da mi je negde i jasno kako njemu to da se desi. Ali, ti Milane...mislim da je greska.
p.s. Kontekst poruke ne sadrzi nikakvu uvredljivu konotaciju. Molim nikog da se ne ljuti. To mi nikako nije bila namera.

Po čemu bi mogla da bude greška? Bio sam sam u autu, muziku uvek slušam tiho, nikad me nećeš videti da sam je u kolima napanjio... I to je bilo na Žabaljskoj raskrsnici, gde je mnoooooogo ljudi poginulo, jer se susreću dva puta, dva veoma brza puta, a postoji semafor koji niko ne poštuje. I znam da sam jako dobro čuo uzdah...

Back