Vaša najstrašnija iskustva???

E moja maka kad je bila mala pesacila po 10 km do skole, a precicama kroz sume i livade bilo joj je mnogo krace al je tuda isla samo danju.
I ne znam zasto jedne veceri krene ona pesicom, valjda se spremalo neko nevreme a ona pozurila da ne pokisne. Kilometar od kuce se oprosti sa drugaricom i krene kroz sumu. Kaze bio mrkli mrak, ni zvezde, ni meseca na nebu. Kad je bila negde na pola puta cuje neke korake iza sebe. Pomisli da je neko od seljana pa odluci da saceka posto nije videla ni kuda ide. Ali nema nikog, nastavi ona dalje a misli sigurno je samo od vetra. Ali oces, opet se nesto cuje.. saceka malo, povice, nista. Ide ona dalje i cuje kao da neko prica iza nje. Onda kaze da je cula kako je nesto palo i onda smeh na metar od nje...
Pozuri a koraci se i dalje cuju. Umalo nije zalutala u sumi, trcala ko luda do kuce-vise od pola sata lutala po sumi...
Kad je dosla kuci i ispricala otac joj rekao da su tuda vodili partizane na streljanje kad je on bio decak i da su ljudi posle toga nocu mogli da cuju korake ako su isli tom istom stazom.
Sutradan je dobila veliku crvenu lampu, ali je uvek isla okolo. Pre par godina je trazila stazu ali je sad nacisto zarasla i nije prohodna.
Sad, najverovatnije da je to samo vetar i ljudska uobrazilja ali da sam ja bila na njenom mestu, ne znam...

xm ...
chito sam jednom jedan chlanak u kojem kazhu
da postoji jedno polje u Ameritji ( blizu granitze TEXASA ) ... na tom polju se vodio gradjanski rat ... i dan danas se chuju priche o tom polju , kako se u kasne sate ( a i tokom belog dana ) chuju koraci trupa , udartzi bubnjara koji daje ritam hoda i chak kazhu da je grupa novinara videla ( providnog ) mrtvog vojnika koji putza iz pushke sav krvav !
Kad su pokushali da ga slikaju na slitzi se videla samo trava i GUUUUUUSTA magla sa jednom malom svetlom tachkitzom u centru na tom mestu de je vojnik !

Jedan moj ortak video kolo kako igra oko klupe u parku u 4h ujutro. Onda je pogledao u kantu za smece a ona se pretvorila u lika koji povraca. Kada je dosao posle toga kuci uzeo da slusa neku muziku a ono hiljade ruku sa palicama za bubnjeve iskace iz zidova. Zaboravio sam da kazem da je radio acid to vece:mrgreen:

xe xex e... sve je moguće... meni moja drugarica pričala, u sred noći ona otišla u wc i kad se vraćala( nije palila svetlo), učini joj se da je pored prozora videla mrtvacki sanduk. Sutradan umro joj komsija... E sad, sta je ona onako bunovna videla...

nije bash strashno ali je veoma chudno:

bilo je to leta 1998 ako se dobro setjam,bio sam napolju sa dosta dece,igrali smo zmurke,bilo oko pola deset uveche.Moja ulica koja je slepa je ne osvetljena ali ulica u koju se ova moja ulica "uliva" je osvetljena.U jednom trenutku se svetlo sa lampiona stishalo i neka plava svetlost se pojavila sa neba,kad sam pogledao u vis video sam da neshto kao meteor leti nebom sijajutji jako plave boje.Preleteo je iznad i nestao iza brda,lampioni su radili normalno.Evo i dan danas nisam siguran da li je to bio meteor ili sam samo umislio,bilo nas je vishe koji smo isto videli.

Aahahah,ako si to leto bio u Uzhicu(ti beshe odavde?) onda delimo isto iskustvo...i ja sam to videla i josh nekoliko dece :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Evo jedne price o crnoj magiji ko veruje u to.
Mojoj dobroj drugarici i njenoj porodici su pocele da se desavaju uzasne stvari i kuci.neprestano su se svadjali,brat joj je upao u neke probleme,jedan od roditelja se razboleo.I posto su oni ljudi koji ne veruju u takve i slicne price nisu nista preduzimali dok njen otac nije nasao neki noz sakriven blizu praga.Onako,usput i bezveze je spomenuo njima za ruckom da je nasao taj noz kod praga,kada ga je moja drugarice pitala da li ima drvenu drsku braon boje.I covek joj odgovori da ima i pitao je da li je to mozda njeno i sta ce joj taj noz tu.
A ona ga je ustvari sanjala.Sanjala je da je nasla na ulici takav noz.I tek onda je njena majka pocela da se raspituje o vracarama dok nije nasla neku zenu koja joj je rekla da taj noz baci u reku,i sta joj da radi.

Imala bih da ispricam neke stvari, ali mi smeta povrsnost i ruganje pojedinaca koji time osporavaju ili ismevaju druge koji su doziveli neke stvari...

Slazete se sa mnom?
Mislim da bi trebalo da postoji postovanje pred neobjasnjivim ili nesvakidasnjim sto nam prirodno uliva strah. Strah od nepoznatog, nepredvidivog. Covek ne moze da bude deo svega, a jos manje u svom saznajnom ili kongitivnom smislu.
Prema tome, molim one koji su cinicki pobornici da se skinu s teme, nije ovo domen gde se mogu dokazati.
Energija je cirkularna. ne rugajte se. Ume da se uvredi, a onda... vase je sudbine kazna sud.

A s druge strane, mene to i vredja da neko ko mozda nije imao neki dozivljaj osporava i samo postojanje istog.
Mada, bolje je nemati te dozivljaje.

Videla sam da ima tih podrugljivih komenatara, a svi cete se sloziti, verujem, da to nije lepo.

Cekam neko potvrdjivanje svog stava da bih eventualno smogla volje da napisem neke istine...

Ima li nekog..?

Evo mog najstrasnijeg iskustva
Bilo je posle ponoci ja sam se vracala sa koncerta.Sve je bilo pusto nije se osecao ni vetar.
Kada sam dosla kuci tiho sam zatvorila vrata i nisam zakljucala (zaboravila sam da zakljucam vrata jer sam se plasila da ce me roditelji uhvatiti kad se vracam kuci)
a onda sam cula korake iza mene i neka hladna ruka me je uhvatila za kapuljacu
shvatila sam da je to neko ko me je cekao na vratima celu noc
to je bila kazna za sve moje greske
u tom trenutku sam odlucila da uvek postujem dogovor
P.S ta osoba je bila moja baba

Imala bih da ispricam neke stvari, ali mi smeta povrsnost i ruganje pojedinaca koji time osporavaju ili ismevaju druge koji su doziveli neke stvari...

Slazete se sa mnom?
Mislim da bi trebalo da postoji postovanje pred neobjasnjivim ili nesvakidasnjim sto nam prirodno uliva strah. Strah od nepoznatog, nepredvidivog. Covek ne moze da bude deo svega, a jos manje u svom saznajnom ili kongitivnom smislu.
Prema tome, molim one koji su cinicki pobornici da se skinu s teme, nije ovo domen gde se mogu dokazati.
Energija je cirkularna. ne rugajte se. Ume da se uvredi, a onda... vase je sudbine kazna sud.

A s druge strane, mene to i vredja da neko ko mozda nije imao neki dozivljaj osporava i samo postojanje istog.

Videla sam da ima tih podrugljivih komenatara, a svi cete se sloziti, verujem, da to nije lepo.

Cekam neko potvrdjivanje svog stava da bih eventualno smogla volje da napisem neke istine...

Ima li nekog..?
Hajde napisi a molim pojedince da se uzdrze od komentara uvredljivog tipa!

Slazete se sa mnom?

Ima li nekog..?

Hajde, hajde, please, ne obaziri se na pojedince, olaksaj sebi dusu i ispricaj nam. Mene fasciniraju ovakve price i bila bi bas steta za sve kad bi nam je uskratila.
Nemoj komentare ruzno da shvatas, svi mi imamo svoje misljenje, mada ga neki ne ispoljavaju na najbolji nacin.

Slazete se sa mnom?

Ima li nekog..?

pa iskreno da ti kazhem ... slazhem se ... postoji odredjena grupica koja dolazi na ovaj form samo da bi se rugala drugima ... ne mislim direktno na ljude sa ovog pod foruma nego celog fouma uopshte ... ako netjesh na javnom da isprichash , molim te poshalji mi PP ... poshto ja isto imam jedan uzhasan dogadjaj ...
poz.

Slažem se da cinici treba ovu temu da zaobiđu u širokom luku, ni ja nisam nikad ništa doživela- Hvaloa Bogu, a opet verujem... Svako ima pravo na svoje mišljenje, samo mi ne treba da se obaziremo na cinične komentare, ja se i dalje držim onoga: Bolje veruj da te ne strefi nego da neveruješ pa da te strefi i da se uveriš samo tako... Xe xe xe xe... Slobodno napiši, ako hoćeš, šta te briga za druge

najstrasnija...jednom sam se vracao kuci od prijatelja...nocu...u daljini sam cuo topot kopita po asfaltu...
dobro rekoh..ali se zvuk priblizava,jasno cujem...i prodje...a konja nigdje...samo udarci kopita od asfalt...
prekrstio sam se...triput...i otrcao kuci...
nije bas nesto...ali je meni bilo strasno

Ispred moje zgrade se nalazi lep decji parkic. Kada sam imala 8-9 godina pojavile su se price o sektama. Tog dana je bilo nesto tmurno i nikoga nie bilo napolu od dece. Otrcala sam do parkica jer sam strasno volela ljuljaske. I tako, ja sam se nevino ljuljala sve dok nisam primetila babu u crnom kako sedi na klupi naspram mene. Nije mi delovalo cudno. Pogledala sam po parku da vidim cija je to baka i koga je dovela. Ali u parkicu smo bile samo nas dve. Pomislila sam da je sela samo da se odmori, ali ona me je neprestano posmatrala da mi se digla kosa na glavi. Odmah sam se setila prica starijeg brata o sektama, i o babama u crnom koje bi odvodile decu na zrtvovanje ili da ih uvedu u svoj red. Pokusala sam da se borim protiv tih misli. Rekla sam u sebi - Glupost, sad ces videti, ludo, da je to samo obicna baka-.
Prestala sam da se ljuljam i pogledala ka njoj, a ona je ustala. Srce mi je stalo. Odmah sam nastavila da se njisem u vazduhu. Posle jednog minuta ponovo sam se zaustavila, a baba je ponovo ustala. Njene oci su bile na meni bez prestanka. Mislim da nije ni treptala.
U svakom slucaju, dok sam se ljuljala razmisljala sam kako da stignem do kuce. Plasilo me samo da ce baba izgubiti strpljenje i krenuti ka meni. Problem mi je bio sto sam morala da prodjem pored proklete babe da bih stigla do ulaza. Prokleta bestija kao da je sve znala.
Toliko sam utripovala da sam mislila da moze da mi cita misli, pa sam zamisljala kako je lepo ljuljati se. A vetar je tako duvao da je hteo da me odnese. U trenutku kad je ljuljaska bila visoko u vazduhu, odgurnula sam se i potrcala ka stanu. Na pamet mi nije palo da se okrenem, da vidim da li me juri. Kad sam se dokopala sigurnosti svoga doma, dosla sam do prozora i pogledala napolje. Babe nije bilo nigde, a proslo je svega 30 sekundi od momenta kad sam skocila sa ljuljaske.

Ovo je moje najstrasnije iskustvo, ne ponovilo se nikad. I u tom trenutku sam pomisljala da se to moj mozak poigrava sa mnom, ali ako je stvarno tako bilo, onda me je dobro izradio.

Ispred moje zgrade se nalazi lep decji parkic. Kada sam imala 8-9 godina pojavile su se price o sektama. Tog dana je bilo nesto tmurno i nikoga nie bilo napolu od dece. Otrcala sam do parkica jer sam strasno volela ljuljaske. I tako, ja sam se nevino ljuljala sve dok nisam primetila babu u crnom kako sedi na klupi naspram mene. Nije mi delovalo cudno. Pogledala sam po parku da vidim cija je to baka i koga je dovela. Ali u parkicu smo bile samo nas dve. Pomislila sam da je sela samo da se odmori, ali ona me je neprestano posmatrala da mi se digla kosa na glavi. Odmah sam se setila prica starijeg brata o sektama, i o babama u crnom koje bi odvodile decu na zrtvovanje ili da ih uvedu u svoj red. Pokusala sam da se borim protiv tih misli. Rekla sam u sebi - Glupost, sad ces videti, ludo, da je to samo obicna baka-.
Prestala sam da se ljuljam i pogledala ka njoj, a ona je ustala. Srce mi je stalo. Odmah sam nastavila da se njisem u vazduhu. Posle jednog minuta ponovo sam se zaustavila, a baba je ponovo ustala. Njene oci su bile na meni bez prestanka. Mislim da nije ni treptala.
U svakom slucaju, dok sam se ljuljala razmisljala sam kako da stignem do kuce. Plasilo me samo da ce baba izgubiti strpljenje i krenuti ka meni. Problem mi je bio sto sam morala da prodjem pored proklete babe da bih stigla do ulaza. Prokleta bestija kao da je sve znala.
Toliko sam utripovala da sam mislila da moze da mi cita misli, pa sam zamisljala kako je lepo ljuljati se. A vetar je tako duvao da je hteo da me odnese. U trenutku kad je ljuljaska bila visoko u vazduhu, odgurnula sam se i potrcala ka stanu. Na pamet mi nije palo da se okrenem, da vidim da li me juri. Kad sam se dokopala sigurnosti svoga doma, dosla sam do prozora i pogledala napolje. Babe nije bilo nigde, a proslo je svega 30 sekundi od momenta kad sam skocila sa ljuljaske.

Ovo je moje najstrasnije iskustvo, ne ponovilo se nikad. I u tom trenutku sam pomisljala da se to moj mozak poigrava sa mnom, ali ako je stvarno tako bilo, onda me je dobro izradio.

Najbolja bi fora bila da si se okrenula, a ono baka iza tebe. U najboljem bi slučaju osedela...

Back