Vaša najstrašnija iskustva???

Meni se desilo,ali kad sam pricala svi kazu da sam sanjala,mozda ili bilo je i suvise uverljivo da bi bio samo san.Nedaleko od moje kuce zivela od moga muza baba.Imala je 82g,sama u jednoj maloj sobici,bez struje i normalni uslova za zivot.Zivela je od socijalne pomoci.U dvoristu je zivio njen sin i snaha ali nisu hteli da joj pomazu,sin je cesto grdio pa mu se nije ni obracala za pomoc.Tako sam jedino ja babi pomagala i nisam joj nikad ruznu rec rekla.I da ne dulim umre baba u julu.sahranimo babu kako je big reko i sve sto je baba trazila od mene za zivota ostvarilo se ,tj kuvala sam na sahrani ,nasla odjecu koju je ona rekla da obuku kad umre i jos neke sitnice.Proslo od prilike 4 nedelje od sahrane.legnem ja popodne da ospavam malo.Kad kroz san cujem da me neko zove,posto se nisam odazvala neko me je zhvatio za rame i drmao i dozivao moje ime.Kad sam otvorila oci baba je stajala pored kreveta u odeci u kojoj je sahranjena.Ja sam je pitala sta je baba sta ti treba,a ona kaze cedo moje dodi da popravis grob oronio se.Prvi put sam znala da pricam sa mrtvom osobom i ne mogu oprostit sebi zasto sam joj rekla ono sto nisam nikad zivoj.A rekla sam joj boze baba pa sluzila sam te zivu sad mi ni mrtva nedas mira,ditije cerka i sin i snahe.A ona kaze znas ako nes ti da nece niko,uradi mi jos to i necu ti nikad vise trazit nista.Kad sam shvatila sta bi nje vise nije bilo.Uradila sam sta je trazila i jos uvek odrzavam i posecujem nje grob.Proslp je 16 g nikad je vise nisam sanjala.I namogu objasniti sama sebi zasto sam je uvredila mrtvu kad nisam zivu.Da da ne zaboravim da kazem da se sve vraca u zivotu.Njezin sin i snaha zive u istom tom dvoristu ali isto kao sto je zivila ona,odbaceni od svoje dece,zna i zivot biti kazna.Ja nisam osecala strah vec grizu savesti sto sam joj tako rekla.Sta vi mislite jel to bio san i zasto sam se tako ponela ja mislim da nisam sanjala.

Ja sam kao dete slusala razne price,naprimer nama je mama uvek govorila da se ne obracamo nekoj zivotinji posle pola noci,ako je vidimo na putu,naprimer macka ker jagmje itd.Kod mojih u selu isao neki mamin daljni rodak od devojke kuci,kako je prosla ponoc on sam a jos ni blizu kuce,isao je nasipom uz savu.Vidi on neko lepo mace ide za njim,on se sagne da je uzme i ponese kuci i da nije posve sam.Kad je uzeo poceo je da je mazi i tepa joj maco,maco maco.Kad odjednom macka pocne da ga grebe i uz to vice ona maco maco,On je hteo baciti ali ona uplela sape u njegovu kosu i samo ga grebe i vice maco maco.On je trco do kuce,a kad je mati njegova cula galamu ustala otvorila vrata a on sav krvav jos uvek se brani od macke a macke nema nigde.Dosle i komsije da pomognu a on samo vice skinite macku smene pis maco,pis maco tu noc je umro.

Vracala se moja dva brata i jedan komsija iz provoda peske kuci.Uvek su sa sobom imali frulu i svirali dok kuci idu,kad su dosli kod groblja,zastanu pa da ispadnu frajeri i da pokazu kako su hrabri viknu iz sveg glasaUSTAJTE MRTVI kad iz groblja cuju odgovor JEL SVI .A oni bjezi kud ih noge nose.Posle se saznalo da je to od nase strine brat bio pijan i pao u kanal kod groblja i on im odgovorio.

Ja sam kao dete slusala razne price,naprimer nama je mama uvek govorila da se ne obracamo nekoj zivotinji posle pola noci,ako je vidimo na putu,naprimer macka ker jagmje itd.Kod mojih u selu isao neki mamin daljni rodak od devojke kuci,kako je prosla ponoc on sam a jos ni blizu kuce,isao je nasipom uz savu.Vidi on neko lepo mace ide za njim,on se sagne da je uzme i ponese kuci i da nije posve sam.Kad je uzeo poceo je da je mazi i tepa joj maco,maco maco.Kad odjednom macka pocne da ga grebe i uz to vice ona maco maco,On je hteo baciti ali ona uplela sape u njegovu kosu i samo ga grebe i vice maco maco.On je trco do kuce,a kad je mati njegova cula galamu ustala otvorila vrata a on sav krvav jos uvek se brani od macke a macke nema nigde.Dosle i komsije da pomognu a on samo vice skinite macku smene pis maco,pis maco tu noc je umro.
LOL to je ono fora kao kad covek podigne jagnje i tepa mu kao a chiji si ti, kad ono jagnje "A ciji si ti?" i zbrise ... Umotvorine dokonog naroda ...

ne,ja sam cula ne znam na koj praznik da ako cujes iza sebe kako konji idu sve mozes da trcis,vristis sao da se ne okrenes

da ako se ogledas u ponoc onda moze neko da te pita nesto,samo da ne odgvoris de su ti tata i ama

neke bele patke ako vidis

coveka da stopira itd

a meni je amma pricala istinita prica da ona i njena kuma kad su bile devojke,i spremale se za spavanje,doso im neki lik ne prozor i one pricale i pricale sa njim,i kad je kuma upalila svelo on enstao...

ja se plasim toga,ali i verujem da ima nesto...

Jer ima neko od vas nekad osecaj da je neko iza njega

da ako se ogledas u ponoc onda moze neko da te pita nesto,samo da ne odgvoris de su ti tata i ama

Meni baba pricala ovo:

-Zavezes crveni i crni koncic oko ruke i legnes da spavas i cekas noc kad ces se sam probudit . Tada se ne okrenes u stranu da zaspes vec ustanes ,odes do prvog ogledala onako sanjiv , upalis svijetlo i vidjeces svog neprijatelja

Meni se desilo,ali kad sam pricala svi kazu da sam sanjala,mozda ili bilo je i suvise uverljivo da bi bio samo san.Nedaleko od moje kuce zivela od moga muza baba.Imala je 82g,sama u jednoj maloj sobici,bez struje i normalni uslova za zivot.Zivela je od socijalne pomoci.U dvoristu je zivio njen sin i snaha ali nisu hteli da joj pomazu,sin je cesto grdio pa mu se nije ni obracala za pomoc.Tako sam jedino ja babi pomagala i nisam joj nikad ruznu rec rekla.I da ne dulim umre baba u julu.sahranimo babu kako je big reko i sve sto je baba trazila od mene za zivota ostvarilo se ,tj kuvala sam na sahrani ,nasla odjecu koju je ona rekla da obuku kad umre i jos neke sitnice.Proslo od prilike 4 nedelje od sahrane.legnem ja popodne da ospavam malo.Kad kroz san cujem da me neko zove,posto se nisam odazvala neko me je zhvatio za rame i drmao i dozivao moje ime.Kad sam otvorila oci baba je stajala pored kreveta u odeci u kojoj je sahranjena.Ja sam je pitala sta je baba sta ti treba,a ona kaze cedo moje dodi da popravis grob oronio se.Prvi put sam znala da pricam sa mrtvom osobom i ne mogu oprostit sebi zasto sam joj rekla ono sto nisam nikad zivoj.A rekla sam joj boze baba pa sluzila sam te zivu sad mi ni mrtva nedas mira,ditije cerka i sin i snahe.A ona kaze znas ako nes ti da nece niko,uradi mi jos to i necu ti nikad vise trazit nista.Kad sam shvatila sta bi nje vise nije bilo.Uradila sam sta je trazila i jos uvek odrzavam i posecujem nje grob.Proslp je 16 g nikad je vise nisam sanjala.I namogu objasniti sama sebi zasto sam je uvredila mrtvu kad nisam zivu.Da da ne zaboravim da kazem da se sve vraca u zivotu.Njezin sin i snaha zive u istom tom dvoristu ali isto kao sto je zivila ona,odbaceni od svoje dece,zna i zivot biti kazna.Ja nisam osecala strah vec grizu savesti sto sam joj tako rekla.Sta vi mislite jel to bio san i zasto sam se tako ponela ja mislim da nisam sanjala.

Najezio sam se :-|

Jednom sam sanjao da me je napala piramida iz Knez Mihajlove ulice. Vizija je izgledala ovako:

attachment.php

živelo svevideće oko... Iluminat, da nije previše anđela i demona?! :lol:
Ja samo znam da možeš da prizoveš Krvavu Meri, ako se u pred ponoć češljaš 100 puta i tačno u ponoć pitaš dva puta: Meri Prva, Meri Prva, da li si tu?
Onda se ona kao pojavi i ubije te... Ono... Možda zato što sam muško, pa joj nisam atraktivan, ali se ništa nije desilo... :D

E moja maka kad je bila mala pesacila po 10 km do skole, a precicama kroz sume i livade bilo joj je mnogo krace al je tuda isla samo danju.
I ne znam zasto jedne veceri krene ona pesicom, valjda se spremalo neko nevreme a ona pozurila da ne pokisne. Kilometar od kuce se oprosti sa drugaricom i krene kroz sumu. Kaze bio mrkli mrak, ni zvezde, ni meseca na nebu. Kad je bila negde na pola puta cuje neke korake iza sebe. Pomisli da je neko od seljana pa odluci da saceka posto nije videla ni kuda ide. Ali nema nikog, nastavi ona dalje a misli sigurno je samo od vetra. Ali oces, opet se nesto cuje.. saceka malo, povice, nista. Ide ona dalje i cuje kao da neko prica iza nje. Onda kaze da je cula kako je nesto palo i onda smeh na metar od nje...
Pozuri a koraci se i dalje cuju. Umalo nije zalutala u sumi, trcala ko luda do kuce-vise od pola sata lutala po sumi...
Kad je dosla kuci i ispricala otac joj rekao da su tuda vodili partizane na streljanje kad je on bio decak i da su ljudi posle toga nocu mogli da cuju korake ako su isli tom istom stazom.
Sutradan je dobila veliku crvenu lampu, ali je uvek isla okolo. Pre par godina je trazila stazu ali je sad nacisto zarasla i nije prohodna.
Sad, najverovatnije da je to samo vetar i ljudska uobrazilja ali da sam ja bila na njenom mestu, ne znam...

Back