Vaša najstrašnija iskustva???

evo i mene ovde,nesto da podelim sa vama...

ja sam kao mala ostala bez roditelja,i zivim sa bakom,i deka mi je sad vec pokojni...ali ima nesto interesantno sto se desilo...

pre par godina,sedim sminkam se,spremam se za skolu,sva srecna,treba da se prijavim za exkurziju,matursku,i spremam se ja tako,i zavrsim sa sminkanjem,vratim ogledalo na mesto,i tako je bas stajalo da se video odraz sobe,a ne mene,i nesto sam bez vezze pogledala u ogledala,i videla sam lik moje majke u ogledalu,kako me tuzno gleda,i samo je pognula glavu...ja gledam,ne verujem....ledam i ne trepcem...u tom trenutku u sobu je usla moja baka(oceva mama)i sama je sebi prekinula misao...kad je videla slabasan oblak dima u sobi...
ceo dan sam bila izgubljena...i u skoli saznam da,da bih dobila vizu,trebaju mi umrlice roditelja...nemam pojma sto je to trebalo...uglavnom,dobila sam ja te umrlice,i tek sam onda saznala da su moji roditelji bili razvedeni...
onda sam obavila par razgovora sa mojim bliznjima,i svi su rekli isto,da se moja majka jako pokajala posle razvoda...:cry:

ima jos stvai,ali o tome drugi put...
Taknula me tvoja prica :cry:

Evo ja sinoc ulazim u sobu u 2 sata , sva svijetla ugasena sem u moju. Namjestim ja krevet i brzo ugasim svijetlo , krenem put kreveta i iznenada stadoh. Naravno da nije nicega bilo ali ipak znate ono kad idete naletite na nekoga i ili se odma' u mjesto zakopate ili se sudarite sa tom osobom . Ja se zaustavih :)

Cao, drustvo!
Losted, vrlo zanimljiva prica. Verujem u sve do reci, jer se secam jedne moje tetke, bila sam vrlo mala, koja je mojoj mami pricala vrlo slican dogadjaj.
KateDave, nisam nikada bila ni kod koga ko bi mogao da mi objasni sta se to desava. A te dogadjaje pamtim od najranijeg detinjstva. Ja zaista imam pregrst tih prica.
Seen, ne znam sta da kazem... osim sto mi je idalje tesko svaki put kada se tog dogadjaja setim i iskreno, osecam veliku grizu savesti. Tacno! Covek moze da umisli i moguce i to, da jesam, ali opet, splet okolnosti nakon te noci, upucuje da ta jeziva prica ima osnova.
Uh... toliko ima neverovatnih prica da se ponekad pitam da nisu te price ustvari jedine istinite, a sve drugu blef u zivotu.
Losted, ispricaj jos!
Kate Dave, urokljive oci jesu spoj stvarnosti i zla, kloni ih se uvek!

ne znam odakle da pocnem....;)
salim se...

pre pa sigurno 10 god kad sam bila na moru,gde smo se svi znali,ja sam 3 dana odbijala da izadjem iz sobe,nisam htela,nisam imala pojma zasto,ali sam ostajala sama i samo sam crtala jagode...posle 3 dana me ubedise da izadjem napolje,i ja sta cu,izadjem..krenemo na plazu,a ispred zgrade koja je na brdascu,tj.nesto nize od zgrade,bio je sumarak od 30setak stabala,i bas je bilo gusto,i ne prohodno...u glavnom,do plaze sam morala tuda ici...
i idemo tetka i ja,i ne znam zasto ja sam zastala uz samu ivicu te sumice....odjednom,devojka,bosa,krvavih,izgrebanih stopala,i beloj,krvlju isprskanoj haljini,prelepog lica,i zelenih ociju,crne kose,pokupljene u pundzu,ali oanko cupavo...mi ponudi korpicu sa jagodama,uplasila sam se i samo rekla "neka,hvala, ne mogu"...tetka me cula i okrenula se,gleda me i pita,sa kime pricam...devojka je nestala,tj.vise je nije bilo...ne secam se sta sam joj rekla ali otisle smo na plazu i u povratku sa plaze na mestu gde sam idela tu devojku stajala je mala zgazena jagodica...

proslo je letovanje i kad smo se vratili kuci,svi su pricali o nekom zlocinu sto se desio,negde na primorju,i ja sam nekako naterala tetku da dodje do nekih novina,posto je vec prestalo da se pise o tome...uglavnom...dan nakon sto sam ja videla tu devojku,nasli su u nekoj drugoj sumi jednu devojku crne kose,zelenih ociju,koja je otisla da nabere neke bobice za kolace,neki alkos ju je napao i silovao,i ubio od batina...nasla ju je njena mladja sestra,na koju neverovatno licim...

od onda,ne jedem jagode...

kratka prica iz proslosti...
Bila sam sa tatom na skijanju, sestra sa mamom ostala u hotelu. Tata i ja skijamo, a ja sve vreme mislim na jednog naseg druga. Ne znam zasto, ali mislim na njega od kako smo tata i ja seli na zicu prvi put. Negde oko 13h vratimo se u sobu, a meni sestra kaze kako su joj cim sam izasla javili da je tom drugu umrla majka...

E, da!
Zamislite ovo!
Secam se da je bila zima i da me mrzelo da izadjem iz kuce. Uglavnom sestru i mene pozove drugarica da se vidimo sve tri i nas dve odemo. Ona je zivela sa dedom i roditeljima koji su uglavnom radili uvek...
Sedimo, pricamo, sve ok i uhvatimo se neke price kad smo bile male. Ta drugarica se seti nekih slika na kojima su mene roditelji slikali golu na plazi, a moja sestra iako bliznakinja je nosila kupaci, pa kao te slike su na potkrovlju i ajde da ih nadjemo. Odmah nisam htela da se smaram trazeci slike i nih dve odu, a mene ostave samu sa njenim dedom koji, btw, za sebe covek ne zna, sve zaboravlja, a nekad bio sjajan sahista.
I pazite, sad ovaj uzas! Ja sedim u sobi , i cujem ove dve kako lupaju na potkrovlju, pogledam na vrata od sobe, kad eto ti njenog dede koji vec dve godine pisa u pelene, zaboravio da govori, seta se besciljno po kuci, bezopasan, zivi kao biljka, ma tuga! Covek ide ka meni, gleda me u oci i nosi sah! Verujete, gleda me pravo u oci i kaze tecno, bez ikakvih problema u artikulaciji (a rekla sam, covek je zaboravio da govori):"Gospodjice, hajdemo vi i ja jednu, pa ko pobedi!" Gleda me pravo u oci. I to vise nije deda moje drugarice, nego neki decko u njegovim ocima, neko mlad, mladji od mene, uzasno nenormalana osecanja u tom trenutku. Deda seda za sto, postavlja figure, okrece se ka meni koja ne znam za sebe i jos jednom sasvim razgovetno kaze:"Hajde, sedite, bice mi zadovoljstvo!"
E tada vec sasvim sigurna da nisu cista posla, izletim iz sobe sa utiskom da me nesto juri i isteruje i potrcim kod ove dve deruci se kao magarac.
Kada su me videle onako uspanicenu, a nemam sta da im kazem, izvredjale su me sto vicem i plasim ih, a ja sam im tada rekla da sidju dole da vide sta radi deda, pa meni da drze predavanje.
E, to je bio lep prizor!
Mi sisle, deda sedi, igra sah, gleda u protvnika, figure se NE pomeraju, ali on razgovetno prica sa nekim i odgovara mu na pitanja. Vidimo da se cak i udvara. Pogledamo u protivnnika sa kojim razgovara, nigde nikog, a on prica!!:shock::shock::shock: E, to je bila kulminacija!
Ali, cim nas je spazio, sve je prestalo i moglo se osetiti necije nepustanje, necije rasipanje, neko oprastanje. Deda se smirio, pokunjio, ucutao, opet bio onaj stari, bolesni dekica.
Nas tri nismo imale objasnje za nagli priliv njegove energije i zelju da igra sah bas sa mnom, a ne sa mojom sestrom. (Mene niko nikad od drustva nije pobedio u sahu, nisam profi, ali uzivam i volim tu vrstu izazova).
Tuzno...to popodne cim smo usle u kucu nakon druzenja sa drugaricom i neobicnog, jezivog dogadjaja,pozvala nas je drugarica telefonom i rekla kratko:"...deda mi je upravo umro."

E, da!
I ovo je zanimljivo!
Ja vrlo cesto znam sta je sanjala moja sestra i obrnuto.
Cak se desava da se medjusobno budimo ako neka od nas u snu zna da ce se uplasiti. Cudno je, ali se desi kada sanjamo iste snove da znamo da ih sanjamo, pa ih onda zajedno i sanjamo i ako je nesto strasno, jedna drugu probudimo.
Tada kao da je oan ja, a ja ona, tako se osecamo obe.
Ne znam kako to da objasnim.

E, da!
Zamislite ovo!
Secam se da je bila zima i da me mrzelo da izadjem iz kuce. Uglavnom sestru i mene pozove drugarica da se vidimo sve tri i nas dve odemo. Ona je zivela sa dedom i roditeljima koji su uglavnom radili uvek...
Sedimo, pricamo, sve ok i uhvatimo se neke price kad smo bile male. Ta drugarica se seti nekih slika na kojima su mene roditelji slikali golu na plazi, a moja sestra iako bliznakinja je nosila kupaci, pa kao te slike su na potkrovlju i ajde da ih nadjemo. Odmah nisam htela da se smaram trazeci slike i nih dve odu, a mene ostave samu sa njenim dedom koji, btw, za sebe covek ne zna, sve zaboravlja, a nekad bio sjajan sahista.
I pazite, sad ovaj uzas! Ja sedim u sobi , i cujem ove dve kako lupaju na potkrovlju, pogledam na vrata od sobe, kad eto ti njenog dede koji vec dve godine pisa u pelene, zaboravio da govori, seta se besciljno po kuci, bezopasan, zivi kao biljka, ma tuga! Covek ide ka meni, gleda me u oci i nosi sah! Verujete, gleda me pravo u oci i kaze tecno, bez ikakvih problema u artikulaciji (a rekla sam, covek je zaboravio da govori):"Gospodjice, hajdemo vi i ja jednu, pa ko pobedi!" Gleda me pravo u oci. I to vise nije deda moje drugarice, nego neki decko u njegovim ocima, neko mlad, mladji od mene, uzasno nenormalana osecanja u tom trenutku. Deda seda za sto, postavlja figure, okrece se ka meni koja ne znam za sebe i jos jednom sasvim razgovetno kaze:"Hajde, sedite, bice mi zadovoljstvo!"
E tada vec sasvim sigurna da nisu cista posla, izletim iz sobe sa utiskom da me nesto juri i isteruje i potrcim kod ove dve deruci se kao magarac.
Kada su me videle onako uspanicenu, a nemam sta da im kazem, izvredjale su me sto vicem i plasim ih, a ja sam im tada rekla da sidju dole da vide sta radi deda, pa meni da drze predavanje.
E, to je bio lep prizor!
Mi sisle, deda sedi, igra sah, gleda u protvnika, figure se NE pomeraju, ali on razgovetno prica sa nekim i odgovara mu na pitanja. Vidimo da se cak i udvara. Pogledamo u protivnnika sa kojim razgovara, nigde nikog, a on prica!!:shock::shock::shock: E, to je bila kulminacija!
Ali, cim nas je spazio, sve je prestalo i moglo se osetiti necije nepustanje, necije rasipanje, neko oprastanje. Deda se smirio, pokunjio, ucutao, opet bio onaj stari, bolesni dekica.
Nas tri nismo imale objasnje za nagli priliv njegove energije i zelju da igra sah bas sa mnom, a ne sa mojom sestrom. (Mene niko nikad od drustva nije pobedio u sahu, nisam profi, ali uzivam i volim tu vrstu izazova).
Tuzno...to popodne cim smo usle u kucu nakon druzenja sa drugaricom i neobicnog, jezivog dogadjaja,pozvala nas je drugarica telefonom i rekla kratko:"...deda mi je upravo umro."

ju..najezila sam se...
ja nekad cujem mog dedu kako kaslje...bio je jako strastven pusac...
u sobi u kojoj je deda bio vec deset godina se ne pusi,od kako je umro,ali kad god zacujem taj kasalj,oseti se miris duvana...i baka oseti miris,ali ne cuje kasalj....

a jel ti i sestra ima neka slicna iskustva,ili samo ti?

Isto znam i za nove komsije i njihovog psa koga sam se plasila jer je bio agresivan... Molila sam tu zenu da ga vezuje i ne pusta je laje kao lud, a ja se uzasno plasim pasa, ali gadura nece. I tako ja opteracena tim psom sanjam kako ga je ona pustila, a on trci i laje, trci preko ulice, nailazi crveni golf(najjasnije se secam da je bio crveni golf) udari psa i ubije.
Ustanem , ispricam mami i sestri, obe mi kazu da sam idiot sto zelim da neku umre, pa makr i taj pas, ja se s njima posvadjam jer nisam zelela da pas umre, nego da ga ta zena veze, na kraju karjeva to je moj san, ne i moja zelja, al' ne vredi, ove dve protiv mene, odem u skolu mimo sestre, usput sretnem tu zenu i necu nista da joj kazem, ali je mrzim jer sam mimo straha od njenog psa sada u svadji sa sestrom bliznakinjom i mamom.
Ceo dan sa sestrom ne pricam. Ni sa mamom.
Prodju 3-4 dana i pas pogine. Ubije ga crveni golf na pesackom prelazu. Jedino cega se ne secam da sam sanjala je pesacki prelaz. Pas je istrcao, bas sve onako kao u mom snu, rekli su mi ocevici.
E, tada su ove dve progovorile sa mnom.
E, da! Zao mi je psa. To moram da naglasim. Koliko god bezdusno delovala ova prica, nije tako. Veoma mi ga je zao.

Znas kako,Losted, sestra nece da prizna, ali ja znam da se ona mnogo plasi, pa se trudi da u to ne veruje. Ona recimo ume da kaze kad vidi coveka od cega ovaj boluje, sta kome misli itd. E, ja to ne mogu. Ona npr. kaze da njoj ljudi smrde na pokvarenu hranu ili mirisu. Ako smrde, zavisno od smrada koji oseti moze da oseti sta ti ljudi misle, zele, od cega boluju, koliko su zli ili opasni.
Ona je recimo jednom znala na plazi ispod jedne kamencine da su dve zmije upletene i da kamen ne pomeramo. Naravno, decaci su ga namerno pomerili i svi smo pretrnuli kada smo videli zmije. To je bilo stravicno!
Ona ne zna da objasni svoje osobine. Ali, ja priznajem da sam ja veca kukavica od nje. Mozda zato sto mi se vise toga direktno desilo. Ne znam...

wow, čoveče... Koliko dogadjaja... Ja licno verujem u njih... To za tu devojku i jagode... Strahota.... Zvezdo, svaka tebi čast, što si ostala normalna pord svih tih stvari, mislim ja čujem neki čudan šum i odmah palim svetlo u sobi i spavam sa mačkom... xe xe xe... Losted- tužne priče... Zvezdo, pogledaj prvu stranicu ove teme koju sam ja započela, iam tu par pričica o mom ocu, pa me zanima tvoje misšljenje o tome sta bi to moglo biti.. Pročitaj pa prodiskutuj... Pozzzz

Kate Dave, ja verujem da se to desilo tvom ocu, sve sto prica. Ali, sta je to- ne znam. I znam da niko nikad nece saznati o cemu se radi i sta je zapravo sve to cega se plasimo.
Znam da mi je baba umrla kada sam imala 2 godine. Sestra i ja je se ne secamo. Ali ljudi kazu da je bila mnogo dobra, mada je moj deda varao. I kazu da je bila ljubomorna. Pa, kako i ne bi kad je ovaj magarci!
I tako, umre meni baba, a deda dovede drugu sa kojom je bio u vezi jos za babinog zivota. A ova nova zena, nje se secam, pocela da se seta po kuci, kao sve je to njeno, nosi cak i babine stvari i koristi nejene parfeme, ma sve babino, cak i sa dedom u njenom krevetu spava, ma uzas!
I sve tako do jednog dana, mi deca dosli kod njih, tata nas doveo, a dedina nova zena izlece iz kuce i vristi, kaze "Ugrize me Danka" (Danka je nasa baba). Navodno, u kucu dok je kuvala rucak, a sestri i meni jije davala da se jurimo po dvoristu, nego nas je bukvalno sikanirala, kaze da jos je priletelo nesto crno i ujelo je za butinu. Ja sam tada imala 9 godina. I jasno se secam kada je zadigla babinu haljinu da je na butini imala otisak zuba i crvenilo. Nikada vise nije tu prenocila. Ja znam da je to crno bila moja baba ili neka druga pravda koja je dosla da se obracuna i naplati joj sve sto zasluzuje. Jer, bilo je previse ruzno gledati zenu koja je drugoj, umrloj zeni preotela sve i muza, i garderobu, i domacinstvo i pritom malytrtirati unuke...

Kate Dave, ja verujem da se to desilo tvom ocu, sve sto prica. Ali, sta je to- ne znam. I znam da niko nikad nece saznati o cemu se radi i sta je zapravo sve to cega se plasimo.
Znam da mi je baba umrla kada sam imala 2 godine. Sestra i ja je se ne secamo. Ali ljudi kazu da je bila mnogo dobra, mada je moj deda varao. I kazu da je bila ljubomorna. Pa, kako i ne bi kad je ovaj magarci!
I tako, umre meni baba, a deda dovede drugu sa kojom je bio u vezi jos za babinog zivota. A ova nova zena, nje se secam, pocela da se seta po kuci, kao sve je to njeno, nosi cak i babine stvari i koristi nejene parfeme, ma sve babino, cak i sa dedom u njenom krevetu spava, ma uzas!
I sve tako do jednog dana, mi deca dosli kod njih, tata nas doveo, a dedina nova zena izlece iz kuce i vristi, kaze "Ugrize me Danka" (Danka je nasa baba). Navodno, u kucu dok je kuvala rucak, a sestri i meni jije davala da se jurimo po dvoristu, nego nas je bukvalno sikanirala, kaze da jos je priletelo nesto crno i ujelo je za butinu. Ja sam tada imala 9 godina. I jasno se secam kada je zadigla babinu haljinu da je na butini imala otisak zuba i crvenilo. Nikada vise nije tu prenocila. Ja znam da je to crno bila moja baba ili neka druga pravda koja je dosla da se obracuna i naplati joj sve sto zasluzuje. Jer, bilo je previse ruzno gledati zenu koja je drugoj, umrloj zeni preotela sve i muza, i garderobu, i domacinstvo i pritom malytrtirati unuke...

sad si me podsetila na nesto sto mi se desilo,a nikako ne mogu da objasnim...

pre mozda pola godine,probuo me grc u nozi,i ok,to je proslo,i ujutru kad sam ustala skontam na tom mestu gde me zdrmilo neko crvenilo...ja sam to mazala,ali nista...sledecu noc,opet grc,i ujutru jos vise crveno,i tako svaka sledece..i svaki put su se sve izrazeniji zubi videli,dok nije postalo maltene modro,bol nesnosan,i kao da se mi parce koze odpasti,kao da neko zagrizao i ne pusta,da kao hoce da odrize to...
otisla sam kod lekara,ispricala sta je bilo...
dali mi lekove protiv boliva,cackao je on nesto,sve u redu,svi nalazi,ali to stoji isto danima...
i samo je jedno jutro sve nestalo...
ne znam sta se desilo,to nikako ne mogu da shvatim,ali bikvalno sam imala otiske zuba,svaki se jasno video.... :-|

E sad sam se setila jednog strasnog dogadjaja, ne cudi me sto mi ne dolazi na um tako cesto, covek neke stvari zeli da zaboravi...
Bila sam 5-6 razred i isla sa drugaricom u setnju. Prvo smo pricale o smrti, duhovima i tako nekim temama. Iznenada tema je skrenula na jednog decka, naseg godista, koji je isao u istu skolu. Ja do tada nista ni o kome nisam rekla iza ledja, ali uhvatio me neki vrag i ja i ona pocnemo da pricamo o njemu. Ja sam se nesto bila posvadjala sa njim to leto, bila je to velika svadja. I svasta smo tako pricale i ona je iznosila svoje utiske, a do te svadje bili smo super, a vec smo i svadju poceli da zaboravljamo.
Sutradan u skoli zatekla nas je vest da je decko umro prethodnog dana u vreme nase setnje. Nas dve nikom nista nismo rekle, to je bila odvratna podudarnost, obe smo se vrlo lose osecale, i krivile sebe za njegovu smrt. Na sahrani sam htela da propadnem u zemlju.
Tih dana smo bile vrlo tihe i dogovorile smo se da vise ne pominjemo teme tipa smrti i slicno.
To naravno nije najgore. Tri godine kasnije vratile smo se uvrnutim pricama, cak smo pomenule i dogadjaj od ranije. Opet je isti osecaj bio u meni. Drugarica je potom zapocela pricu o majci moga druga koja je nestla. Dan kasnije ona sama je nasla les u reci...
Neko vreme je imala traumu, ali smo zajedno to prebrodile.
Ne treba da pominjem da uvrnutim temama vise ne prilazimo ni na kilometar kad smo zajedno...

ljudi , a shta ako je onaj dekica bio malo fitj-firitj ???
mislim .... stari ljudi su obichno senilni , zaboravni , umishljati ... mozhda je umislio neki tibicu :D:D:D ???

da....zamislio neku ribu sebi....pa od prevelikog uzbudjenja dobio sok...
a ti morska zvezdo,sta se tebi sve dogodilo napisi knjigu bre!....
al za sve postoji objasnjenje.....samo mi sto ne znamo da objasnimo tvrdimo da je paranormalno....

Back