AnČii*
Početnik
- Poruka
- 28
Možda vama ovo neće da bude strašnoo,ali ja sam se preplašila baaaš dobro... Bila sam ja sa mojom drugaricom kod druga na rođendan,i negde oko 11 (uvečee xD) smo uzeli da gledamo horore i gledali smo The Grudge i kad se film završio mi smo pošli kući,a u stvari nismo otišli kući nego na igralište,ne znam šta nam je bilo da oko 12 odemo tamo o.O A pored igrališta je groblje... I da,pored igrališta ima i male presvlačionice gde su se pre utakmice presvlačili,a utakmice se nisu održale možda 30-ak godina,i od tad niko nije ulazio u tu presvlačionicu,i bila su joj razbijena stakla... I mi rešili da uđemo,a ona bila baaaš pored groblja. I tamo imalo neko razbijeno ogledalo i ja se pogledam tamo i vidim kao neku crnu siluetu iza,a kada sam se okrenula nje nije bilo... I samo je moja drugaricca počela da vrišti,i da nas zove... I mi odemo tamo kod nje ona kaže da je videla neku devojku u crnom tamo na groblju... I mi smo se onda svi uplašili i pošli smo kući... I kad smo prolazili pored groblja da bismo stigli do naaših kuća,čuli smo kako neko vrišti,a kada smo pogledali videli smo istu tu devojku u crnom,i posle nekoliko trenutaka ona je nestala. Mi smo premrli od straha,a nismo mogli da trčimo,išli smo tako sporo... I ja sam se setila da uključimo muziku da bismo se manje plašili (pošto to uvek upali
) ali telefoni su nam se ispraznili i onda smo se uplašili i pomislili šta još može da se desi,ali dobro je,dok smo stigli kući ostali smo živi xD A ja sam to ispričala baki,koja mi je pre toga rekla da tamo NIKAD ne idem tamo po mraku... A ona mi je rekla 'Ja sam ti rekla,a ti me nisi slušala!' i kada sam je pitala zašto,ona je rekla da je jedna devojka u toj presvlačionici dozivala duhove,i do su je ubili valjda,ne znam tačno... A ja se više ne usuđujem da idem tamo... Ni po mraku ni po danu
xDD