Vaša najstrašnija iskustva???

Možda vama ovo neće da bude strašnoo,ali ja sam se preplašila baaaš dobro... Bila sam ja sa mojom drugaricom kod druga na rođendan,i negde oko 11 (uvečee xD) smo uzeli da gledamo horore i gledali smo The Grudge i kad se film završio mi smo pošli kući,a u stvari nismo otišli kući nego na igralište,ne znam šta nam je bilo da oko 12 odemo tamo o.O A pored igrališta je groblje... I da,pored igrališta ima i male presvlačionice gde su se pre utakmice presvlačili,a utakmice se nisu održale možda 30-ak godina,i od tad niko nije ulazio u tu presvlačionicu,i bila su joj razbijena stakla... I mi rešili da uđemo,a ona bila baaaš pored groblja. I tamo imalo neko razbijeno ogledalo i ja se pogledam tamo i vidim kao neku crnu siluetu iza,a kada sam se okrenula nje nije bilo... I samo je moja drugaricca počela da vrišti,i da nas zove... I mi odemo tamo kod nje ona kaže da je videla neku devojku u crnom tamo na groblju... I mi smo se onda svi uplašili i pošli smo kući... I kad smo prolazili pored groblja da bismo stigli do naaših kuća,čuli smo kako neko vrišti,a kada smo pogledali videli smo istu tu devojku u crnom,i posle nekoliko trenutaka ona je nestala. Mi smo premrli od straha,a nismo mogli da trčimo,išli smo tako sporo... I ja sam se setila da uključimo muziku da bismo se manje plašili (pošto to uvek upali :D ) ali telefoni su nam se ispraznili i onda smo se uplašili i pomislili šta još može da se desi,ali dobro je,dok smo stigli kući ostali smo živi xD A ja sam to ispričala baki,koja mi je pre toga rekla da tamo NIKAD ne idem tamo po mraku... A ona mi je rekla 'Ja sam ti rekla,a ti me nisi slušala!' i kada sam je pitala zašto,ona je rekla da je jedna devojka u toj presvlačionici dozivala duhove,i do su je ubili valjda,ne znam tačno... A ja se više ne usuđujem da idem tamo... Ni po mraku ni po danu :P xDD

Auu,a ja na ekskurziji dozivala Bloody Mary :O xD Ja otišla kod druga u sobu,pošto smo trebali to da radimo u sobi gde sam ja bila sa moje 4 drugarice,ali su one počele da plaču pa sam otišla kod druga... Ii u ponoć stanem ispred ogledala i okrenem se 3 puta i kažem Bloody Marry i on dođe iza mene i uplaši me,a ja sam se prepala da ne može više,i onda krenem ja u moju sobu (a hotel je veliki,i soba ima puno,a naša je udaljena za jedno 20 soba od sobe mog druga) i ja onako sama po mraku idem i čujem neki uzdah,ženski... Okrenem se ja,nema ničega... I tada mi je zazvonio mobilni,zovu me drugarice da me pitaju hoću li brzo da se vratim,ja im kažem 'Aha' i onda ponovo taj uzdah,pogledam levo,pa desno,a tamo samo vrata xD I okrenem se pozadi i vidim da na jedno 30 metara od mene stoji neka devojka u belom... Ja sam se prepala i primetila sam da mi se približava,i krenem da trčim,i kada sam stigla u sobu,zalupila sam vrata,a drugarice su došle do mene i pitaju me 'Jesi dobro?' Bila sam skroz bleda i tresla sam se... I kada smo legle da spavamo ja sam morala do prozora,i pogledam ja kad vidim ponovo onu devojku kroz prozor... Stavila sam jastuk preko lica i počela da se smejem,ne znam zaštoo o.O I nisam spavala uopšte... A za tu devojku nisam sigurna da li je to Bloody Mary,ili neki drugi duh ili mi se priviđaloo :D xD

Možda vama ovo neće da bude strašnoo,ali ja sam se preplašila baaaš dobro... Bila sam ja sa mojom drugaricom kod druga na rođendan,i negde oko 11 (uvečee xD) smo uzeli da gledamo horore i gledali smo The Grudge i kad se film završio mi smo pošli kući,a u stvari nismo otišli kući nego na igralište,ne znam šta nam je bilo da oko 12 odemo tamo o.O A pored igrališta je groblje... I da,pored igrališta ima i male presvlačionice gde su se pre utakmice presvlačili,a utakmice se nisu održale možda 30-ak godina,i od tad niko nije ulazio u tu presvlačionicu,i bila su joj razbijena stakla... I mi rešili da uđemo,a ona bila baaaš pored groblja. I tamo imalo neko razbijeno ogledalo i ja se pogledam tamo i vidim kao neku crnu siluetu iza,a kada sam se okrenula nje nije bilo... I samo je moja drugaricca počela da vrišti,i da nas zove... I mi odemo tamo kod nje ona kaže da je videla neku devojku u crnom tamo na groblju... I mi smo se onda svi uplašili i pošli smo kući... I kad smo prolazili pored groblja da bismo stigli do naaših kuća,čuli smo kako neko vrišti,a kada smo pogledali videli smo istu tu devojku u crnom,i posle nekoliko trenutaka ona je nestala. Mi smo premrli od straha,a nismo mogli da trčimo,išli smo tako sporo... I ja sam se setila da uključimo muziku da bismo se manje plašili (pošto to uvek upali :D ) ali telefoni su nam se ispraznili i onda smo se uplašili i pomislili šta još može da se desi,ali dobro je,dok smo stigli kući ostali smo živi xD A ja sam to ispričala baki,koja mi je pre toga rekla da tamo NIKAD ne idem tamo po mraku... A ona mi je rekla 'Ja sam ti rekla,a ti me nisi slušala!' i kada sam je pitala zašto,ona je rekla da je jedna devojka u toj presvlačionici dozivala duhove,i do su je ubili valjda,ne znam tačno... A ja se više ne usuđujem da idem tamo... Ni po mraku ni po danu :P xDD
Ma to se i meni desilo xD.Vracao se ja sa drugom sa utakmice kasno uvece bilo oko 23:30,i mi tako umorni idemo polako pored groblja i vidimo neku zenu u crnom pored groba nekog,prvo mislimo da umisljamo posto smo umorni pa posle krece ta zena da ide ka nama,odma se mi pomerili nazad i pobegli...cudno cudno xD

Auu,a ja na ekskurziji dozivala Bloody Mary :O xD Ja otišla kod druga u sobu,pošto smo trebali to da radimo u sobi gde sam ja bila sa moje 4 drugarice,ali su one počele da plaču pa sam otišla kod druga... Ii u ponoć stanem ispred ogledala i okrenem se 3 puta i kažem Bloody Marry i on dođe iza mene i uplaši me,a ja sam se prepala da ne može više,i onda krenem ja u moju sobu (a hotel je veliki,i soba ima puno,a naša je udaljena za jedno 20 soba od sobe mog druga) i ja onako sama po mraku idem i čujem neki uzdah,ženski... Okrenem se ja,nema ničega... I tada mi je zazvonio mobilni,zovu me drugarice da me pitaju hoću li brzo da se vratim,ja im kažem 'Aha' i onda ponovo taj uzdah,pogledam levo,pa desno,a tamo samo vrata xD I okrenem se pozadi i vidim da na jedno 30 metara od mene stoji neka devojka u belom... Ja sam se prepala i primetila sam da mi se približava,i krenem da trčim,i kada sam stigla u sobu,zalupila sam vrata,a drugarice su došle do mene i pitaju me 'Jesi dobro?' Bila sam skroz bleda i tresla sam se... I kada smo legle da spavamo ja sam morala do prozora,i pogledam ja kad vidim ponovo onu devojku kroz prozor... Stavila sam jastuk preko lica i počela da se smejem,ne znam zaštoo o.O I nisam spavala uopšte... A za tu devojku nisam sigurna da li je to Bloody Mary,ili neki drugi duh ili mi se priviđaloo :D xD
Ma pricinilo ti se xD.Skoro sam i ja bio na ekskurziji xD i prizivao sam krvavu meri i nista,posle sam video poneku senku na plafonu i nista xD

Pozz svima... Ovako, kruze mnoge price o mojoj skoli(nije bitno koja je skola). U podrumu nase skole imaju dva kabineta u kojima se radilo sve do prosle godine. Pored tih kabineta se nalazio takodje jedan, ali su u njemu bile razbacene klupe i stolice. U njemu i postoji jedan album. U tom albumu su slike iz 1966. godine. Na nekim slikama je bio jedan decak koji je poginuo na exkurziji te godine, upao je u jednu jamu i poginuo. Jos se prica da su u podrumu neka 2 djaka prizivala duhove i da su drzali Svetu Vodu koja je postala mutna posle nekog vremena. Sad, moji drugovi i ja smo isli u taj kabinet i nismo nasli nista strasno, ali taj album je bio tu. I nista, odemo mi na cas tehnickog. Tehnicko je predavala jedna stara nastavnica koja odavno radi u nasoj skoli. Ja sam je pitao:"Nastavnice, kakve su to price o tom decaku koji je poginuo i sta se to desavalo u ovoj skoli"? Ona mi je rekla:"Da, da, desavalo se.Opet sam je pitao:"Pa sta se desavalo"? I onda je pocela da se dere:" Ma sta te briga sta se desavalo?Sedi tu i cuti da te ne bih oborila iz tehnickog"! Naravno, nisam je vise nista pitao. A svi stariji nastavnici su se plasili podruma. Nikad nisu isli tamo, pa su slali djake tamo kad im je nesto trebalo. Stvarno ne znam, ali mislim da ima tu nesto...

Poslednja izmena:
Pozz svima... Ovako, kruze mnoge price o mojoj skoli... U podrumu nase skole imaju dva kabineta u kojima se radilo sve do prosle godine. Pored tih kabineta se nalazio takodje jedan, ali su u njemu bile razbacene klupe i stolice. U njemu i postoji jedan album. U tom albumu su slike iz 1966. godine. Na nekim slikama je bio jedan decak koji je poginuo na exkurziji te godine, upao je u jednu jamu i poginuo. Jos se prica da su u podrumu neka 2 djaka prizivala duhove i da su drzali Svetu Vodu koja je postala mutna posle nekog vremena. Sad, moji drugovi i ja smo isli u taj kabinet i nismo nasli nista strasno, ali taj album je bio tu. I nista, odemo mi na cas tehnickog. Tehnicko je predavala jedna stara nastavnica koja odavno radi u nasoj skoli. Ja sam je pitao:"Nastavnice, kakve su to price o tom decaku koji je poginuo i sta se to desavalo u ovoj skoli"? Ona mi je rekla:"Da, da, desavalo se.Opet sam je pitao:"Pa sta se desavalo"? I onda je pocela da se dere:" Ma sta te briga sta se desavalo?Sedi tu i cuti da te ne bih oborila iz tehnickog"! Naravno, nisam je vise nista pitao. A svi stariji nastavnici su se plasili podruma. Nikad nisu isli tamo, pa su slali djake tamo kad im je nesto trebalo. Stvarno ne znam, ali mislim da ima tu nesto...
Koja je skola u pitanju :D?

Evo moje strasno iskustvo kad sam bio mali je CIRKUS, a pogotovo klovnovi,od malena imam strah od njih,prvi put sam se bas uplasio kad je jedan veliki debeli klovn dosao kod mene i poceo da se smeje :lol:

Aa,i ja se plašim klovnova,mrzim iih -.-' I ja kad sam bila u Cirkus na ekskurziji isto,to je bilo prošle godine (pitam se šta ćemo mi u cirkus o.O) I videla ja tamo klovna i krenem da se tresem,a on me pogleda i krene da se smeje,ja sam crkla od straha xD

Ehhh kad se setim...isao ja na kampovanje sa drugom i dve drugarice.Poneli mi svasta,i otisli u neku "sumetinu",bili smo samo 3 dana i 2 noci.
Prvog dana nisam mogao da zaspim sve sam cuo neke krike iz dubljeg dela sume.Tako ustanem oko 02:00 da vidim sta je to,uzmem bat. lampu i osvetlim ka dubljem delu sume,kad odjednom vidi da je neka senka proletela pored drveta,
brzo se vratim u sator da kazem drugu.A on spava ko zaklan,pocnem podizem i on se probudi kazem mu ja sta sam video,a on kaze da sam to sanja,sednem ja malo i smirim se pa kazem "Mozda je stvarno bio san".
Sutra uvece nekako zaspim ali me opet probudi neka vriska,kazem ponovo drugu da se nesta cuje,pa on odluci da podje samnom.Odemo mi dublje u sumu,i cujemo da se nesto pomera.Vidimo senku i ponovo pocnemo da bezimo.
Stignemo nekako do satora,kad ja vidim da sam izgubio krst sa vrata,rece mi drug da cemo ga sutra ujutru traziti.Kasnije oko 02:00 ustanem ja iz sna(JA SAM MESECAR INACE),odem u taj deo sume i ponovo vidim senku,ali nemogu da reagujem da bezim.
Kad mesecarim nemogu da kontrolisem sebe,nadjem nekako taj krst,trgnem se malo i pobegnem.I sutra ujutru kazem da sto pre idemo odande...Posle sam saznao da je tu ubijena neka baba sto je zivela duboko u sumi :sad2:

e ljudi meni je nekako zanimljivo da citam ovo :)
ali dok citam samo se okrecem oko sebe da nesto ne iskoci,i nesto mi stalno skripi i tandrce napolju
a evo vam nesto za Bloody Mary -

:) pa narano, zato si ovde.
a to sto se okreces na svaki sum, pa, tako je vecini ovde posle citanja svih ovih dogodovstina... verovatno smo pod utiscima... a mozda nam je tema malo otvorila oci, pa vidimo i opazamo ono sto do sad nismo ni znali da postoji:per:

Meni i mojim frendovima se za Noć Veštica desilo nešto strašnoo... Bili smo mi po gradu i vidimo idu neke devojke,naše drugarice,i iza njih neka devojka bleda u licu i nosi belu haljinu,a nama je bila nepoznata,kada smo se pozdravili sa njima ona u belom je nestala... Al' možda nam se priviđalo,ali čittajte dalje xD I onda otišli smo mi do jedne kuće i pokucali na vrata i dok čekali da otvore,čuli smo kao grebanje po zidu,a pored te kuće ima jedna velika i nedovršena kuća xD i mi pogledamo unutra,nema ničega... I posle otvara nama neka starija žena vrata i iza nje vidimo ponovo onu devojku,i počeli smo da vrištimo i svi zajedno smo počeli da trčimo,i kada sam otišla kući sanjala sam je i rekla mi je nešto kao 'Srešćemo se mi opet!!!' i juče kada sam izašla u grad negde oko pola 12 sednemo mi u park,a svetla nisu bila upaljena,ne znamo zašto,i pogledam ja pravo i opet vidim onu devojku,i kažem ja drugu,on pogleda i vidimo da nam se približava,i pobegli smo... xD Ali kako smo se uplašili,to ne mogu da opišeem...

Naravno...Mada je vrlo moguće da unutar Zemlje ili Vode postoje i druge civilizacije uporedo sa našom.Zastupam to mišljenje.

cek, cek, kako, bre, unutar zemlje ili VODE???
pa zar u zemlju ne idu mrtvi, a jos dublje je lava... pa nemoguce da ista izdrzi toliku temperaturu? a opet, voda je, i sama ziva. dokazano je da je voda zivo bice. ili si mislio pod vodom (na okeane, mora...)
opet i tu su u pitanju neka malopoznata bica ili cak i potpuno nepoznata, ali ne i civilizacije.
zainteresovala me ta tvoja teorija. pojasni nam ovde na sta mislis konkretno

Back