Mateja92
Primećen član
- Poruka
- 532
Ja sam cuo skriputanjeMa meni ono za crne ruže nije baš strašno xD Aaa,je l' vam se desilo da čujete neku muziku iz susedne sobeee??? ;D
i to kao neka melodijaDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam cuo skriputanjeMa meni ono za crne ruže nije baš strašno xD Aaa,je l' vam se desilo da čujete neku muziku iz susedne sobeee??? ;D
i to kao neka melodija

Ajde evo.
Sinoc ja igrao neku igricu,bilo negde oko 22:00 i cujem onako posto je prozor malo otvoren cujem nekakav plac,ja izadjem pozovem kuce odem u bastu i vidim nema nicega.
Posle 5 minuta ponovo cujem plac pozovem kuce i ponovo nema nicega,ehhh ko zna sta je to bilo![]()

Ehh sad sam se bas uplasiomacke kad se pare oce da ispustaju najjezivije zvuke, nalik decijem placu. mada, ni drekavci nisu iskljuceni![]()

Aaa,možda te opseda neko nerođeno dete xDAjde evo.
Sinoc ja igrao neku igricu,bilo negde oko 22:00 i cujem onako posto je prozor malo otvoren cujem nekakav plac,ja izadjem pozovem kuce odem u bastu i vidim nema nicega.
Posle 5 minuta ponovo cujem plac pozovem kuce i ponovo nema nicega,ehhh ko zna sta je to bilo![]()

,usporimo i vidimo da je stvarno tu,a lice nismo nekako mogli da vidimo
,

;DAuuuJao,sad sam se setila kada sam bila jedno veče sama u kući... Oko 12 sati i ja još gledam filmove,i odem do kupatila,i čujem iz moje sobe se čuje neka muzika... A to imam u telefonu koji je bio u sobi i punio se... I pitam se da li mi se pričinjava,i uđem na kraju u sobu jer nije prestajalo i vidim telefon upaljen i muzika ide,a kada sam pre toga bila u sobi bio je ugašen... I bacim pogled na krevet,vidim kao nekog čoveka koji sedi... I onda čujem ulazna vrata i krenem da se radujem jer sam mislila da su to moji roditelji,a kada sam sišla vrata su bila otvorena,a nikoga nije bilo. I uzmem ja telefon i zovem mamu da pitam je l' će brzo,a ona kaže da će za nekih 30 minuta. A ja sam se tresla dok nisu došli;D

Ma cuda se desavaju,evo pre 6 dana se ja vracao sa drugom sa neke svadbe.
Vozili se mi ako znate gde je (padinska skela besni fok...).Bio bas veliki mrak negde oko 00:00 prolazimo mi pored one jezive sume.
I odjednom vidimo mi neka zena u belom ide pored puta,usporimo i vidimo da je stvarno tu,a lice nismo nekako mogli da vidimo
,
Odaljimo se malo i vidimo da je nestala,kad posle recimo 300 metara ona bukvalno "ulazi u sumu,e stvarno je ovo bilo
A ako znate mnogo ljudi je izgubilo zivot na tom putu...
Jao,sad sam se setila kada sam bila jedno veče sama u kući... Oko 12 sati i ja još gledam filmove,i odem do kupatila,i čujem iz moje sobe se čuje neka muzika... A to imam u telefonu koji je bio u sobi i punio se... I pitam se da li mi se pričinjava,i uđem na kraju u sobu jer nije prestajalo i vidim telefon upaljen i muzika ide,a kada sam pre toga bila u sobi bio je ugašen... I bacim pogled na krevet,vidim kao nekog čoveka koji sedi... I onda čujem ulazna vrata i krenem da se radujem jer sam mislila da su to moji roditelji,a kada sam sišla vrata su bila otvorena,a nikoga nije bilo. I uzmem ja telefon i zovem mamu da pitam je l' će brzo,a ona kaže da će za nekih 30 minuta. A ja sam se tresla dok nisu došli;D
Ehh pa damateja, ovo jeste jezivo, ako se stvarno desilo. e sad, sta to moze biti. moze da bude stvarno nesto sto nije od ovoga sveta, a moze da bude i odbegla ludjakinja iz neke mentalne institucije. na to mi lici. . . a opet... i na ovo prvo...
ipak tu je PADINJAK I LAZA 
.Nas dvoje mu pomazemo da hoda xD i stignemo do neke mracne ulicice u Beogradu
.
,dobije 2-3 samara ali opet vidi tu neku zenu.O.o..
,da mu se u nekoj mracnoj ulici neka zena sa dugim noktima smejala 
grmelo je, kisa lila kao iz kabla, a vetar duvao kao lud. Bilo je nemoguce da se neko zadesi napolju u to doba, ne bi preziveo.
Ne znam bas vase misljenje,prica nije strasna kao neke ovde, ali je istinita, i definitivno ima stvari koje se ne uklapaju :/Pazi veza vampira i meseca je čisto estetska mislio sam na vukodlake...Kod njih je fizičko psihička...ma ...cudo kako se covek povampiri od rrakije
Prvo dobrodoslaAuh, sad sam postala clan, morala sama pre toga sam ceo dan citala vasa iskustva, vidim, ova tema se vuce od 2008. godine
Ja nemam nekih posebno cudnih dogadjaja koja su mi se dogodila, ali zasigurno sam se naslusala dosta njih...
Evo na primer, tata mi je ovo pricao jos pre...
On je dete sa sela, bio je mali tada, mozda je imao 11, 12 godina, ziveo je sa roditeljima, bratom, nekim dedom, stricem,..itd itd. Ali te noci u goste im je dosla jos neka rodbina u kucu, pa je obavezno u svakoj sobi bilo barem po dvoje njih.
Te noci je bilo jako nevreme!grmelo je, kisa lila kao iz kabla, a vetar duvao kao lud. Bilo je nemoguce da se neko zadesi napolju u to doba, ne bi preziveo.
Bilo je jako kasno, i svi su vec uveliko spavali kada je moj tata zacuo kucanje na vratima i jedan glas jezivo je vikao "Otvori vrata, otvori vrata!"
Mozete misliti kako mu je bilo, prestravio se. Ubedio je sebe da sanja i nastavio da spava. Nedugo zatim, ponovo je cuo to upecatljivo lupanje na metalna vrata i glas koji je vikao: "Otvori vrata! Otvori vrata!" Skupio je hrabrosti i ustao da proveri ko je to. Kada je pogledao na vrata, tamo nije bilo nikoga. Vratio se u krevet. Ali opet, zaculo se isto to, lupanje, pa glas. Tata je probudio svog oca, majku, a zajedno sa njima i ostale ukucane. Njegov otac je uzeo fenjer i obisao oko kuce samo da bi ga umirio. Nije bilo nikoga. Ubedivali su ga da je samo sanjao i vratili se svojim krevetima.
Tokom cele noci nije vise bilo ustajanja, ali su ujutro ukucani razgovarali, i svi su potvrdili da su u jedno doba noci i oni culi isto to lupanje na metalna vrata i glas koji vice da mu se otvore vrata. Takodje su culi i skripanje vrata. Takav zvuk su pravila vrata kada su se otvarala, buduci da su bila metalna.
Meni je ova prica jako cudna, i do dan danas nije razjasnjena. Mogao je to biti bilo ko, neka skitnica, pijanica, ali zar bi nestajao svaki put kada bi isli da vide ko je to?Ne znam bas vase misljenje,prica nije strasna kao neke ovde, ali je istinita, i definitivno ima stvari koje se ne uklapaju :/
E ovako,mogao je da bude neki "duh" koji proverava da li je tvoja porodica dobraAuh, sad sam postala clan, morala sama pre toga sam ceo dan citala vasa iskustva, vidim, ova tema se vuce od 2008. godine
Ja nemam nekih posebno cudnih dogadjaja koja su mi se dogodila, ali zasigurno sam se naslusala dosta njih...
Evo na primer, tata mi je ovo pricao jos pre...
On je dete sa sela, bio je mali tada, mozda je imao 11, 12 godina, ziveo je sa roditeljima, bratom, nekim dedom, stricem,..itd itd. Ali te noci u goste im je dosla jos neka rodbina u kucu, pa je obavezno u svakoj sobi bilo barem po dvoje njih.
Te noci je bilo jako nevreme!grmelo je, kisa lila kao iz kabla, a vetar duvao kao lud. Bilo je nemoguce da se neko zadesi napolju u to doba, ne bi preziveo.
Bilo je jako kasno, i svi su vec uveliko spavali kada je moj tata zacuo kucanje na vratima i jedan glas jezivo je vikao "Otvori vrata, otvori vrata!"
Mozete misliti kako mu je bilo, prestravio se. Ubedio je sebe da sanja i nastavio da spava. Nedugo zatim, ponovo je cuo to upecatljivo lupanje na metalna vrata i glas koji je vikao: "Otvori vrata! Otvori vrata!" Skupio je hrabrosti i ustao da proveri ko je to. Kada je pogledao na vrata, tamo nije bilo nikoga. Vratio se u krevet. Ali opet, zaculo se isto to, lupanje, pa glas. Tata je probudio svog oca, majku, a zajedno sa njima i ostale ukucane. Njegov otac je uzeo fenjer i obisao oko kuce samo da bi ga umirio. Nije bilo nikoga. Ubedivali su ga da je samo sanjao i vratili se svojim krevetima.
Tokom cele noci nije vise bilo ustajanja, ali su ujutro ukucani razgovarali, i svi su potvrdili da su u jedno doba noci i oni culi isto to lupanje na metalna vrata i glas koji vice da mu se otvore vrata. Takodje su culi i skripanje vrata. Takav zvuk su pravila vrata kada su se otvarala, buduci da su bila metalna.
Meni je ova prica jako cudna, i do dan danas nije razjasnjena. Mogao je to biti bilo ko, neka skitnica, pijanica, ali zar bi nestajao svaki put kada bi isli da vide ko je to?Ne znam bas vase misljenje,prica nije strasna kao neke ovde, ali je istinita, i definitivno ima stvari koje se ne uklapaju :/
(mislim da li hoce da otvore vrata).