Vaša najstrašnija iskustva???

mislim da su sve od ovih price tacne.imam samo 11g i svi misle da sam samo mali klinac koji se pogubio vracao sam se iz skole isao sam u grad u skolu a ziveo sam u veterniku kada sam ulazio u svoju ulicu video sam nesto izgledalo je kao zvezda ali ja tako radoznao morao sam to iz zezanja da snimim. Posle par minuta zvezda na nebu(tj.NLO) je nestao sa otvorenim ustima sam sacuvao vid i otisao kuci pokazao sam roditeljima a oni su mi rekli da je to jos jedna od mojih gluposti

evo jedne od mene:jedna zena je imala 3 cerke jedna se rodila na ponedeljak druga utorak i treca sreda kada je majka videla novu prodavnicu usla je iz radoznalosti i videla crne ruze pitala je prodavacicu kakve su to crne ruze a prodavacica odgovara da je jedna ciganka nasla crne ruze i tada postala bogata isvi su je voleli.Majka je kupila tri ruze crne za svoje cerke najstarijoj dala za rodjendan u ponedeljak kada je dan svanuo posle rodjendana nasli oni nju sa iskopanim ocima tako se isto desilo i sa drugom cerkom a treca se zabrinula pa stavila sataru ispod jastuka te noci ona saceka 00:00 sati pa vidi kako ruka izlazi iz ruze ona odsece ruku a sutra dan majka ode do te cvecare gde je kupila ruze i vidi tu zenu bez ruke

cek, cek, kako, bre, unutar zemlje ili VODE???
pa zar u zemlju ne idu mrtvi, a jos dublje je lava... pa nemoguce da ista izdrzi toliku temperaturu? a opet, voda je, i sama ziva. dokazano je da je voda zivo bice. ili si mislio pod vodom (na okeane, mora...)
opet i tu su u pitanju neka malopoznata bica ili cak i potpuno nepoznata, ali ne i civilizacije.
zainteresovala me ta tvoja teorija. pojasni nam ovde na sta mislis konkretno
Atlantida :D

Meni i mojim frendovima se za Noć Veštica desilo nešto strašnoo... Bili smo mi po gradu i vidimo idu neke devojke,naše drugarice,i iza njih neka devojka bleda u licu i nosi belu haljinu,a nama je bila nepoznata,kada smo se pozdravili sa njima ona u belom je nestala... Al' možda nam se priviđalo,ali čittajte dalje xD I onda otišli smo mi do jedne kuće i pokucali na vrata i dok čekali da otvore,čuli smo kao grebanje po zidu,a pored te kuće ima jedna velika i nedovršena kuća xD i mi pogledamo unutra,nema ničega... I posle otvara nama neka starija žena vrata i iza nje vidimo ponovo onu devojku,i počeli smo da vrištimo i svi zajedno smo počeli da trčimo,i kada sam otišla kući sanjala sam je i rekla mi je nešto kao 'Srešćemo se mi opet!!!' i juče kada sam izašla u grad negde oko pola 12 sednemo mi u park,a svetla nisu bila upaljena,ne znamo zašto,i pogledam ja pravo i opet vidim onu devojku,i kažem ja drugu,on pogleda i vidimo da nam se približava,i pobegli smo... xD Ali kako smo se uplašili,to ne mogu da opišeem...
E to je bas bas cudno,neki zao duh se okomio na vas xD

Evo mene uhhh :) necu sve od jednom da postujem ali ali cu napisati nesto:Juce mi se desilo Astralno projektovanje tj,bio sam legao opustio se oko 12:00 nisam bio umoran i tako ti ja spavam a svestan sam i krenem da se trzam i polako ko da ustajem ali nije to i odjednom sam se pojavio na nekom brdu,i tako su neke Srpkinje tj neke u narodnoj nosnji igrale kolo, sve je delovalo stvarno i pricele su nesto u vezi nove godine 2012 kao da organizuju nesto u selu kao da svi budu zajedno a selo je negde kod bajine baste,ali brate fora je sto sam ja to selo bas i video kad sam isao do bakine stare kuce i tad sam se pojavio u mom spajzu iza kuce i ja se userem i tu se trgnem i probudim..mozda to i nije bilo,ali brate svestan da zaspis i secam se tog trenutka,znaci kao da umires samo neki prijatan osecaj.. ispricacu jos nesto

TYPE THIS THE BLACK EYE KIDS. THIS IS A STORY OF THIS KIDS WITH BLACK EYES WHO KNOCK ON YOUR DOOR AND ASK IF THEY COULD BE LET IN SIDE FOR A GLAAS OF WATER OR TO USE THE PHONE BUT THE PROBLEM IS THAT YOU FEEL THAT YOU IN DANGER SO YOU SHUT THE DOOR IN THEIR FACE TO GET AWAY FROM THEM TRUE STORY LOOK IT UP ON THE INTERNET JUST TYPE THE BLACK EYE KIDS
:rtfm:

била сам мала...седела са мамом и још неко је био ту (не сећам се) у соби која гледа на терасу...е сад: и кухиња гледа на ту терасу
врата од кухиње су била закључана (према тераси).
а ви знате да свака стара врата имају своју мелодију:lol:
јасно се чуло да је неко ушао кроз та кух.врата (чуло се њихово отварање&затварање)
отишла мама да види ко је дошао, а оно никог нема (бар се није видео:lol:), а врата закључана.

дешавало се понекад

evo jedne od mene:jedna zena je imala 3 cerke jedna se rodila na ponedeljak druga utorak i treca sreda kada je majka videla novu prodavnicu usla je iz radoznalosti i videla crne ruze pitala je prodavacicu kakve su to crne ruze a prodavacica odgovara da je jedna ciganka nasla crne ruze i tada postala bogata isvi su je voleli.Majka je kupila tri ruze crne za svoje cerke najstarijoj dala za rodjendan u ponedeljak kada je dan svanuo posle rodjendana nasli oni nju sa iskopanim ocima tako se isto desilo i sa drugom cerkom a treca se zabrinula pa stavila sataru ispod jastuka te noci ona saceka 00:00 sati pa vidi kako ruka izlazi iz ruze ona odsece ruku a sutra dan majka ode do te cvecare gde je kupila ruze i vidi tu zenu bez ruke

meni ovo lici na urbanu legendu... ili cak bapsku pricu, al... sta ja znam, ... cuda se desavaju..

TYPE THIS THE BLACK EYE KIDS. THIS IS A STORY OF THIS KIDS WITH BLACK EYES WHO KNOCK ON YOUR DOOR AND ASK IF THEY COULD BE LET IN SIDE FOR A GLAAS OF WATER OR TO USE THE PHONE BUT THE PROBLEM IS THAT YOU FEEL THAT YOU IN DANGER SO YOU SHUT THE DOOR IN THEIR FACE TO GET AWAY FROM THEM TRUE STORY LOOK IT UP ON THE INTERNET JUST TYPE THE BLACK EYE KIDS
:rtfm:

meni to lici na dogadjaj koji se davno jos desio mom deki :)
zvoni mu, kaze on, neko na vrata u po bela dana. otvara ih on opusteno i vidi te sto ti kazes crnooke decacice(citaj cigancice) i to desetak njih. pitaju ga za casu vode. on im, onako zbunjen ostavi otvorena vrata i ode da im nalije vodu, oni iskoriste priliku izbunare mu prvi orman na koji su naleteli i dignu mu 10.000 din, ko od sale. i da, da bi dobili na vremenu, rekli mu da im nalije vodu iz kupatila, kao hladnija je tamo!!!
jes da sam malo promasio temu, al njemu je bilo strasno posle kad je video kako su ga ta deca namagarcila!

била сам мала...седела са мамом и још неко је био ту (не сећам се) у соби која гледа на терасу...е сад: и кухиња гледа на ту терасу
врата од кухиње су била закључана (према тераси).
а ви знате да свака стара врата имају своју мелодију:lol:
јасно се чуло да је неко ушао кроз та кух.врата (чуло се њихово отварање&затварање)
отишла мама да види ко је дошао, а оно никог нема (бар се није видео:lol:), а врата закључана.

дешавало се понекад

zanimljivo! nisi jedina sa takvim iskustvom, posebno po kucama, mada ne omanu te tzv OMAJE ni po stavnovima. da li je to to, ili opet trip nasih umova, ne znam. a vise o omajama nacicete ovde http://sr.wikipedia.org
/sr/Omaja_%28mitologija%29
mada, nije bas najbolje objasnjeno. vise imaju veze sa promajom, ali, i ovo nije na odmet znati :)

Evo posto pisete ispricacu vam ja nesta sto sam video uvece,bilo je strasnoooo.
Vracao se ja sa drugovima(bilo nas 10),i tako mi setamo ulicom kad pred kraj ulice naslonjena neka devojka u belom bosa i sa crnom kosom,svi se uspanicimo i krenemo drugom ulicom,ali moj drug faca krene ka njoj,taman on 1 metar od nje,
kad ona se priblizi njemu i pocne da vristi da ga grebe,udara,posle minut pobegla a moj drugo jedva ostao zdrav(normalan ),e sad ne znam sta bi to moglo da bude,ali je ovo 100% istina.
Imam ja jos prica ovakvih,ali ne znam da li da pricam :lol:

Back