Vaša najstrašnija iskustva???

Zato brate zaključaš kapiju i paziš...Svašta se smuca po zemlji Srbiji.Meni pre 5,6 godina prosjak ušao na gajbu jer smo zaboravili da zaključamo vrata...Ušo ko sestre u sobu dok je bila sa društvom...Mrtav pijan jedva sam ga izbacio...Viđao sam ga posle po gradu pa je verovatno i riknuo budući da ga odjednom nigde nije bilo...
Kod mene je super :D,mirno nema dosta kola u mom delu i nema "huligana",imam ja veliku kapiju :D pa je zakljucam,em su tu kucici koji celo vece motre pored kapije :D

A zaboravih. Jos na pocetku teme postavili su neku bapsku pricu. Kao pred spavanje zaveces oko ruke crveni i crni konac. U toku noci se sam probuditi. Onako sanjiv otici ces do prvog ogledala i upaliti svetlo. U tom trenutku videces svog neprijatelja u ogledalu valjda.
Ima li dobrovoljaca da ispoba to pa da nam sutra preprica? :D Ja nisam dovoljno hrabra ;)

Ja sam tu blizu centra grada pa se svašta smuca tu...U centru Bg nimalo me ne čudi što svi imaju interfone tamo je sve puno frikova i raznih nrakomana sitnih lopova i prevaranata.
Da :lol:,kad sam bio kod druga na rodjendanu bilo 19:00 nije bas noc i odjednom se pali ono cudno za interfon,ja se javim i cujem samo neki bolesni smeh.Posle minut ponovo ali se moja drugarica javi i cuje neki dubok smeh :lol:
i tako vec 10 minuta i ja se iznerviram i sa drugom i drugaricom odem dole kad vidim neka deca u daljini smeju se i vriste :lol:

Znaš to koliko ima ljudi koji uopšte nemaju naviku da zaključavaju...Ok ako si okružen komšijama koje stalno prolaze i znaju te svraćaju al ako si izolovan...Nismo mi Kanada...Tamo niko ništa ne zaključava.

Kod mene se uvek obavezno zakljucava i danju i nocu bez obzira sto su u blizini komsije, sto je sigurno-sigurno je.
Sad sam se setila, posto je blizu mene bolnica, nema ni 300 metara mozda i tu ima jedan park u njenom krugu. I pre par godina
pobegne ludak iz bolnice i udje u nasu zgradu i upadne u stan iznad mog a ti ljudi nikad nisu zakljucavali vrata :roll: i lik ladno udje
i pocne da se smeje i vristi i trazi da ide u kupatilo da opere kosu :eek: :lol: :pop:
Ljudi se prepali, hteli da se onesveste, ali sva sreca sto nije bio agresivan nego samo je tako lupao nesto.

Meni je malo smesno stvarno, ali u sustini mogao je svasta da uradi, npr da ih izbode nozem i sta ti ja znam...Zato deco, zakljucavajte vrata i zatvarajte kapije i pustite pse sa lanca! :)

Kad govorimo o strašnim iskustvima...Ovaj lik je paradigma za celokupnu idiotsko mučeničku politiku u poslednjih ko zna koliko decenija...
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/28...io-da-me-overi-ali-mu-je-pistolj-ostao-prazan
Metak u oko i on i dalje ide...Pljačkaš izjavio ''da je imao još metaka'' sve bi ispucao...Pljačkaš izađe za 20 godina(najviše) gde će prvo da ode...Al onda neće da rokne samo ovog nesretnika već će metak da dobije svako koga zatekne...
''Sucker is born every minute''.

A zaboravih. Jos na pocetku teme postavili su neku bapsku pricu. Kao pred spavanje zaveces oko ruke crveni i crni konac. U toku noci se sam probuditi. Onako sanjiv otici ces do prvog ogledala i upaliti svetlo. U tom trenutku videces svog neprijatelja u ogledalu valjda.
Ima li dobrovoljaca da ispoba to pa da nam sutra preprica? :D Ja nisam dovoljno hrabra ;)

iskreno, razmisljao sam dugo o tome, ali... to sa ogledalima mi je jaaaako jezivo bilo oduvek. valjda jer sam imao jezivo iskustvo jedared s tim... ne zelim da ga se secam...
i zamisli ustajes nocu i onako bunovan stanes ispred ogledala i vidis neciji drugi lik, pa ne da bi se ukakio nego bi istog momenta osedeo:eek:

iskreno, razmisljao sam dugo o tome, ali... to sa ogledalima mi je jaaaako jezivo bilo oduvek. valjda jer sam imao jezivo iskustvo jedared s tim... ne zelim da ga se secam...
i zamisli ustajes nocu i onako bunovan stanes ispred ogledala i vidis neciji drugi lik, pa ne da bi se ukakio nego bi istog momenta osedeo:eek:

Hahaha...Ubedila sam drugaricu da proba veceras, pa cu sutra reci rezultate..
A sad, reci to JEZIVO ISKUSTVO SA OGLEDALIMA ;) nece ti biti nista xD

ajde setite se jos necega.
-Vracala se ja pre neko vece sa treninga. I kako sam izasla iz busa, imam jos malo da idem peske. Osam sati uvece, mrak, ulicno osvetljenje ne radi.
Ja krenula, upalila lampicu na mom telefonu, i osvetljavam put. kad odjednom vidim pored sebe nesto ogromno, crno. i ide pored mene. Odskocila sam ustranu, zamalo nisam i vrisnula..srce mi sislo u pete! Kad pogledam, ono velika senka od moje ruke, buduci da sam imala lampicu, olaksanje :o

Ehm sinoc se ja vracao kasno iz baste(radio nesta umesto dede da se ne vraca kasno).
Prolazim pored neke njive pune deteline i vidim u daljini crnog divljeg konja :lol:.
Bukvalno trci ka meni,ja ubrzam korak i odaljim se kad ono nema samo se cuje topot.
Ali jutros kad sam se vracao video sam tragove kopita u toj njihi :lol:

Kod nas nema mnogo urbanih legendi...Ima ono da je neko zalepio žilet na tobogan na adi ciganliji...Uuu od toga se uvek naježim...

na jednom od gradskih bazena, a ovde kod mene u kraju, to je i bilo. ziva istina. cigancici i cigani preskacu i udju na teritoriju bazena, i dok je radio tobogan, posto, od pakosti sto nisu imali para da se spustaju niz tobogan, stavrno su stavili zilet i bazen je ubrzo poprimio crvenu boju :P
sta reci, od cigana danas svasta moz' da ocekujes

Poslednja izmena:

Back